Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çarşamba günü Mars iyi niyetlerinizi boşa çıkarıyor. Potansiyelinizi ortaya koymak için uğraşıyorsunuz ama bu ritmi muhafaza etmek için çok fazla enerji harcamanız gerekiyor. 13 Eylül - 20 Eylül Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

13 Eylül - 20 Eylül

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, haftanıza isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz ama bu isteksiz enerjiler Salı günü öğle saatleri itibariyle yerini konsantrasyonu yüksek ve hareketli bir enerjiye bırakacak. Diğer taraftan dış ortamlarda önemli işler peşindesiniz ama etrafınızdaki insanlar bazı noktalarda sizi çok çabuk yanıltabilirler. Bu aralar düşünceleriniz ve fikirlerinizde çok net olmayabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlardan fazlasıyla etkileniyor olabilirsiniz. O yüzden özelliklealanlarınızda kandırılmalara, aldanmalara ve aldatılmalara karşı dikkatli olun. Hiç tanımadığınız insanlar bu gibi etkilerle yanınıza yaklaşabilirler ya da çok yakın çevrenizdeki insanlar kötü niyetli olmasalar bile bu dönem bazı söyledikleriyle hayatınıza etki edebilirler. Yolculuk zamanı ya da tatildeyseniz lütfen sağlığınıza ekstra özen gösterin, yediğinize içtiğinizi de dikkat edin.

Çarşamba günü Mars Terazi burcuna geçiyor, kariyer vekonularında kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Mücadelenizi bu alanda sergileyeceksiniz. Şimdiye kadar çok rahat akan bazı ilişkilerde zaman zaman mücadeleci ruhun devreye girdiğini görebilirsiniz. Yine dealanlarınızda her şeyi doğru bildiğiniz şekliyle biraz daha hukuka, adalete, etike dikkat ederek ilerlemeye özen gösterin. Burası anne tarafı olduğu için annenizle bu dönem aranızda bazı sürtüşmeler, kavgalar, problemler oluşabilir.

Öte yandan beklediğiniz para Cuma günü elinize geçmeyebilir ya da bir arkadaşınızdan düşündüğünüz yardımı, desteği alamayabilirsiniz. Hemen karalar bağlamayın çünküalanlarınızda ve geleceğe yönelik atılımlarınızda hayat sizi destekliyor olacak.

Belki bu hafta düşündüğünüz gibi o para gelmemiş ve sizi çok zor durumda bırakmış olabilir ama hayat sizi destekliyor. Siz hayata karşı sıkı, net, güçlü ve cesur durdukça bütün işlerinizin karşılığı iyi olacak. Bu hafta olayları çok fazla gözünüzde büyütmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
13 Eylül - 20 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 00' 08"
Ay
Akrep
22° 23' 59"
Merkür
Koç
26° 22' 53"
Venüs
Balık
21° 24' 28"
Mars
Balık
04° 50' 37"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 37"
Satürn
Balık
13° 16' 59"
Uranüs
Boğa
20° 39' 15"
Neptün
Balık
27° 48' 10"
Plüton
Kova
01° 49' 24"
Chiron
Koç
18° 47' 02"
Lilith
Başak
19° 46' 43"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>