Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Pazartesi ve salı günü, Mars, Uranüs ve Ay bireysel girişimlerinizi hızlandırıyor. Becerilerinizi öne çıkarın, elinizden neler geldiğini kanıtlayın! 10 Mayıs - 17 Mayıs Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

10 Mayıs - 17 Mayıs

Yengeç Burcu

Yengeçler için gelecek planlarını hareketlendirdikleri, aynı zamanda arkadaşlık ilişkilerinde kendini güvene almak istedikleri bir dönem. Gelecek planlarınız, işten elde edilen gelirlerinizle ilgili konularda önemli kararlar, önemli başlangıçlar 11 Mayıs’ta Salı günü yeni ayla beraber yaşanacak. Ailevi konularda, ailenizdeki insanların kariyer hayatında bazı önemli konular devrede olabilir ve bunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Aynı zamanda yakın çevrenizdeki insanların işleriyle ilgili konular bu haftanın konuları arasında yer alacak. İnsanlara daha çok yardım etmek isteyeceksiniz. Geri planda yürüttüğünüz çalışmalar, kimseye söylemeden yaptığınız yardımlar olabilir ama bu yardımlar bu çalışmalar sizi gerçekten çok ama çok mutlu edecek.

Hareketli ama biraz da dinlenmeye ihtiyacınız olduğu bir dönem sevgili Yengeçler, dinlenmek size gerçekten iyi gelebilir. Jüpiter burç değiştiriyor demiştik. Cuma günü itibariyle uzaklardan alınacak haberler, yabancı insanlarla yapılacak işler, davalarla ilgili konularda güzel sonuçlar alacaksınız. Ayrıca eğitim alanlarında alınacak şanslı haberler de 28 Temmuz’a kadar hayatınızın merkezine yerleşecek. Adeta yüzünüz gülecek ve daha az tanıdığınız insanların sizin yolunuzu açmak için ne kadar uğraştığını göreceksiniz. Aynı zamanda hayatı sevecen gözlerle görmek istediğiniz, ilişkilerden yana fırsatlar yakalamak istediğiniz bir dönem. Bu dönem özellikle Mayıs ayında tanıştığınız insanlarla Haziran ayında çok önemli kararlar alarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Bayram sonrası biraz daha hareketli bir sürece gireceksiniz. Şimdi bu dönem evde olma, vaktinizi evde geçirme ve kendinize vakit ayırma zamanı. Sağlığınızda halletmeniz gereken bir konu karşınıza çıkacak ve bu konuyu rahatlıkla halledeceksiniz. Midenizle ilgili konuları çok zorlamayın bu süreç içerisinde.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
10 Mayıs - 17 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 35' 33" R
Ay
Akrep
20° 38' 58" R
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
24° 52' 24"
Mars
Balık
25° 53' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 07"
Satürn
Balık
16° 07' 27"
Uranüs
Boğa
22° 03' 55"
Neptün
Balık
28° 45' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 32"
Lilith
Başak
22° 47' 10"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:41

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>