Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Olumlu düşünme beceriniz, dünyaya açıklığınız ve yaratıcı zekanız her türlü duruma uyum sağlamanızı ve kendi konumunuzu ortaya koymanıza yardımcı oluyor. 22 Mart - 29 Mart Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

22 Mart - 29 Mart

Yay Burcu

Alacak verecek konularıyla haftanıza başlıyorsunuz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Parayla ilgili konular ekonomik olmanız gerekebilir. Diğer taraftan ailevi konular, hayatınızın detayları, sanatsal işler bu hafta ön plana geçiyor. Aile ortamlarınızda halledilmesi gereken bir konuyu çok rahat bir şekilde ele alacaksınız. Kısa vadeli planlarınızı ele almak bunları hareketlendirmek, hayatınızı düzenlemek bu hafta başında devrede olabilir. Varsa gayrimenkulle ilgili bir konuyu haftabaşına getirmeye önem gösterin. Gökyüzü bu anlamda sizi destekliyor olacak.

Bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı kızgın, kırgın, alıngan etkiler Çarşamba günü devrede olacak. Karşı tarafın yaptığı bir hareket, söylediği söz, tartışma gereğinden fazla uzayabilir.

Bu haftanın en güzel günü Cuma günü Güneş – Venüs’ün kalbinde olacak. Sizin aşk evinizde kavuşuyor. Aşk hayatınızda oldukça besleneceğiniz, içinizdeki duyguları karşı tarafa bir şekilde aktarabileceğiniz bir gün olacak. Varsa çocuğunuza karşı olan bağlantılarınızda bu dönem kuvvetlenebilir. Aşk, çocuk, hobiler, sanatsal faaliyetlerle ilgili bugün bol bol dua edin. İçinizden geçirdiklerinizin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Aynı zamanda birinden hoşlanıyorsanız aşkınızı ilan edebilirsiniz. İlişkilerde biraz daha risk almanız, konuşmanız ve hareketlenmeniz gereken bir zaman dilimi olacak. Ortaklı işlerde de kendinizi gösterme olasığınız yüksek görünüyor.

Pazar günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin sosyal çevre alanlarınızda gerçekleşiyor. Arkadaşlık ilişkilerinizin önem kazandığı bir dolunay yaşayacaksınız. Onların hayatında önemli duygusal gelişmeler devrede olabilir. Siz de bunlarla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Bir yandan kendi özel hayatınız, diğer taraftan kendi sosyal hayatınız arasındaki dengeyi bu dolunayda iyi kurmalısınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
22 Mart - 29 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 37' 57" R
Ay
Akrep
21° 09' 34" R
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
24° 55' 26"
Mars
Balık
25° 55' 10"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 41"
Satürn
Balık
16° 07' 41"
Uranüs
Boğa
22° 04' 03"
Neptün
Balık
28° 45' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 40"
Lilith
Başak
22° 47' 27"
True Node
Koç
15° 35' 28"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>