Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Merkür canınızı sıkmaya devam ediyor, hele de imzalamayı beklediğiniz bir anlaşma varsa... Her şey erteleniyor ama neyse ki iptal edilmiyor. Soğukkanlılığınızı koruyun. Sabırlı olun! 7 Haziran - 14 Haziran Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Haziran - 14 Haziran

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, bu hafta hem hobilerinize hem de hareketli bir hayat tarzına alışkın olacaksınız ya da bu alanlar aktif olacak. Aşka, keyfe, mutluluğa daha fazla yer vereceksiniz. Hayattan aldığınız keyfin yüksek aktığını görebilirsiniz. Hızlı kararlar alabilirsiniz, çok değişik, ilginç haberler alabilirsiniz.

Perşembe günü bir Güneş tutulması var. Siz bu Güneş tutulmasını iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşıyorsunuz. Tutulma ile beraberhayatınızda hızlı birtakım olaylar devreye girebilir, daha öncedenyaptığınız bir türlü olmamış , yarım kalmış engellenmiş ve hayata geçmemiş işlerin bu tutulma ile beraber yeniden hareketlendiğini görebilirsiniz. Bütün bunları yaparken gözünüzü açık tutun, fırsatlara kendinizi kapamayın, parasal konuları konuşurken de gerçekçilikten uzaklaşmayın. Diğer taraftan burası sağlık alanınız olduğu için sağlıkla ilgili konularda gözden geçirmeniz ve ele almamız gereken konular olabilir. Şimdiye kadar bunları umursamamış, geri plana atmış olabilirsiniz ama bu tutulma ile beraber ne yazık ki bunları ele almak durumunda kalacaksınız. Amcanız, halanız varsa onların hayatında hızlı gelişmeler devrede olabilir.

Cuma günü Mars Aslan burcuna geçiyor. Ortak parasal konularda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Ortağınız, beraberyaptığınız kişiler varsa onlarla olan mücadeleleriniz bu dönem artabilir. Parasal konularda daha hırslı, kendinizi göstermek istiyor olabilirsiniz. Bu noktada bazen kafa kafaya gelme, çarpışma, sürtüşme ve kavgalara dikkat etmeniz gerekecek. Tehlikeli yerlerden durum ve olaylardan uzak durmaya çalışın. Çok çabuk alevlenebilir ve olur olmadık insanlar ya da ortamlar içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Diğer taraftan maddi kazançlarınızın da artacağı bir dönem olacak. İşle ilgili konular Cuma günü size güzel sinyaller verebilir önemli bir işle ilgili bir mevzunun hayatınızda döndüğünü görebilirsiniz.

İlişkilere baktığımızda Venüs sizin ilişkiler alanınızda hareket ediyor. Demek ki ilişkilerden yana şansınızın kuvvetli olduğu bir dönem. Aile hayatınızda hala bazı insanlarla, bazı konuları çözememiş görünüyorsunuz. Hafta sonuna doğru bu konuları da çok rahat ele alacaksınız.

Pazar günü gerçekten sizin için çok keyifli bir zaman dilimi olacak. Uzun zamandan sonra sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız esnek, keyifli, güzel programlar hayatı keyifle algılamanızı sağlayabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Haziran - 14 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 25' 44" R
Ay
Akrep
05° 55' 13" R
Merkür
Koç
16° 03' 52"
Venüs
Koç
23° 24' 01"
Mars
Balık
24° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
22° 31' 33"
Satürn
Balık
16° 00' 44"
Uranüs
Boğa
21° 59' 54"
Neptün
Balık
28° 42' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 24"
Lilith
Başak
22° 39' 13"
True Node
Koç
15° 38' 05"
Son Güncelleme : 24/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>