Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Bir türlü sonuçlanmayan görüşmelerden bıktınız mı? Bir anlaşma istediğiniz gibi sonuçlanmadı mı? Beklediğiniz cevap hâlâ gelmedi mi? Biraz sabır... Her şeyin kısmen yolunda olduğunu kabul etmeniz gerek! 5 Nisan - 12 Nisan Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Nisan - 12 Nisan

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar bu hafta ödemelerle başlıyor. Ama çok da büyük ödemeler gibi düşünmeyin. Yapılması gerekenleri hızlı bir şekilde halledecek, hemen evinize gelecek, ondan sonra da kısa vadeli planınız varsa o planları hareketlendireceksiniz. Belki kısa yolculuklar, bir arkadaşınızla buluşma, bir yerden bir yere gitme gibi etkiler de devrede olabilir. Öğleden sonra hayatınız daha da hareketlenecek ve tüm hafta boyunca aslında böyle gitmeli gelmeli kısa kısa planların devreye girdiğini göreceksiniz. Hafta sonu birazcık daha kendinizle kalmak ve biraz daha evinizde yuvanızda dinlenmek ön plana çıkabilir ama Pazar günü sizi kimse durduramaz. Pazar günü daha çok eğlenceli konu ve olaylarla ilgilenmek isteyeceksiniz. Bu hafta gökyüzünde çok güzel etkileşimler var Venüs ve Mars arasında bu da ne demek kadın enerjisiyle erkek enerjisinin uyumu demek. Gökyüzünde böyle bir tablo var. Bu da ilişkilerimizde sıkıntı ve problemlerimiz varsa bunu giderebileceğiniz haftalardan bir tanesi olduğunu söylüyor. Hiçbir sıkıntımız yoksa bile sevdiğiniz insana belki işinizle ilgili bir sıkıntı anlatmak, geleceğe dair kaygılardan bahsetmek anlamında bu enerjiyi kullanabiliriz. Özel hayatınızda güzel etkileşimler altında olacak aşkı doyasıya yaşayacaksınız ve çok mutlu olacaksınız.

Cuma günü dikkat etmenizi tavsiye edeceğim. Özel ilişkilerinizde, aile ortamlarında biraz hayal kırıklığı yaşama etkiniz var. Karşı tarafın bazı hareketleri, sözleri sizi gereğinden fazla yaralayabilir, bazı fikirlerinde çok kararsız olabilir ve sizi aşağı, dibe çekebilir. Bu etkiler özellikle yanıltıcı etkiler olacak. Hayatınızda bir insan varsa onun ailesiyle ya da kariyeri ile ilgili gerçekçi olamadığı ve size bahsetmediği bazı olaylar da devrede olabilir. O yüzden ilişkilerde karşı tarafı çok fazla gözünüzde büyütmeyin ve bu dönem olayları biraz daha akışına bırakmaya özen gösterin.

Hafta sonunu spor yaparak, gezerek, alışverişe giderek değerlendirebilirsiniz. Önemli, uzun zamandır beklediğiniz bazı işleriniz varsa bu işleriniz için çalışmak, plan yapmak, disiplinli olmak, işlerinizi sonuca ulaştırmak anlamında hafta sonu gayet güzel etkiler olacak, bunu değerlendirin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Nisan - 12 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 28' 59" R
Ay
Akrep
06° 35' 57" R
Merkür
Koç
16° 03' 29"
Venüs
Koç
23° 28' 07"
Mars
Balık
25° 00' 25"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 19"
Satürn
Balık
16° 01' 02"
Uranüs
Boğa
22° 00' 05"
Neptün
Balık
28° 43' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 35"
Lilith
Başak
22° 39' 35"
True Node
Koç
15° 37' 60"
Son Güncelleme : 24/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>