Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
: İşinizde rahat etmenizi engelleyen çok sayıda rakiple karşı karşıyasınız. Hiçbir şey kolay değil. Uygun çözümler bulmak konusunda sezgilerinize güvenin.  27 Eylül - 4 Ekim Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Eylül - 4 Ekim

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, gündelikhayatınızın ya da gündelik hayatın akışının önem kazandığı bir hafta başlıyor. İş konusunda halletmeniz gereken çok şey olabilir, işler üst üste gelmiş olabilir, bazı insanlarla işlerinizde iletişim problemi yaşıyor olabilirsiniz. Merkür kariyer ve meslek alanlarınızda gerileyecek. Demek ki göz önünde olacağınız ortamlarda toplum önünde vehayatınızda sarf edeceğiniz sözlere dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalara meyilli olabilirsiniz ya da siz farklı bir şey söylemek isterken konuşmalarınız farklı yöne gidebilir. Önemli kişilerle konuşma ve görüşmelerinizde bazı anlaşmazlıklar, ters düşmeler, kendinizi doğru ifade edememe gibi durumlar devrede olabilir. İşte bütün bu etkilere 18 Ekim’e kadar dikkat edin. İş değiştirmeyin, yeni bir kariyer planı yapmayın, yeni girişimlerden uzak durun. Bu dönem daha önceden çalıştığınız, size yol gösteren sizinle konuşan tamamlanmamış işlerinizi bitirmek önemli olsun. Annenizle olan iletişiminize de bu süreçte dikkat edin. Eğer evliyseniz eşinizin ailesiyle olan bağlantılar da test edilebilir.

Sosyal çevrenizden çok güzel destekleriniz var. Arkadaşlarınızla beraber ya da ortak girişilecek işlerde önemli sonuçlar elde edeceksiniz ve bu sonuçlar sizi çok ama çok mutlu edecek. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin daha da güzelleştiğini göreceksiniz. Sadece para harcamalarından uzak durun.

Cuma, Cumartesi günleri kafanıza göre harcayabilirsiniz. Cuma günü çalıştığınız işte bazı inatçılıklardan, güç çekişmelerinden uzak durmanız gerekecek. Kafanızdaki bazı fikirlerin oturmadığını fark edebilirsiniz. Bir arada olduğunuz insanlara kendi istediklerinizi yaptırmak isteyebilirsiniz, güç çekişmelerinden uzak durun aynı zamanda patronlarınızla aranızdaki çekişmelerin de çok büyümesine izin vermeyin.

Hafta sonu çok keyifli, yine sevdiğiniz insanlarla beraber yapacağınız planlar hayatınızı hareketlendirecek. Harcamalar yapacaksınız ve bu harcamalar aşk hayatınızla bağlantılı size keyif veren konularla bağlantılı olabilir, tadını çıkarın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
27 Eylül - 4 Ekim

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 12' 38" R
Ay
Başak
14° 16' 34"
Merkür
Koç
17° 20' 22"
Venüs
Koç
18° 03' 56"
Mars
Balık
21° 36' 57"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 54"
Satürn
Balık
15° 35' 41"
Uranüs
Boğa
21° 45' 31"
Neptün
Balık
28° 34' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 20"
Lilith
Başak
22° 10' 26"
True Node
Koç
15° 37' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>