İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Mars Perşembe gününden itibaren burcunuzdaki düz hareketine geri dönüyor. Bu defa, belirli projelerin yeterince olgunlaştığını hissediyorsunuz. Harekete geçme zamanı geldi! 9 Ocak - 16 Ocak Mottosu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Ocak - 16 Ocak

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler, iletişimsel işleriniz, yakın çevrenizle beraber atacağınız adımlar bu hafta önemli olacak. Bu ay ağırlıklı olarak bu hafta da dahil olmak üzere para ile ilgili konular gündeminizde. Merkür de bu alanlarda geriliyor, biraz canınız sıkkın olabilir para ile ilgili konularda ne yapmanız gerektiğini iyi planlamanız gerekiyor ama Pazartesi bu planların tıkır tıkır çalıştığını görecek hatta görünmeyen bir yerden gelecek bir destekle hayata esnek ve farklı gözlerle bakacaksınız. Pazartesi günü Venüs'ün Mars’la olumlu açısı her tür girişiminiz, geleceğe yönelik işleriniz, eğitim ve seyahat alanlarınızda istediğiniz koşulları karşınıza getirebilir.

Perşembe günü Mars düzeliyor, Mars sizin burcunuzda geri hareketindeydi 30 Ekim’den bu yana. Şimdi içsel enerjinizin değiştiğini görmeye başlayacaksınız. Belki çok yorulduğunuzu düşündünüz, doğru düzgün adım atamadınız ya da bu dönem hayat sizi fazlasıyla zorlamış olabilir. Şimdi enerjinizi elinize alıyorsunuz. Oldukça hareketli bir dönem, koşturacaksınız, uğraşacaksınız, sosyal çevre ilişkileriniz kuvvetli olacak, organizasyonlar, aktiviteler, davetler… 12 Ocak Perşembe gününden sonra hayatınızın hız kazanacağı alanları temsil edecek. İşten elde edilen gelirler alanında da istediğiniz koşullara çok net bir şekilde sahip olabileceksiniz.

Cuma günü para ile ilgili konularda sıkıntı çektiğiniz ne varsa bütün bunları çözüme ulaştıracak her tür konu karşınıza gelecek. Pazar gününe dikkat edin, seyahatlerde, uzun yolculuklarda, daha az tanıdığınız ortamlarda gerginlikleriniz yüksek olabilir, çok çabuk tepkiler verebilirsiniz. Duyacaklarınız, alacağınız haberler karşısında hem sevdiğiniz insanı hem de ailenizdeki diğer insanları üzebilirsiniz bu etkiye dikkat edin, başıboş etkilerden mümkün olduğunca uzak durun. Hafta sonu ağırlıklı olarak aşka, keyfe, çocuklarınıza hayatınızda yer vereceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Ocak - 16 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 46' 50" R
Ay
Başak
09° 04' 54"
Merkür
Koç
17° 33' 02"
Venüs
Koç
17° 31' 21"
Mars
Balık
21° 16' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 52"
Satürn
Balık
15° 33' 04"
Uranüs
Boğa
21° 44' 04"
Neptün
Balık
28° 33' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 47"
Lilith
Başak
22° 07' 30"
True Node
Koç
15° 36' 35"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:36

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>