Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Perşembe gününden itibaren, Mars ve Satürn pratik yaşamınızı ya da ekonomik durumunuzu ilgilendiren bir karar almaya yönlendiriyor. Projeleriniz olgunlaşmış durumda ve iyi bir görünürlüğe sahipsiniz. 28 Mart - 4 Nisan Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Mart - 4 Nisan

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, parasal işler ve bu alanda yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Para ile ilgili konular çok aktif. Bir yandan parasal girişimleriniz yüksek, burada almanız gereken paranın peşine düşebilirsiniz, parayla ilgili konularda neler yapabileceğinizi çok net görebilirsiniz. Arkadaşlarınızla veya sosyal çevrenizden insanlarlabağlantılarınız varsa bunların çok hareketlendiği de bir hafta olacak. Ama bir yandan da burada parasal yönden bir kısılma ya da bir daralma da söz konusu olabilir. Venüs Satürn kavuşumu para evinizde. Bir borç ödüyor olabilirsiniz, borcunuzla ilgili bir konu sizi daha fazla yoruyor ya da bu konuya daha fazla önem veriyor olabilirsiniz. Beklediğiniz yerlerden gelecek para varsa bu hafta bir kısmını alabilir bir kısmında da zorlanma etkisiyle de karşı karşıya kalabilirsiniz.

Çarşamba ve Perşembe günleri iletişim işleriniz çok aktif olacak. Yakın çevrenizle beraber yapacağız kısa vadeli planlar, programlar, koşuşturmalar ya da sosyal medya alanlarınızın aktif olması kendinizi mutlu, iyimser ve şanslı görmenizi ve güzel haberlerin gelmesini sağlayacak. Cuma günkü Yeniay ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Evle ilgili bir mevzuya karar verebilirsiniz. Aile büyüklerinizin hayatında da önemli bazı kararlar devreye girebilir. Yer değişikliği, başka bir yere taşınma, ev alımı, ev satımı ya da kiralama gibi etkiler de devrede olacak. Aynı zamanda yine evle ilgili birçok insana yardım etmiş, bu alanda birilerine öncülük etmiş olabilirsiniz ama sizin ihtiyacınız olduğunda o insanların yanınızda olmadıklarını görmek özellikle bu Yeniayın önemli konularından olacak ve burada şifalandırma enerjisiyle yeniliğe kavuşacaksınız. Evle, yuvanızla alakalı ne yapılması gerekiyorsa bunları ele almak önemli olacak çünkü 11 Mayıs’ta Jüpiter bu alanlarınıza geçtiğinde aslında artık hataları geride bırakmış, kendinizi şifalandırmış olacak ve çok daha emin adımlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz.

Pazar günü evle, ailenizle, işinizle ya da sağlığınızla ilgili konuşmalar olabilir. Kendi evinizde olup bitecek kendi evinizde bir insanlarla bir araya gelip önemli konuşmalar, fikir üretmeler devreye girebilir. Hafta sonunuzu hareketli kalabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Mart - 4 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 51' 16" R
Ay
Başak
22° 03' 28"
Merkür
Koç
17° 02' 58"
Venüs
Koç
18° 52' 45"
Mars
Balık
22° 07' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 58"
Satürn
Balık
15° 39' 34"
Uranüs
Boğa
21° 47' 41"
Neptün
Balık
28° 35' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 38"
Lilith
Başak
22° 14' 49"
True Node
Koç
15° 38' 01"
Son Güncelleme : 20/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>