Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Bugünlerde duygusal anlamda daha hassassınız ve bazı işlerin teslimini erteliyorsunuz. Eğer tatile çıkacaksanız yine de öncesinde bazı işlerinizi halletmeye çalışın. 19 Temmuz - 26 Temmuz Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

19 Temmuz - 26 Temmuz

Yay Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler parasal işlerinizi düzenleyerek haftanıza merhaba diyorsunuz. Demek ki maddi konular bu bayramda önemli olacak. Tam da bayrama girmeden bir para mevzusu ailenizde konuşulmuş olabilir ya da bir yerden bir para bekliyor olabilirsiniz. Her tür planınızı bu paraya göre yapmış olabilirsiniz. Bayramda harcamalarınız, alışverişleriniz önemli olacak.

Bu hafta sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan göreceğiniz destekler çok ama çok yüksek. İşle ilgili konuları hala halledemediyseniz, önemli haberler bekliyorsanız Salı günü bu haberleri alma olasılığınızda yüksek.

Diğer taraftan Perşembe günü Güneş Aslan burcuna geçiyor 1 ay boyunca sosyal ortamlarda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Organizasyonlar, aktiviteler, davetler, arkadaşlarla geçirilecek güzel vakitler, takım çalışmaları konularında kendinizi ortaya koyacağınız bir dönem olacak. Sosyal ortamlarda insanların ilgisini çekeceksiniz, yeni insanlarla tanışacaksınız. Bu dönem tanıştığınız insanları lütfen es geçmeyin. İleride işle ilgili konularda size çok büyük şans ve fırsat sunacaklar.

Perşembe günü Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber yoğunluk, iş, güç koşturma tek başınıza kalma isteğinizi tetikleyecek. Çok değişik yerlere gidebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz ama kendi köşenizde kendi ortamınızda kendinize ve ruhunuza vakit ayırmayı unutmayın. Bu dönem yazmak, çizmek bir plan oluşturmak için gayet güzel zamanları temsil ediyor. Sağlığınıza gereken özeni gösterin, vitaminlerinizi ihmal etmeyin.

Cumartesi günü Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunayı aşk evinizde yaşayacaksınız. Aşka, keyfe, mutluluğa dair önemli adımlar bu Dolunayla beraber atılabilir. Büyük zihinsel güç aynı zamanda mücadeleler söz konusu olurken diğer taraftan aşk hayatınızda güzel etkileşimler olacak. Aşka dair vereceğiniz önemli kararlar bu Dolunay’da önemli olacak. Bu girdiğiniz çevrelerde arkadaşlarınız sizi biriyle tanıştırabilirler. Bakın bakalım bu Dolunay size ne getirecek. Aşk olabilir, çocuk olabilir, bebek haberi alabilirsiniz, hamile olduğunuzu öğrenebilirsiniz varsa çocuğunuzun hayatında önemli olaylar olabilir. Sanatsal ve kreatif bir işle karşılaşabilirsiniz, girdiğiniz sosyal çevrelerdeki insanlar size yeni bir işin kapısını aralayabilirler. Bu Dolunay’da konu ne olursa olsun her iki taraf arasındaki dengeyi unutmayın. Hayat bir denge ve Dolunaylar dengeyle çok bağlantılıdır. Sosyal çevreniz çok aktif olabilir demek ki özel hayatınızı ihmal etmemeniz gerekiyor, özel hayatınız çok aktif olabilir ama özel hayatınızdan arta kalan zamanları sosyal çevrenize aktarmanız gerekecek. Yani bütün bunlar arasındaki dengeyi iyi kurun. Ev, aile ve yuvanızda olumsuz düşüncelerin üzerinizde etkisi olacak. Baskı kuran insanlardan mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. Onun dışında bu bayram size yarayacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
19 Temmuz - 26 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 18' 29" R
Ay
Akrep
17° 01' 16" R
Merkür
Koç
15° 59' 31"
Venüs
Koç
24° 30' 47"
Mars
Balık
25° 39' 43"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 04"
Satürn
Balık
16° 05' 49"
Uranüs
Boğa
22° 02' 56"
Neptün
Balık
28° 44' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 31"
Lilith
Başak
22° 45' 14"
True Node
Koç
15° 36' 18"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>