Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Mars ilerlemenizi kolaylaştırırken Satürn sizi hamle yapmadan durup düşünmeye davet ediyor. Dirayetinizin karşılığını alacaksınız. Cesaret verici sonuçlar elde ediyorsunuz. Aynen devam! 5 Temmuz - 12 Temmuz Mottosu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Temmuz - 12 Temmuz

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, haftanıza parasal işlerinizi hallederek başlayacaksınız. Bu hafta ailevi konularda hayat şanslı yüzünü size gösteriyor. Aileniz için yapacağınız harcamalar, alışverişler ön plana çıkarken, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizi evinizde ağırlamak ya da aile büyüklerinizle daha fazla vakit geçirmek arzusunda olacaksınız.

Aynı zamanda yakın çevrenizdeki insanlarla bulunacağız girişimlerinizde dikkatli adımlar atmaya özen gösterin, kafanız karmaşık ve belirsiz olabilir. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama işinden birinde çalışıyorsanız, bazı hatalara meyilli olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan çok çabuk etkileneceğiniz bir hafta sizi bekliyor olacak.

Diğer taraftan aşk hayatınızda çok güzel etkiler var gökyüzünde. Venüs Mars’a doğru kavuşmaya gidiyor. Bu da önümüzdeki süreçte aşka, keyfe daha fazla yer ayırmak isteyeceksiniz anlamına geliyor. Hayatınızda bir insan varsa bu dönem sosyal bağlantılarınızda arkadaşlarınızla sevdiğiniz insanın anlaşamaması ya da bulunduğunuz ortamlarda sizin iki arada bir derede kalmanız gibi etkilere dikkat edin. Bu hafta ilişkiler sizin için çok önemli olacak. Karşı tarafın aranıza bir duvar ördüğünü görebilirsiniz ya da sevdiğiniz insanın ailesi ile ilgili sıkıntı ve problemler ilişkinize yansıyabilir.

Cumartesi günü bir Yeni Ay gerçekleşecek. Bu Yeni Ay ev, aile ve yuva alanlarınızda oluşacak. Bu da demek oluyor ki ailevi konularda evinize yönelik adımlarda önemli karar ve başlangıçlarınızı bu Yeni Ay ile beraber hareketlendireceksiniz. Şimdi emlak almak, emlak satışı yapmak, yer değiştirmek, taşınmak için uygun bir zaman dilimindesiniz. Anne ve babanızın hayatında önemli konu ve olaylar varsa, bir karar verilecekse Cumartesi günü oluşacak Yeni Ay ve sonrası, 15 gün boyunca gönül rahatlığı ile hareket edebilirsiniz. Pazar günü Merkür de bu alanınıza giriyor. Yani eviniz aileniz yuvanız uzun vadede kendinizi iyi hissettiğiniz alanları temsil ediyor olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Temmuz - 12 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 56' 08" R
Ay
Aslan
28° 50' 44"
Merkür
Koç
18° 00' 16"
Venüs
Koç
16° 27' 19"
Mars
Balık
20° 36' 16"
Jüpiter
Boğa
21° 14' 01"
Satürn
Balık
15° 27' 55"
Uranüs
Boğa
21° 41' 13"
Neptün
Balık
28° 31' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
19° 58' 45"
Lilith
Başak
22° 01' 44"
True Node
Koç
15° 35' 27"
Son Güncelleme : 18/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>