Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Daha fazla dayanacak durumda değilsiniz. Bir an önce tatile çıkmanız gerek. Rahatça nefes alabilmeniz için köklü bir değişime ihtiyacınız var. Bunun dışında cuma günü izin almayı düşünebilirsiniz. Uzun bir hafta sonu tatili size iyi gelecektir. 28 Haziran - 5 Temmuz Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Haziran - 5 Temmuz

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, iletişim odaklı işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Ev, aile ve yuva alanlarınızdaki olumlu enerji ile bu haftanın zorluğunu üzerinizden bir şekilde atacaksınız. İkili ilişkiler ve özel hayatınızdaki insanla beraber yapacağınız planları hafta başında hareketli kılabilirsiniz. Hemen bu hafta başında birtakım hızlı kararlar almanız gerekecek ve bu hızlı kararları da hayata geçireceksiniz.

Ama Salı ve Çarşamba günleri daha çok evinize, ailenize, yuvanıza ilgi göstermek durumunda kalabilirsiniz ya da vaktinizi daha çok bu alanlarda harcayabilirsiniz.

Perşembe günü gökyüzünde zor enerjiler var. Siz bu zor enerjileri çevre alanınızdan alıyorsunuz. Yakın çevre, uzak çevre bağlantınız, düşünceleriniz, hayata bakış açınızda olumsuzluklar aksilikler, sıkıntılar ve sorunlar görülebilir. Bu dönemde mümkün olduğu kadar pozitif düşünmeye ve pozitif olmaya özen gösterin. Araba kullanıyorsanız, seyahat halindeyseniz, bir yerlere gideceksiniz bu dönemde bazı engeller, aksilikler ve sıkıntılar karşınıza gelebilir. Önemli işlerinizde bazı gecikmeler ve ertelenmeler olabilir ama bunları çok fazla sorun etmeyin.

Çünkü sorun ederseniz sağlığınızın etkilendiğini görebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların hayatları ve ilişkileri ile ilgili konu ve olaylar bu dönem ön planda olacak ve ne yaşanırsa yaşansın bu yaşananlardan siz de etkileneceksiniz. İnsanlarla bu dönemde düşündüklerinizi paylaşmayı lütfen unutmayın sadece tek başınıza kararlar almayın. Diğer insanlardan ne kadar çok geribildirim alırsanız diğer insanlarla bu sıkıntı ve problemlerinizi ne kadar paylaşırsanız işin içerisinden o kadar rahat bir şekilde sıyrılırsınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Haziran - 5 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 11' 08" R
Ay
Akrep
02° 52' 20" R
Merkür
Koç
16° 05' 47"
Venüs
Koç
23° 05' 31"
Mars
Balık
24° 46' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 05"
Satürn
Balık
15° 59' 19"
Uranüs
Boğa
21° 59' 03"
Neptün
Balık
28° 42' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 32"
Lilith
Başak
22° 37' 33"
True Node
Koç
15° 38' 27"
Son Güncelleme : 24/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>