Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Burcunuzda konumlanan Mars ve Satürn sayesinde işinizde ve girişimlerinizde kendinizden çok daha eminsiniz. Vakit kaybetmeden hedeflerinize doğru ilerleyin. 4 Nisan - 11 Nisan Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

4 Nisan - 11 Nisan

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, aile hayatınızdan alacağınız önemli haberler ya da evinizde geçirilecek bir gün, evden çalışma sistemi ile haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta evden çalışabilirsiniz, ailevi konuları ön plana alabilirsiniz ya da işinizi yaptıktan sonra hemen evinize, ailenize, yuvanıza vaktinizi ayırmak isteyeceksiniz.

Salı günü Venüs Balık burcuna geçecek maddi konularda 3 hafta boyunca şanslı bir dönem olacak. 3 hafta boyunca güzelliğinize, keyfinize daha fazla para harcayacaksınız. İş bağlantıları kurmak ve parasal yönden kendinizi güvene almak istiyorsanız da yine doğru bir haftadasınız. Çünkü maddi yönden size destek verecek ya da bağlantı kuracağınız önemli insanlarla bir araya gelme şansınız yüksek.

Salı günü bu Mars ve Satürn kavuşumu sizin kişisel alanınızda oluşuyor. Demek ki bu kavuşumla beraber bazı işlerinizde engeller, sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var. Bu sıkıntı ve problemler sağlığınızla ilgili alanlardan da gelebilir. O yüzden sağlığınıza gereken özeni gösterin kemiklerinizi ihmal etmeyin, dolaşım sistemi problemlerine açık olacaksınız. Ailevi alanda yaşayacaklarınızdan, ailenizden aldığınız enerjiler sizin de enerjinizi düşürebilir. Bu dönem içerisinde kendinizi yalnız, yorgun ve biraz da umutsuz görebilirsiniz. Maddi konularda güzel gelişmeler var. Öte yandan hayat sizi durduruyorsa demek ki bu dönem durmakta vardır bir hayır diye düşünün.

Diğer taraftan iletişimsel işlerinizde Perşembe ve Cuma günleri önemli bazı girişimleriniz devreye girebilir. İletişime, girişimciliğe dayalı işleriniz, yakın çevrenizle beraber yapacağınız işlerinizde kalıcı adımlarla yolunuzda ilerlemek isteyeceksiniz. Bazı fikirlerinizle etrafınızdaki insanları etkilemek çok kolay olacak ve harekete geçmek isteyeceksiniz. Sağlığınızda birtakım sıkıntılarla karşılaştıysanız şimdi bu problemleri çözüme ulaştırabileceksiniz. Beklenmedik yerlerden gelecek bazı etkilere hafta sonu açık olabilirsiniz. Bu ara çok çalıştıysanız hafta sonu sevdiğiniz insanla yürüyüşlere çıkın ve içinize bolca temiz havayı çekin. Gelecek güzel haberlere odaklanın, sağlığınıza da gereken özeni gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
4 Nisan - 11 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 15' 22"
Ay
Akrep
25° 34' 48"
Merkür
Koç
26° 29' 39"
Venüs
Balık
21° 43' 31"
Mars
Balık
05° 02' 37"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 53"
Satürn
Balık
13° 18' 45"
Uranüs
Boğa
20° 39' 58"
Neptün
Balık
27° 48' 44"
Plüton
Kova
01° 49' 39"
Chiron
Koç
18° 47' 56"
Lilith
Başak
19° 48' 26"
True Node
Koç
15° 36' 07"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>