Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mars sizi iyi niyetiyle sarıp sarmalıyor. İçiniz esinle ve hayal gücüyle dopdolu olduğu için meslektaşlarınızı şaşırtabilir ve aralarından sıyrılabilirsiniz. 17 Mayıs - 24 Mayıs Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Mayıs - 24 Mayıs

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, haftanıza ay sizin burcunuzdayken başlıyorsunuz. Demek ki sizin için önemli haftalardan bir tanesi başlıyor. Alacağınız haberler yerinizde duramamanıza neden olabilir. Maddi konularla çok ilgili olabilirsiniz ve kendi özelinize vakit ayırmak, kendi özelinizde zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Hem Merkür hem Venüs hem Güneş İkizler burcunda olacak ve 12. ev dediğimiz kapalı alanınızda hayata karşı daha dikkatli ve temkinli yaklaşacağınız bir süreç yaşayacaksınız. Hem ailevi konular hem yakın çevreniz hem arkadaş ilişkileriniz aynı zamanda uzaktan alınacak haberlerle ilgili konularda biraz daha kendinizi geri planda tutacağınız ve bu alanlarla ilgili önemli planları devreye koyacağınız bir dönem. Yazma, çizmeye dayalı işleriniz varsa bu dönem yazın, çizin planlarınızı oluşturun. Her tür konuyu kafanızda bir testten geçirin. Doğru yol üzerinde misiniz? Bu hayattan ne istiyorsunuz? Ne tür beklentiniz var? Önümüzdeki dönem neleri planlıyorsunuz? İşte bütün bunlar çok önemli olacak.

Bu dönem araştırma gerektiren işleriniz, bilgi, veri, data gerektiren işleriniz varsa bu işlerinizin üzerine düşmek önemli olabilir. Kendinizi dinleyeceğiniz bir dönem ve kendinize kendinizden başka kimsenin faydasının olmadığını gördüğünüz bir dönem olacak. O yüzden en iyi arkadaşınızın sizin olacağınızı da bilin. Böyle huzursuzluklarınız, gerginlikleriniz olursa bunları bir şekilde çözmenin yollarını bulmalısınız.

Diğer taraftan geri planda işleyen ne varsa bu hafta aslında bu konularda da faydalı etkiler altındasınız. Mesela işinizde kendinizi ön plana çıkarmak istemiyor olabilirsiniz, hiç beklenmedik insanlardan hiç beklenmedik yardımlarla bu işlerinizin çok hızlı ilerlediğini göreceksiniz. Yardımlaşma duygunuzun çok arttığını göreceksiniz. Aynı zamanda yakın çevrenizdeki insanlara faydanızın da artacağı bir süreç olacak.

Eğitimle ilgili konular, gelecek planlarınız konusunda aşırı iyimserlikle hareket edebilirsiniz. İyimserlik çok güzel, olumlu olmak çok güzel ama bütün bu planlarınızı oluştururken şartların ve koşulların netliğini de göz önünde bulundurmaya özen gösterin. Çünkü etrafınızdaki insanlardan çok çabuk etkileneceksiniz. Yine aile hayatınızda bazı insanların sağlığı ile ilgili konuları ele almanız gerekebilir.

Pazar günü Satürn sizin para alanlarınızda gerileyecek. Yani parasal konularda sorumluluklarınızı gözden geçireceğiniz bir dönem başlıyor. Bazı gecikmeler, sorunlar, işler tıkır tıkır giderken zorlanmalar devreye girebilir. Bu konuları da tekrar tekrar ele alırsanız o zaman istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız. Yakın çevrenizle olan bağlantılar Perşembe ve Cuma günleri devrede olurken Cumartesi ve Pazar günleri evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla özen göstereceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Mayıs - 24 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 12' 48" R
Ay
Akrep
15° 49' 06" R
Merkür
Koç
15° 59' 48"
Venüs
Koç
24° 23' 36"
Mars
Balık
25° 35' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 43"
Satürn
Balık
16° 05' 16"
Uranüs
Boğa
22° 02' 36"
Neptün
Balık
28° 44' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 11"
Lilith
Başak
22° 44' 35"
True Node
Koç
15° 36' 32"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>