Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Jüpiter sayesinde rüzgâr sizin tarafınızda olacak. Beklemeden harekete geçin. Çabalarınız fark edilecek ve şüphesiz ödüllendirilecektir. 9 Mayıs - 16 Mayıs Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Mayıs - 16 Mayıs

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, özel hayatınız ve sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlarla haftanız başlıyor. Hayatınızda bir insan yoksa bu hafta başka insanlarla bir arada olmak isteyecek, yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Bu da diğer insanlardan onay alma arzunuzun yüksek çalıştığı anlamına geliyor. Özellikle vermek istediğiniz önemli kararlar varsa devamlı birilerini arayıp onay almak isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri para ile ilgili konular önem kazanacak. Ödemeler, faturalar, yapılması gerekenler devreye girerken Perşembe gününden sonraki süreçte sizi yukarıya taşıyacak çünkü diğer insanlarla olan bağlantılar artarken hafta sonu kariyer hayatınızda hızlı yükselişler de ön planda.

Salı günü itibariyle Merkür sizin aşk evinizde gerileyecek. Aşk hayatınız, size keyif veren konularda içe çekilmeler, sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminize bu dönem dikkat edin. 23 Mayıs’a kadar çocukla ilgili konular, aynı zamanda aşk hayatınızda söylenecek sözler, yatırımlar, büyük girişimler, spekülatif işler konusunda yanlış kararlar almaya ya da bu alanda aksilikler, gecikmeler yaşamaya meyillisiniz. Eski aşklar bu ara karşınıza gelebilir. 5-6 yıl önce hayatınızda olanlar kendilerini hatırlatabilir.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor, para evinden çıkıyor ve iletişim evinize giriyor. Ekim sonuna kadar satış, reklam, tanıtım, pazarlama, iletişim, bilgisayar, veri, data işleme, ulaşım konularında şanslı bir döngü içinde olacaksınız. Sosyal medyayı kullanıyorsanız bu alanda daha cesur adımlarla ilerlemek isteyeceksiniz, karşınıza yenilikçi fırsatlar gelebilir. Bu dönem önemli girişimlerde bulunmak arzusunda olacak, eğitim konularında bir numara olduğunuzu ya da bu alanlarda güzel fırsatlar yakaladığınızı göreceksiniz. Bu süreçte başlattığınız işler önemli olacak ama Merkür düzelsin, 4 Haziran’dan sonra bu işlerinizi başlatmak çok daha akıllıca olabilir.

Cuma günü ev konusunda girişilecek önemli bir mevzu gündeme gelirken hafta sonu ev, aile ve yuva alanlarınızda bazı sıkıntılar yaşanabilir. Sevdiğiniz insanla, ailenizdeki insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Tam da bu süreçte bir ay tutulması var, önümüzdeki hafta başına denk geliyor. Bu ay tutulması da kariyer alanınızı tetikleyecek. Burada oluşacak bir mevzu aile ortamınıza yansıyabilir o yüzden hafta sonu gerginliklerden mümkün olduğunca uzak durun.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Mayıs - 16 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 36' 38" R
Ay
Başak
19° 06' 30"
Merkür
Koç
17° 09' 20"
Venüs
Koç
18° 34' 16"
Mars
Balık
21° 55' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 32"
Satürn
Balık
15° 38' 06"
Uranüs
Boğa
21° 46' 52"
Neptün
Balık
28° 35' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
20° 04' 46"
Lilith
Başak
22° 13' 09"
True Node
Koç
15° 37' 42"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>