Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Pazartesi gününden itibaren Merkür'ün Boğa burcunda konumlanması sizin açınızdan harika bir gelişme çünkü kararlılığınız ve konsantrasyonunuz zirveye ulaşacak. Katılacağınız bir yarışma ve sınavda başarı şansınız çok yüksek. 11 Nisan - 18 Nisan Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

11 Nisan - 18 Nisan

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, parasal işleriniz ve ödemeler dengesiyle haftanızı başlatıyorsunuz. Burada halledilmesi gerekenleri çok net bir şekilde ele alacaksınız. Ama para ile ilgili işlere hala dikkat etmeniz gerekecek çünkü Satürn’ün kuzey güney ay düğümüne yapacağı kontaklar para alanınızda oluşacak. Bir şeye çok para harcamış olabilirsiniz, bu sosyal çevrenizle, aşk hayatınızla ya da hobilerinizle ilgili bir konu olabilir. Para ile ilgili alanda her şeyin üzerinize fazlasıyla geldiğini düşünüyor olabilir ve yalnız olduğunuzu fark edebilirsiniz.

Pazartesi günü itibariyle Merkür Boğa burcuna geçecek. Aşk hayatınızda kendinizi göstereceğiniz aynı zamanda mutluluğu, keyfi de yakalayacağınız bir dönem olacak. Hem yatırımlarınız konusunda neler yapabileceğinizi çok net görecek hem de sanatsal, kreatif işlerinizde önemli anlaşmalar yapacaksınız. Bu dönem eğitimle ilgili konularda da şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir.

Salı günü Jüpiter ve Neptün kavuşumu devrede olacak. Bu kavuşumları iletişimsel işlerinizde yaşayacaksınız. Yakın çevre alanlarınız, iletişimsel konular, dijital platformlar, eğitim, seyahatler, kısa vadeli planlar bu alanlardan yana şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Hür tür girişiminizde önemli insanlardan güzel destekler bulabilirsiniz. Ayrıca bütün bu girişimler yurtdışına açılabilir ya da yurtdışı ayağı da olabilir. Siz bir taş vurdum derken iki taş olduğunu görebilirsiniz. Sadece iletişimsel işlerinizde kafa karışıklığından, belirsizliklerden mümkün olduğunca uzak durun ve yakın çevrenizde sizi yönlendiren insanlar varsa o insanları dinlerken gerçekliklerden de mümkün olduğunca uzaklaşmayın. Önemli sözleşmeler varsa bu sözleşmeleri birkaç kez okuyun.

Cuma günü Mars buraya girer girmez bu alanlarınız fazlasıyla hareketlenecek. Yakın çevrenizdeki insanlarla zaman zaman mücadeleleriniz de devrede olacak, bu süreç etrafınızdaki insanlara yardım edeceğiniz konuları da içinde barındıracak. Çarşamba günü eviniz için yapmanız gereken bir alışveriş ya da evle ilgili konularda atılması gereken önemli kararları devreye sokarken hafta sonu oldukça hareketli enerjiler devrede, vaktinizi sosyal çevrenizle geçirmek isteyeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
11 Nisan - 18 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 28' 17" R
Ay
Başak
05° 20' 29"
Merkür
Koç
17° 42' 39"
Venüs
Koç
17° 07' 55"
Mars
Balık
21° 01' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 32"
Satürn
Balık
15° 31' 11"
Uranüs
Boğa
21° 43' 01"
Neptün
Balık
28° 32' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 40"
Lilith
Başak
22° 05' 24"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>