Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Bugünlerde formdasınız. Asıl önemli olan bazı durumlarda sakin kalmasını bilmek ve beklenmedik gelişmeler karşısında bile bu ruh halinizi korumak! 29 Mart - 5 Nisan Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

29 Mart - 5 Nisan

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, haftaya sosyal çevre ve ilişkilerin aktif olmasıyla başlıyor. 28 Mart Pazar günü Terazi burcunda oluşan Dolunay’dan aldığınız etkilerle çevrenizin hareketli olduğunu görebilirsiniz. Tam da özel hayatınıza odaklandığınız kendi özelinizde olayları yaşamak istediğiniz bu dönemde arkadaşlarınızın konu ve olayları hayatınızı rahat bırakmayabilir. İşte bu noktada arkadaşlarınız ve çevrenizle özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi korumanız gerekecek. Çünkü bu alanlardan yana dengesizliklerinizin yüksek olduğu bir hafta başlıyor. Özel ilişkilerinize dair arkadaşlarınıza söyledikleriniz sevdiğiniz insanın kulağına gidebilir ya da arkadaşlarınızın hayatındaki bazı olayları kendi özelinize taşımanız, özel hayatınızda sıkıntı ve sorunları hızlandırabilir. Yakın çevrenizdeki güçlü, sağlam şimdiye kadar hiç düşünmediğiniz ya da mesafe koyduğunuz bir ilişkinin bu dönem içerisinde yeşerdiğini, ön plana çıktığını görme ihtimaliniz var. Yine aşk hayatınızda sevdiğiniz insandan alacağınız desteklerin de yüksek olacağı bir dönem.

Diğer taraftan işle ilgili başlatmak istediğiniz konularda da yaratıcılığınızı konuşturacaksınız. Eviniz, aileniz ve yuvanız ile ilgili konularda hayalperest tavırlar devrede olurken eve girdikten sonra evinizden çıkmak istemeyebilirsiniz ama dış dünyanın da çok hareketli olduğunu göreceksiniz. O yüzden böyle bir etkiyle karşı karşıya kaldığınızda kendinizi dışarıya atmasını da bilin. En çok bu hafta Salı günü evle, emlakla ilgili bir girişiminiz varsa dikkatli olmaya özen gösterin.

Pazar gününden sonra oldukça hareketli keyfinizin yüksek olacağı bir dönem başlıyor. İki hafta boyunca aşk, keyif, mutluluk, hobiler, sportif faaliyetler organizasyonlar ve hareketli ortamlar hayatınızı daha da renklendirecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
29 Mart - 5 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 43' 60" R
Ay
Akrep
09° 44' 45" R
Merkür
Koç
16° 01' 54"
Venüs
Koç
23° 47' 08"
Mars
Balık
25° 12' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 53"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
22° 00' 57"
Neptün
Balık
28° 43' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 29"
Lilith
Başak
22° 41' 18"
True Node
Koç
15° 37' 33"
Son Güncelleme : 24/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>