Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İnsanlar ne yapıyorsa siz de onu yapmak zorunda değilsiniz. Güneş ve Uranüs sayesinde bireysel bir girişiminizle kendinizi ortaya koyuyorsunuz. Ne kadar becerikli olduğunuzu gösterin! 9 Mayıs - 16 Mayıs Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Mayıs - 16 Mayıs

Oğlak Burcu

Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar, ödenmesi gerekenler, banka işlemleri hafta başında kafanızı daha çok kurcalayacak. Beklediğiniz bir paranın ucu ucuna yetişmesi gün boyunca sizi böyle heyecanlı kılması da söz konusu olabilir. Perşembe saatlerine kadarki dönem daha çok keyif alacaksınız, hafta sonuna doğru işle ilgili konuları rayına oturtmasını da başaracaksınız.

Salı günü Merkür sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerileyecek. Bu da daha önceden çalıştığınız insanlarla bir araya gelme olasılığını artırabilir. Ama normal hayat düzeninizde vehayatınızda bazı aksiliklere sıkıntı ve sorunlara açık olmanız gerekecek. 23 Mayıs’a kadar eski sağlık problemleri karşınıza gelebilir. Alerjileriniz artabilir kolunuz, omuz bölgesi, akciğerler, solunum yolları, öksürük vs. bunlarla ilgili konularda bazı problemler yaşanabilir. Kontrollerinizi yaptırdıysanız ve sonuçlarını aldıysanız yanlış teşhisler konabilir. O yüzden aciliyeti yoksa ameliyatlara ya da önemli günlere karar vermemeya çalışın. Beraber çalıştığınız insanların hayatında zorlanmalar olabilir. Ya da beraber çalıştığınız insanlara iyilikle bir şey söylemek isterken o insan bunu yanlış anlayabilir. İş ortamlarınızda mümkün olduğunca iletişiminizi net tutmaya özen gösterin.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor, Ekim sonuna kadar ev, aile ve yuva alanlarınızda Jüpiter size fırsatlar verecek. Ev sahibi olmak, gayrimenkul yatırımı yapmak, arazi almak satmak, kiralamak, yer değiştirmek başka bir yere taşınmak ile ilgili konularda şanslısınız. O yüzden bu dönem ev sahibi olmak için uygun olacak. Hiçbir şey olmasa bile aile hayatınızda aradığınız mutluluğu, huzuru bulacaksınız. Evle ilgili değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bu konular da hareketlenebilir.

Özel hayatınızda Cuma günü bir konuya el atabilirsiniz. Yine Cuma günü borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olmakta fayda var, cesur hamleler devrede olacak. Hafta sonu harcamalarınızın yüksek olduğunu fark edebilirsiniz. Bu da hayata olumsuz gözlerle bakmanıza neden olabilir. Hafta sonu tutulma etkisine giriyorsunuz o yüzden sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan alacağınız bazı haberler sizi aşağıya çekmesin, kendinizi iyi hissettirecek insanlar arasında bulmaya çalışın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Mayıs - 16 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 07' 33" R
Ay
Akrep
27° 29' 46"
Merkür
Koç
15° 59' 09"
Venüs
Koç
25° 32' 56"
Mars
Balık
26° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 44"
Satürn
Balık
16° 10' 31"
Uranüs
Boğa
22° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 46' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 25"
Lilith
Başak
22° 50' 49"
True Node
Koç
15° 34' 02"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>