Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Perşembe gününden itibaren Terazi burcunda konumlanan Güneş enerjinizi artırıyor. Sonbahara kendinizden emin bir şekilde hayata gülümseyerek başlıyorsunuz. Kendinizi gösterin! 20 Eylül - 27 Eylül Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

20 Eylül - 27 Eylül

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, gündeminizde parasal işler ve yapılması gerekenler var. Diğer yandan sanatsal yönden, kreatif alandan şansınız kuvvetli akıyor. Önemli işleriniz varsa bu işlerden yana kazançlarınızın da yüksek olacağı bir dönem. Ama bu ara kiminle para konuşursanız, kiminle maddi konuları bir noktaya bağlamak isterseniz gözünüzü de açık tutun. Çünkü karşı tarafa çok fazla taviz verebilirsiniz, onların dediği olsun diyerek kendinizden ödün verebilirsiniz. Sonra da canınız yapmak istemiyor olabilir, geri çekilmek isteyebilirsiniz. O yüzden de iyi odaklanın, iyi kararlar verin.

Güzelfırsatları da karşınıza gelecek ama bütün bunları doğru bir şekilde yapın, gerçekliklerden de uzaklaşmayın. Parasal konularda kendinizi hayatın akışına bıraktığınız zaman biraz daha rahat etkilerle dolu olduğunuzu göreceksiniz.

Çarşamba günü Güneş Terazi burcuna geçiyor, seyahatler, eğitim, diğer insanlarla yapılacak her tür işten yana şansınız kuvvetli olmaya başlıyor. Bu dönem diğer insanlarla bir arada olmaktan çok ama çok keyif alabilirsiniz. Adeta Eylül ayını geride bırakmak ve bir an önce hareketli bir sürece geçmek istiyor olabilirsiniz. Çünkü Eylül ayı içerisinde biraz zorlandınız ama yeni insanlar, yeni kültürler, yeni ortamlar, yeni eğitimler, yeni açılımlar bunlar sizi çok şevklendirecek. Gezeceksiniz, dolaşacaksınız, keyif yapacaksınız ve kariyerinizde önemli açılımlar devreye girecek.

Salı günü itibariyle önemli birmevzusu, bir görüşmesi devreye girebilir. Perşembe gününe dikkat edin çünkü göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmazlıklar devrede olabilir. Annenizle bu dönem anlaşmak çok kolay olmayacak. Önemli bir kadınla yapacağınız bir işiniz varsa bu dönem heyheyleriniz tepenizde olabilir, bu etkiye dikkat edin.

Hafta sonu çok keyifli ve özel hayatınızı daha fazla ön plana çıkarıyor. Ama elinizi çabuk tutun çünkü bir sonraki hafta başında Merkür gerilemesi var. Siz Merkür gerilemesini eğitim ve seyahat alanlarınızda yaşayacaksınız. Bu da şu anlama geliyor daha önceden gittiğiniz yerler hareketlenebilir aynı zamanda eski bir eğitimin yeniden devreye girdiğini görebilirsiniz. Hem eğitim hem seyahat hem geleceğe yönelik işlerde her şeyi tekrar ele almanız gerekebilir. O yüzden bu hafta içerisinde görüşmelerinizi yapın, hızlandırın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
20 Eylül - 27 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 20' 44"
Ay
Akrep
26° 42' 02"
Merkür
Koç
26° 31' 55"
Venüs
Balık
21° 50' 13"
Mars
Balık
05° 06' 50"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 02"
Satürn
Balık
13° 19' 22"
Uranüs
Boğa
20° 40' 14"
Neptün
Balık
27° 48' 56"
Plüton
Kova
01° 49' 44"
Chiron
Koç
18° 48' 15"
Lilith
Başak
19° 49' 02"
True Node
Koç
15° 36' 11"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>