Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Merkür Salı gününden itibaren iş anlaşmalarınızın, kontratlarınızın ya da bazı imzaların gecikmesine sebep olabilir. Çok endişelenmemeye çalışın ve bu fırsatı harekete geçmeden önce düşünmek içini değerlendirin. 9 Mayıs - 16 Mayıs Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Mayıs - 16 Mayıs

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, seyahat, eğitim, uzaklardan alınacak haberler dış ortamlarda bulunma arzunuzun yüksek olması etkileriyle haftanız başlıyor. Salı ve Çarşamba günleri kariyeriniz önemli olurken Perşembe ve Cuma günleri arkadaşlarınızla yapacağınız planlar, aktiviteler devrede olacak. Hafta sonuysa daha çok kendi özelinize dönmek isteyeceksiniz.

Salı günü Merkür ikili ilişkiler ve evlilik alanınızda geriliyor. 23 Mayıs’a kadar sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak, kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Aynı zamanda partnerinizin, sevdiğiniz kişinin ya da evli olduğunuz kişinin hayatında bazı zorlanmalar, sıkıntı ve problemler de görülebilir. İşte bütün bunlar paylaşımınızı daha kuvvetlendirmek için kullanmanız gereken alanlar ama siz de karşı tarafı anlamaz ve kendinizi doğru ifade edemezseniz o zaman yaşanacak problemler sizi zorlayacaktır. Önemli sözleşmeler, anlaşmalar, hukuki davalar, ortaklaşa atılacak adımlar konusunda 23 Mayıs’a kadar dikkatli adımlar atın. Sözleşme yapacaksanız birkaç kez okuyun. Daha önceden çalıştığınız insanlarla bu dönem çalışabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla eski bir mevzu yeniden gündeme gelirse -yalancılıkla alakalı olabilir- bu önemli bir mevzuya dönüşebilir, bu gibi etkilere dikkat edin.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor, aşk hayatınızın şahane olacağı bir sürece merhaba diyorsunuz. Eğer ilişkiniz yaralıysa, birbirinizi beslemiyorsanız, biten ilişkilerin ardından Jüpiter’in Koç’a geçmesiyle aşk hayatınız çok hareketlenebilir. Sevdiğiniz insanla yaşadığınız sıkıntı ve problemleri Merkür gerilemesinden sonra toparlayacaksınız anlamına da gelebilir. Çocukla ilgili konular, hobileriniz, eğitimle ilgili alanlar, sanatsal ve kreatif işlerde sizi kimse tutamaz. Cesur, lider, öncü ve yenilikçi olacaksınız. Spor faaliyetleriniz çok hızlanacak ve şansınızın çok yükseldiğini göreceksiniz. Jüpiter 5. ev dediğimiz şans alanında hareket ediyor. O yüzden şans oyunlarının yanı sıra beklenmedik yerlerden, spekülatif alanlardan gelecek kazançları da gösterir. Cesur olacağınız bir dönem ve hayat da size gülümseyecek, uzun zaman sonra kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Cuma günü özellikle bir kariyerle ilgili bir mevzuda kendinizi ön plana çıkaracaksınız. Bu daha önceden konuştuğunuz bir konu olabilir, beklediğiniz bir haberin gelmesiyle beraber bu işe el atacaksınız ama bu işinizin olup olmaması hafta sonu gelecek habere göre şekillenecek. Olumsuzluklardan mümkün olduğunca uzak durun çünkü bu tutulmayı kadersel alandan yaşayacaksınız. Hafta sonu uykusuzluk, gerginlik, anksiyete devrede olabilir, bunun etkisi tutulmadan kaynaklı olacak bunu da bilin, olumsuzluklardan uzak durun.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Mayıs - 16 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 08' 09" R
Ay
Başak
13° 22' 31"
Merkür
Koç
17° 22' 30"
Venüs
Koç
17° 58' 17"
Mars
Balık
21° 33' 24"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 51"
Satürn
Balık
15° 35' 14"
Uranüs
Boğa
21° 45' 15"
Neptün
Balık
28° 34' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 04"
Lilith
Başak
22° 09' 55"
True Node
Koç
15° 37' 04"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>