Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hedefleriniz söz konusu olduğunda biraz paniklemiş ve ne yapacağınızı bilemez bir hâldesiniz. Cuma gününden itibaren omuzlarınızdaki yükü hafifletecek. 7 Haziran - 14 Haziran Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Haziran - 14 Haziran

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, gündelik işleriniz, yapılması gerekenler,hayatınızda atmanız gereken adımlar bu hafta sizi fazlasıyla meşgul edecek. Burası sağlık alanı olduğu için bu hafta başında biraz “Boğazım ağrıyor, nezle mi oluyorum, biraz bademciklerim mi şişti” gibi durumlarla karşılaşma ihtimaliniz olabilir.

Perşembe günü bir Güneş tutulması var siz bu Güneş tutulmasını ikili ilişkiler ve özel hayat alanında yaşayacaksınız. Yani ilişkiler önem kazanıyor. Hayatınızda bir insan varsa onunla beraber vereceğiniz önemli kararlar bu tutulma ile beraber karşınıza gelecek. Daha önceden evlenmeye karar verdiniz, bir tarih belirlediniz, bu tarihte bir şekilde olmadı, pandemiye takıldı bir türlü yapamadınız. Şimdi artık bu kararı tam netleştirmek, ne zaman evleneceğinize karar vermek anlamında bu tutulma sizi destekleyecek. İlişkiye dair bir türlü karar veremiyordunuz, kararsızlıklarınız vardı, tanıdığınız bir insan teklif etsem mi etmesem mi derken şimdi bununla ilgili olarak adım atabilirsiniz. Aynı zamanda ortaklı işler de karşınızda gelebilir. Daha önceden tanıdığınız bir insansa, iletişim halinde olduğunuz, birbirinizi bildiğiniz bir insansa bu ortaklı işe girmekte herhangi bir sıkıntı ve problem olmayacaktır.

Eğer hayatınızda bir insan varsa bu dönem o insanın kariyeri ile ilgili konularda bazı olayları gözden kaçırdığını ya da bazı noktalarda kendini yanılttığını, hayal kırıklıkları da yaşadığını fark edebilirsiniz. Taşınma ile ilgili işleriniz varsa bu 6 ay boyunca önem kazanacak. Burası, yazlık gibi daha önceden bildiğiniz bir yer olabilir.

Cuma günü Mars Aslan burcuna geçiyor, seyahatler başlıyor. Önümüzdeki 1.5 ay boyunca seyahatler, medya işleri, yurtdışı bağlantılı işler, ticaret, aynı zamanda tanımadığınız insanlarla bir arada olmak, uzak yolculuklar bütün bunların hareketlendiği bir döngü içerisinde giriyorsunuz. Hayatı keşfetmekten aynı zamanda eğitimle ilgili konulara kendinizi vermekten mutluluk duyabilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla zaman zaman tartışmalar, sürtüşmeler içerisine girme olasılığınız da var ama hayat size gülümseyecek, kendinizi böyle rahat hissedeceksiniz. Bu yüzden hayatınızdaki insanla yaz dönemi için planlar yapmak için de Haziran ayı uygun bir zaman dilimi olacak. Bu dönem parasal konularda neler yapabileceğinizi gayet iyi bileceksiniz ama bazı harcamalarınız hızlanmış olabilir. Bu noktalarda biraz daha çözüm üretmeniz gerekecek. Ama diğer taraftan beraber çalıştığınız insanlarla beraber yapacağız plan ve programlar hafta sonunuzu hareketlendirecek. Tadını çıkarın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Haziran - 14 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 25' 20" R
Ay
Akrep
05° 50' 08" R
Merkür
Koç
16° 03' 55"
Venüs
Koç
23° 23' 30"
Mars
Balık
24° 57' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 31' 27"
Satürn
Balık
16° 00' 41"
Uranüs
Boğa
21° 59' 52"
Neptün
Balık
28° 42' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 22"
Lilith
Başak
22° 39' 10"
True Node
Koç
15° 38' 06"
Son Güncelleme : 24/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>