Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Balık burcunda konumlanan Jüpiter kendinize ve potansiyelinize olan inancınızı artırıyor. İyi ki de artırıyor çünkü bugünlerde ekip çalışmaları konusunda pek iyi değilsiniz.  10 Ocak - 17 Ocak Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

10 Ocak - 17 Ocak

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler,hayatınızda kendinizi göstereceğiniz bir şekilde haftaya giriş yapıyorsunuz. Pazartesi bütün gün koşturmalarınız yüksek olabilir ama elinizi attığınız işten istediğiniz sonuçları da çıkaramayabilirsiniz. Pazartesi akşam saatleri, Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevre alanlarınız çok hareketli olacak. Arkadaşlarınız ya da sosyal çevrenizdeki insanlarlabirlikleriniz artabilir, gelecek planlarınıza yönelik hareket edebilirsiniz.

Ama bu hafta unutmayın ki Cuma günü Merkür sizin ortak para alanlarınızda gerileyecek. Eşiniz, aileniz ya da partnerinizin parasal konuları ile ilgili birtakım sıkıntı ve problemler 26 Ocak’a kadar etrafınızda cereyan edebilir. Bir ödemeniz varsa, bir borçla uğraşıyorsanız, kredi çekecekseniz çok dikkat edin. Çünkü sıkıntı ve problemlere de açık olabilirsiniz. Eski borçlarla uğraşmak, eskiden yaşadığınız bazı sıkıntıların yeniden karşınıza gelmesi söz konusu olabilir.

Salı günü özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız güzel planlar yüzünüzü güldürecek. Aynı zamanda sevdiğiniz insandan gelecek güzel haberler de sizi mutlu edecek. Diğer taraftan ilişkiler bu hafta sizin hayatınızda fazlasıyla önemli ama Çarşamba günü Mars ve Neptün karesi var. Çarşamba günü sağlığınızla ilgili konu ve olaylara ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Bir işinizin arka planında olup biten konu ve olaylar ya da işinizin kökünde temelindeki birtakım sıkıntı ve problemler yeniden yükselebilir. İş ortamlarınızda, çalışma düzeninizde ve sağlığınızda Çarşamba günü enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bir seyahat ya da bir hukuki bir meselenin iç yüzü ile ilgili beklediğiniz bir haber varsa bu hafta bu haberler hem yanıltıcı olabilir hem de o beklediğiniz haberleri almak çok da kolay olmayabilir. O yüzden dış ortamlarda, çalışma koşullarınızda, sağlığınızla ilgili alanlarda Çarşamba günü ekstra dikkatli olun. Sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz bir döngüye giriyorsunuz.

Hafta sonu karşı taraf üzerinde gücünüzü göstermek isteyebilirsiniz Bazı konuları kafanıza fazlasıyla takıp karşı tarafı manipüle etmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki bağı güçlendirin ama karşı tarafı yönlendirmeye çalışmayın. O zaman ilişkilerden yana şansınızın yüksek olduğunu fark edebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
10 Ocak - 17 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 00' 39" R
Ay
Akrep
26° 00' 57"
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
25° 24' 12"
Mars
Balık
26° 13' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 05"
Satürn
Balık
16° 09' 51"
Uranüs
Boğa
22° 05' 22"
Neptün
Balık
28° 46' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 24' 01"
Lilith
Başak
22° 50' 02"
True Node
Koç
15° 34' 23"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>