Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Düzgün bir ritim tutturmakta zorlanıyorsunuz. Biraz yorgun hissediyorsunuz ya da hayallere dalıyorsunuz. Kendinize gelin! 25 Nisan - 2 Mayıs Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

25 Nisan - 2 Mayıs

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, yakın çevrenizden alacağınız kısa bilgilerle hemen yapılacak plan ve programlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi öğleden sonra bu planlarda bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Çarşamba akşam saatlerine kadar ailevi konularla daha fazla ilgili olacaksınız. Çarşamba akşam saatinden sonraki süreçte sizi kimse tutamaz. Bol bol gezecek, özel hayatınıza odaklanacak ve gündelik işlerin peşine düşeceksiniz. Bu hafta ailevi konularda keyifli etkileşimler var. Yani evinizde, huzuru, mutluluğu hissedebilir, misafir ağırlayabilir, evinizde değişiklik yapmak için harekete geçebilirsiniz. Bahçe yenilemesi, balkonunuza masa sandalye alma size ekstra bir mutluluk verecek. Buradaki bütün değişimler, halledilen bütün konular sizi manevi anlamda huzurlu kılabilir ve sevdiğiniz insanları bir masa etrafına toplamak gerçekten bu hafta önemli olacak.

30 Nisan’daki tutulma sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşiyor. Demek kihayatınızda değişmesi gereken bazı konular olabilir. Hızlı, ani olaylar altında olacaksınız belki de çok uzun zamandır evinize yardıma gelen birilerin hayatında yaşanacak bir olay yüzünden bir değişime maruz kalabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onun bakıcısı olabilir, onunla ilgili yaşanacak bir sorunla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanın hayatında yaşanacak bir olay yüzünden onun işini siz üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Konu ne olursa olsunhayatınızda önemli değişimler altında olacaksınız. Bu değişimler sizi yoracak değişimler değil. Evinizde mutluluğu hissettiğiniz, manevi tarafınız kuvvetli olduğu müddetçe bu değişimlere çok rahat bir şekilde karşılık vereceksiniz. Amcanız, halanız varsa onların hayatında da hızlı değişimler bu tutulmaya beraber gündeme yerleşecek. Bu tutulma zamanı boğaz bölgesine, boyun tutulmalarına aynı zamanda tansiyon inişlerine çıkışlarına, hormonal dengesizliklere, tiroidlere dikkat edin. Önünüzdeki 6 ay boyunca bunlar devrede olabilir zaten böyle stresli olduğunuzda bunların arttığını görebilirsiniz.

Cuma günü Plüton para evinizde geriliyor, parasal konuları yeniden ele almak durumunda kalabilirsiniz. Merkür’ün İkizler burcuna geçişiyle beraber Cumartesi gününden sonra ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla konuşmalarınızı hızlandıracağınız bir dönem başlıyor, tadını çıkarın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
25 Nisan - 2 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 57' 48" R
Ay
Akrep
12° 38' 53" R
Merkür
Koç
16° 00' 44"
Venüs
Koç
24° 04' 36"
Mars
Balık
25° 23' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 09"
Satürn
Balık
16° 03' 50"
Uranüs
Boğa
22° 01' 44"
Neptün
Balık
28° 43' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 18"
Lilith
Başak
22° 42' 52"
True Node
Koç
15° 37' 05"
Son Güncelleme : 24/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>