Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Fazla çalışmak ve koşturmaktan bıkmış bir haldesiniz Dolayısıyıla bu hafta sonu kendinize zaman ayırın. Zamanınızı hoşunuza giden rahatlama aktiviteleriyle değerlendirmeye çalışın! 11 Nisan - 18 Nisan Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

11 Nisan - 18 Nisan

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, bu hafta ilişkiler ve özel hayatınız ön planda olacak. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlar ya da ondan alacağınız hassas haberler bu hafta önemli. Pazartesi Merkür Boğa burcuna geçiyor ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli konuşma ve görüşmeleri devreye sokabilirsiniz. Evinizde yapılacak tamirat, tadilat ile ilgili konularda önemli kişilerden görüş alma, aile büyüklerinizle bir araya gelme, iletişiminizi hızlandırma gibi etkiler devreye girerken gayrimenkul, emlak, alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa 15 gün boyunca bu işlerden yana fırsatlarınız yüksek olabilir.

Ama bu Pazartesi olumsuz etkiler de devrede. Çok fazla sorumluluk üstlendiğiniz, hayatınızı kurmaya çalıştığınız bir dönem. Her şeyi büyük bir ciddiyetle, büyük bir titizlikle ele almanız gerekiyor. Sağlığınız bazı noktalarda ilerlemenize izin vermiyor olabilir ya da bu sorumlulukların hayat enerjinizi yediğini, bitirdiğini görebilirsiniz. İşte bu noktalarda Pazartesi günü hayata karşı umutsuz enerjilerle hareket edebilirsiniz.

Salı günü para evinizde Jüpiter ve Neptün kavuşumu var. Bu kavuşumla beraber parasal konularda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz, hayal ettiğiniz önünüze gelebilir. Sosyal çevrenizden insanlardan göreceğiniz faydalar ve yardımlar yüksek olurken, beklediğiniz bir para varsa bu paranın gelme olasılığı devreye girecek. Yani aslında parasal yönden zenginleştiğinizi aynı zamanda da kendinizi güvende hissettiğinizi göreceksiniz. Para gelirken aynı şekilde gidebilir. Başka insanlara yardım etmekten ve manevi tarafınızı beslemekten de mutluluk duyacaksınız.

Cuma günü Mars’ın bu alanlarınıza girmesiyle beraber aslında bu parasal işlerinizin hareketlendiğini göreceksiniz. Önünüzdeki 1,5 ay boyunca hem manevi, ruhsal alanlara hem kimya, ilaç, güzellik malzemesi, makyaj malzemesi gibi ürünlere olan harcamalarınız ön planda olacak. Ama diğer taraftan önemli kazançları da hareketlendirmiş olacaksınız. Yakın çevrenizden bir insanla işle ilgili bir konuda birbirinize söz verdiyseniz, Çarşamba günü bu işin hareketlenmesi söz konusu olabilir. Çarşamba gününü ayrıca önemli toplantılar,konuşmaları, görüşmeleri anlamında kullanın. Hafta sonu uzak yerlere gitme, yolculuk yapma isteğiyle dolu olacaksınız. Cuma Cumartesi günleri bu alanlar sizi destekleyecek. Pazar günü ise daha çok toplum içerisinde olmak, kalabalıklar içerisinde olmak isteyebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
11 Nisan - 18 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 43' 33" R
Ay
Başak
20° 30' 03"
Merkür
Koç
17° 06' 17"
Venüs
Koç
18° 42' 60"
Mars
Balık
22° 01' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 09"
Satürn
Balık
15° 38' 47"
Uranüs
Boğa
21° 47' 15"
Neptün
Balık
28° 35' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 10"
Lilith
Başak
22° 13' 56"
True Node
Koç
15° 37' 51"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>