Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hafta sonunuzu aydınlatmak için perşembe günü burcunuzda meydana gelen Dolunay'a güvenin. Jüpiter'le Üçgen açı yaparak başarı şansınızı artırıyor. Bir ödül kazanabilirsiniz. Gözünüzü dört açın! 21 Haziran - 28 Haziran Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

21 Haziran - 28 Haziran

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, arkadaş ortamlarınızdan gelecek haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Sosyal çevreniz çok hareketli olabilir, arkadaşlarınızla önemli planlar yapmış olabilirsiniz ya da işle ilgili bağlantılar bu hafta başında devrede olabilir. Ama birkaç gün içerisinde işlerin çok hızlı bir şekilde değiştiğini belki de yabancı bir yere gitme zorunluluğunun da devreye girdiğini görebilirsiniz.

Bu pazartesi Güneş Yengeç burcuna geçiyor. İkili ilişkiler ve özel hayatınıza kendinizi daha fazla vereceğiniz bir dönem başlıyor. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlar önem kazanırken onun hayatına göre karar vermekten çekinmeyeceksiniz. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir dönem. Eğer bekarsınız bu dönem muhakkak bir insanla ilişki içinde olmak isteyebilirsiniz ya da artık bu ilişki yaşamak istiyorum gibi bir davranış ya da düşünce içine girebilirsiniz. Başka insanlardan onay alma ihtiyacınız yüksek olacak. Bu dönem içerisinde ortak işlerde bulunabilirsiniz. Önemli anlaşmalar ve sözleşmeler de bu 1 ay boyunca karşınıza gelecek. Oldukça iyimser ve besleyici yönlerinizin ön plana çıktığını göreceksiniz. Yeni bir ilişki başlangıcı da devrede olabilir.

Çarşamba günü yakın çevrenizden bir insanla tanışabilir, aranızda bir flörtleşme olabilir. Hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanın özelliklehayatı ile ilgili önemli bilgiler Çarşamba günü karşınızda gelebilir. Yine bugün Merkür düzeliyor. Merkür sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemekteydi. Çarşamba gününden sonra artıkhayatınızda sağlıkla ilgili konularda yaşadığınız sıkıntı ile problemler varsa bütün bunları geride bırakacağız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Artık işlerinize kanalize olmanın tam zamanı.

Perşembe günü sizin burcunuzda bir Dolunay gerçekleşecek. Demek ki bu Dolunay’la beraber hem fiziki sağlığınıza hem de hayatınızla ilgili önemli kararlara odaklanacaksınız. Bu dönem içerisinde hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanla güç çekişmelerine, kıskançlıklara, manipülasyona, anlaşmazlıklara karşı dikkatli olmaya özen gösterin. Yeni tanıştığınız insanlarla da böyle etkilere sahip olabilirsiniz. Ortaklı işleriniz varsa bu ortaklı işleri gayet net ve iyi bir anlayışla yürütmeye özen gösterin.

Pazar günü Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile beraber parasal konularda şansınızın döndüğü bir döngüye giriyorsunuz. 3 hafta boyunca maddi konularda aradığınız desteği yardım göreceğiniz gibi kendi özelinize ve mahremiyetinize daha fazla önem vereceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
21 Haziran - 28 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 11' 12" R
Ay
Akrep
28° 16' 52"
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
25° 37' 33"
Mars
Balık
26° 21' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 36"
Satürn
Balık
16° 10' 52"
Uranüs
Boğa
22° 05' 59"
Neptün
Balık
28° 46' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 38"
Lilith
Başak
22° 51' 14"
True Node
Koç
15° 33' 51"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>