Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Mars size güç veriyor ama pazartesi, salı ve çarşamba günü iç dünyanızda hâlâ çok gerginsiniz. Derin derin nefes almayı unutmayın. Spor yaparken kaslarınıza kramp girmemesi için esnemeyi ihmal etmeyin. 14 Haziran - 21 Haziran Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Haziran - 21 Haziran

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, uzaklardan alacağınız haberler ya da önemli bir seyahat ile başlayan haftanız sizi çok ilginç noktalara taşıyabilir. Bu hafta çok fazla göz önünde olacaksınız,alanlarınıza yoğunlaşacaksınız ve ana tema gezmek, dolaşmak, öğrenmek olacak. Önemli yerlerden beklediğiniz haberler de karşınıza gelebilir. İkili ilişkilerde özel hayatınızla ilgili konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Çünkü bazı hayal kırıklıkları yaşamaya da meyilli olacaksınız. Aldanmalar aldatılmalar ya da ilişkilere dair görmediğiniz şimdiye kadar fark etmediğiniz olayların karşınıza gelmesi söz konusu olurken hayatınızda bir insan varsa onunalanları ile alakalı bazı zorlanmaları da fark edebilirsiniz.

Salı günü devreye giren Satürn Uranüs karesi ilealanlarınızda değişmesi gerekenlerin göz önüne serileceği bir dönem başlıyor. Şubat ayında yaşadığınız konu ve olaylara benzer olayların yeniden karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız, birlikte yol aldığınızarkadaşlarınızın kariyerinde onların aile hayatlarında bazı zorlanmalar devrede olabilir. Aynı zamanda bu hafta bazı işlerinizde beklediğiniz haberleri almak da çok kolay olmayacak. Olaylara ve şartlara kendinize açmayı unutmayın. Satürn ve Uranüs kareleri istenmeyen ve beklenmedik değişimler ile bağlantılıdır. Bu değişimler çoğu zaman bizim istediğimiz değişimleri temsil etmez ama bu istenmedik değişimler ileride istediğimiz bazı noktaya gelebilmemiz için hayatın yaptığı değişimleri de temsil ediyor olabilir. O yüzden hayatınıza yarayan yaramayan ne varsa ortaya çıkacağı,konularında kendinizi çok daha aktif göreceğiniz bir döngüye giriyorsunuz. Komşunuz, kardeşleriniz, yakın çevreniz olabilir, onların aile hayatındaki değişimler de sizin hayatınızı etkileyecek.

Şimdi siz Jüpiter tarafından yönetiliyorsunuz, Pazar günü Jüpiter gerilemeye başlıyor, bu da şu anlama geliyor. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat edin. Ev aile ve yuva alanlarınızda 14 Mayıs’tan bu yana yakaladığınız birtakım fırsatlar varsa şimdi bu fırsatları içselleştirmek ve bu fırsatların hangisini hayatınıza geçirdiğinizi, hangisini geçiremediğinizi, önünüze ne gibi kapılar açtığını ya da açmadığını fark edeceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bu dönemde aksiliklerle, sorunlarla uğraşıyorsanız bazı şeyleri gözden kaçırdığınız anlamına geliyor. Merak etmeyin, bu dönemi gerçekten içselleştirmeye ve neler yapabileceğinize baktığınız bir dönem olarak görmeye çalışın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Haziran - 21 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 54' 29" R
Ay
Başak
10° 37' 21"
Merkür
Koç
17° 29' 11"
Venüs
Koç
17° 41' 01"
Mars
Balık
21° 22' 33"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 39"
Satürn
Balık
15° 33' 51"
Uranüs
Boğa
21° 44' 29"
Neptün
Balık
28° 33' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 14"
Lilith
Başak
22° 08' 22"
True Node
Koç
15° 36' 45"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:44

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>