İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Mars ve Satürn sayesinde harika bir organizasyon becerisine sahipsiniz ve doğru yerde doğru zamanda harekete geçiyorsunuz. Finansal konularda ise sabırsız davranmamaya çalışın. 22 Mart - 29 Mart Mottosu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

22 Mart - 29 Mart

İkizler Burcu

Maddi konularda yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Bu alanda biraz daha tutumlu, ekonomik davranmak isteyeceksiniz. Aktiviteler, davetler, organizasyonlardan yana şansınız oldukça yüksek görünüyor. Sosyal medya üzerinden yapılması gereken işlerde, karşılaştığınız insanlarla kuracağınız bağlantılar üzerinden ilerleyebilirsiniz. Bu hafta başında hayat sizi bir çok yönden destekliyor. Kariyer vekonularında yapılması gerekenleri rahatlıkla ele alacaksınız. Hayata biraz daha esnek gözlerle bakacaksınız ve keşfetmeyi seven yönlerinizlealanlarınızda güzel işler çıkartacaksınız.

Çarşamba günü dikkatli olmalısınız. Kafanızda bir sürü fikir olabilir, bu fikirleri hemen hayata geçirebilirsiniz ama insanların size engel teşkil ettiğini düşüneceksiniz. Bu yüzden zaman zaman bir arada çalıştığınız insanları sözlerinizle kırabilirsiniz. Çalışmıyorsanız da aile ortamlarınızda konuştuklarınıza dikkat etmelisiniz. Toplum içinde, kalabalık ortamlarda kimseyle savaşa ve mücadeleye girmeyin.

Cuma günü Güneş – Venüs’ün kalbinde olacak. Sosyal çevre alanlarınız, arkadaşlık ilişkileriniz çiçek açabilir. Uzun zamandır sıkıntılı olduğunuz görüşmediğiniz bazı dostlarınızla aranızı düzeltmek, onlarla sıkıntı ve sorunlarınızı gidermek, sevginizi çevrenizdeki insanlarla paylaşmak, grubunuza aktarmak anlamında şanslı bir gün olacak. Güzel aktiviteler, organizasyonlarda devrede olabilir. Şu dönem hareketlerinize ve tavırlarınıza bir çok insan gıpta edecek. Çok konuşulacaksınız. Bu hareketliliğinizi çevrenize yansıtmayı unutmayın.

Pazar günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin aşk evinizde oluşacak. Aşkı konuşacaksınız. Hayatınızda bir insan varsa onun konu ve olaylarına daha fazla ilgi göstereceksiniz. Bu dönem sosyal çevrenizde size olan ilgi çok yüksek olduğu için aşk hayatınızda dengeyi sağlamak durumundasınız. Arkadaşlarınız ve sevdiğiniz insan arasındaki bozuşmalar, fikir ayrılıklarına bu Dolunayda dikkat edin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
22 Mart - 29 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 32' 31" R
Ay
Aslan
24° 03' 30"
Merkür
Koç
18° 13' 57"
Venüs
Koç
15° 57' 30"
Mars
Balık
20° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 08' 31"
Satürn
Balık
15° 25' 30"
Uranüs
Boğa
21° 39' 54"
Neptün
Balık
28° 30' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 11"
Chiron
Koç
19° 57' 20"
Lilith
Başak
21° 59' 04"
True Node
Koç
15° 34' 59"
Son Güncelleme : 18/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>