Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çarşamba gününden itibaren Mars size destek olmayı bırakıyor. Veriminizi kaybediyorsunuz ve her şeyi vaktinde bitirmek için yeterince zamanınız olmadığını hissediyorsunuz. Boş zaman aktivitelerinizde de enerjiniz yok. Cesur olun! 13 Eylül - 20 Eylül Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

13 Eylül - 20 Eylül

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, planladığınız her işi tıkır tıkır akıtarak başlayacağınız bir hafta sizi bekliyor. Özgürlükçü ruhunuzla kafanıza göre hareket etme olasılığınız çok yüksek ama işleriniz de sorunsuz akacak. Değişik ortamlarda fikirlerinizi ortaya sunarken ya da bazı konuları araştırırken,görüşmeleri yaparken kandırılmalara, aldanmalara açık olacaksınız. Dış ortamlardan çok çabuk etki alıyorsunuz. Kendiniz bir karar verecekseniz hiç tanımadığınız insanların söylediği sözlerden çok çabuk etkilenebilirsiniz ve bunun sonucunda verdiğiniz kararları değiştirebilirsiniz. Bu kararlar da hayatınıza hizmet eden kararlar olmayacak. O yüzden tanımadığınız yerlerde diğer insanların sözüne bu kadar kulak asmayın.

Çarşamba günü Mars Terazi burcuna geçecek. Enerjinizi yuvanıza, evinize, ailevi konulara harcamaya başlayacaksınız. Aile büyüklerinizle daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Onlarla sürtüşmelere, gereksiz tartışmalara ya da demagojilere girmemeye özen gösterin. Bu dönem güvenliğini de ihmal etmemeniz gerekebilir. Bazı şeyleri konuşarak, uzlaşarak halletmek isteyeceksiniz ama olayları kendi tarafınıza çekmemeye ve en ufak bir olumsuzlukta kavgalara girmemeye çalışın.

Aşk hayatınız aslında keyifli ama bu hafta maalesef aşk hayatınızda aradığınızı bulamayabilirsiniz çünkü sevdiğiniz insanın tutkunuza karşılık vermediğini düşüneceksiniz. Bu noktada karşı tarafla ilişkinizde bir zorlanma ya da bir bitiş devreye girebilir. Çocuğunuz varsa onun hayatında önemli bir konu Cuma günü devreye girebilir.

Yatırımlarınız konusunda Perşembe ve Cuma günleri çok fazla desteklenmeyeceksiniz. Yakın çevrenizden güzel haberler var, yakın çevrenizdeki insanlarla yapacağınız önemli planlar ya da onların çocuklarıyla geçirecek güzel zamanlar kendi gücünüzü yeniden bulmanıza yardımcı olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
13 Eylül - 20 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 12' 22"
Ay
Akrep
12° 30' 55"
Merkür
Koç
25° 58' 30"
Venüs
Balık
20° 24' 42"
Mars
Balık
04° 12' 60"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 25"
Satürn
Balık
13° 11' 27"
Uranüs
Boğa
20° 37' 01"
Neptün
Balık
27° 46' 21"
Plüton
Kova
01° 48' 37"
Chiron
Koç
18° 44' 13"
Lilith
Başak
19° 41' 21"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 28/03/2024 12:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>