Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çarşamba gününden sonra sorumluluklarınız için ihtiyaç duyduğunuz cesarete kavuşuyorsunuz. Girişimlerinizde meselenin özüne odaklanın 13 Eylül - 20 Eylül Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

13 Eylül - 20 Eylül

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, kendi istek ve beklentilerinizin devrede olduğu bir hafta başlıyor. Olduğunuz yerde duramayacaksınız, aktif bir hafta geçireceksiniz ve alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak ve keyif verecek. Ama öte yandan maalesef gökyüzünde bu hafta çok da olumlu etkiler yok. İş ve kariyer alanlarınızda bazı zorlanmalar devreye girebilir. Özellikle ailevi konular vehayatınız arasındaki dengesizlikler çabuk hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olabilir. Ev ortamlarınızda anne-babanın arasındaki çekişmeler kendinizi iyi hissettirmeyecek. Hemortamlarınızda hem aile ortamlarınızda enerjinizin çok çabuk aşağıya çekildiğini fark edeceksiniz.

Çarşamba günü itibariyle Mars Terazi burcuna geçiyor, enerjinizi sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda harcamaya başlıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızla aranızda çekişmeler ve sürtüşmeler devreye girebilir. Bir anlamda arkadaşlarınızın hayatına müdahale etmek isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz çevrelerde grubunuzun lideri haline geleceksiniz ama bazı tavır ve davranışlarınızla arkadaşlarınızla aranızdaki problemler iyice belirginleşebilir. Organizasyona dayalı işlerinizde mücadele ve uğraşılarla yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Bu dönem parasal konularda da mücadeleci koşullara açık olacaksınız.

Cuma günü yakın çevre ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek. Bu ilişkilerle ilgili kuruntuya kapılıp kendinizi aşağıya çekmeye ve mutsuz etmemeye çalışın. Aile hayatındaki sıkıntı ve problemler bu dönem görünür hale gelebilir. Kariyer vefırsatlarının yüksek olduğu bir dönem, işte bu dönem bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaşsanız bile yine de çok önemli insanlarla bir araya gelecek ve bunun sonucunda çok güzel kazançlara da sahip olacaksınız. O yüzden bu hafta yaşayacağınız ufak tefek problemlere çok da üzülmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
13 Eylül - 20 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 42' 44" R
Ay
Başak
20° 20' 13"
Merkür
Koç
17° 06' 39"
Venüs
Koç
18° 41' 58"
Mars
Balık
22° 00' 50"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 58"
Satürn
Balık
15° 38' 43"
Uranüs
Boğa
21° 47' 12"
Neptün
Balık
28° 35' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 08"
Lilith
Başak
22° 13' 51"
True Node
Koç
15° 37' 50"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>