Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aslan burcunda konumlanan Mars yaşamınızı elinize almanızı ve eğer bugünlerde yemek konusunda aşırıya kaçtıysanız sağlığınıza biraz dikkat etmenizi sağlıyor. 21 Haziran - 28 Haziran Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

21 Haziran - 28 Haziran

Terazi Burcu

Terazi yükselen Teraziler, maddi konulara odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Pazartesi ve Salı günleri parasal konularda ufak tefek halletmeniz gereken sorunlar, krizler karşınıza gelebilir. Bunları da halletmenin bir şekilde yolunu bulacaksınız.

Bu hafta Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi ile beraber kariyer hayatınızda, meslek ortamlarınızda kendinizi göstereceğiniz, adeta parlayacağınız bir dönem başlıyor. Bir ay boyuncaalanlarınızda kendinizi daha fazla gösterecek ve göz önünde olacağınız ortamlarda, yaptığınız işlerde, amaç ve hedeflerinizi gerçekleştirmeyi isteyeceksiniz ve bunu da gayet güzel bir şekilde başaracaksınız. Diğer taraftan eşinizin ailesi ile ilgili konu ve olaylar hızlanırken işle ilgili konu ve olaylar karşınıza fırsat olarak gelebilir.

Çarşamba gününe dikkat edin, işle ilgili çok güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Yine aynı gün Merkür düzeliyor. Seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, gelecek planlarınız anlamında aslında Merkür size göz kırpacak. Kafanızdaki fikirleri, düşünceleri hayata geçirmenin bir şekilde yolunu bulacaksınız. Önemli konuşma ve görüşmeler bu anlamda sizi destekleyecek. Öğrenciyseniz bu dönemden sonra öğretim hayatınızda her şeyin çok daha rahat aktığını göreceksiniz. Eğer bir sıkıntı yaşadıysanız bu dönemden sonra bu sıkıntıları toparlamak ve kendinizi iyi hissetmek de önemli olacak.

Perşembe günkü Dolunay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızı tetikliyor. Yani aile hayatınızda önemli konular, duygusal meseleler devreye girebilir. Ya da aile ortamlarınızda biraz daha organize, biraz daha disiplinli davranmak durumunda kalabilirsiniz. Anne babanız arasındaki çekişmeler bu dönem içerisinde görünür olabilir. Evli olanlar kendi aileleri ve eşlerinin ailesi arasında birtakım olaylara şahit olabilirler. Bu dönem içerisinde ev ve aile hayatınızda üzerinize etki eden bir insanın üzerinize çok fazla geldiğini düşünebilirsiniz. Bu da kıskançlıklara, çıkar çatışmalarına, ego sürtüşmelerine, zaman zaman karşı tarafla problemler yaşamanıza neden olabilir. O yüzden bu hafta aile hayatınıza ekstra özen gösterin.

Pazar günü Venüs Aslan burcuna geçecek. Sosyal ortamlarda ve çevrelerde adeta baş döndüreceksiniz. Gireceğiniz yerlerde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yeni insanlar size yenikapıları arayabilir ya da özel hayatınızda kimse yoksa arkadaş çevrenizdeki bu hareketlilik özel hayatınızda yeni bir insan bulma konusunda faydalı olabilir. İşten elde edilen gelirlerinizi de artıracağınız, sağlığınızla ilgili konularda da güzel sonuçlar alacağınız harika bir hafta sizi bekliyor.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
21 Haziran - 28 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 50' 55" R
Ay
Akrep
23° 55' 50"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 11' 52"
Mars
Balık
26° 05' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 46"
Satürn
Balık
16° 08' 56"
Uranüs
Boğa
22° 04' 48"
Neptün
Balık
28° 45' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 26"
Lilith
Başak
22° 48' 55"
True Node
Koç
15° 34' 52"
Son Güncelleme : 25/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>