Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Bu salı günü Yengeç burcunda konumlanan Dolunay, Plüton ve Neptün'e bağlanıyor. Farklı durumlara hazırlıklı olmak için harika sezgi yeteneklerinize güvenin. Bugünlerde zihniniz özellikle daha berrak. 17 Ocak - 24 Ocak Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Ocak - 24 Ocak

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, bu hafta sizin burcunuzda bir Dolunay gerçekleşiyor. Demek ki bu Dolunay zamanı önceki ve sonraki 3 gün de dahil olmak üzere sağlığınıza, görüntünüze, adımlarınıza, girişimlerinize ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Sağlığınıza özellikle dikkat etmeniz gerekecek. Yengeç burcu mide, üst karın boşluğundaki organlar, pankreas, safra kesesi, mide bağlantıları temsil eder. Özellikle bu Dolunay zamanı alacağınız haberler üzerinizde bir yükleme yapabilir. Gaz sıkışmaları, gaz problemleri ve mide sıkıntılarına açık olabilirsiniz. İçinize atmaktan ya da başkalarına üzülmekten kaynaklı cildinizde saçlarınızda yaşayacağınız birtakım sıkıntı ve problemler olabilir. Göğüs bölgesi, solunum yolları problemleri bu Dolunay zamanı dikkat etmeniz gereken konuların başında geliyor. Hayatınızla ilgili vermeniz gereken önemli kararlar olabilir ve bu kararlar sizi gerçekten korkutuyor olabilir. İkili ilişkiler ve özel hayatınıza dair yaşadıklarınızdan çıkaracağız sonuçlar bu Dolunay karşınıza gelecek. Dolunay zamanı ikili ilişkiler ve özel hayatınız arasındaki dengeyi sağlamak çok da kolay olmayabilir. Sevdiğiniz insanla sürtüşmelere girmemeye özen gösterin, ego savaşlarından duygusal iniş çıkışlardan, krizlerden mümkün olduğunca uzak durun.

Salı günü Kuzey Güney Ay düğümleri yer değiştiriyor. Önünüzdeki bir buçuk yıl boyunca çevre oluşturmalısınız. Özel hayatınız çocukla ilgili konular hobileriniz bunlardan yana da şans ve fırsatlarınız olacak ama yaşayacağınız sıkıntılar da sizi bu alanlardan vuracak. Demek ki burada çok fazla yara almamak adına gelecek planlarınızı hareketlendirmek için arkadaşlarınıza, sosyal çevrenize katılacağınız dernek ya da kulüplerdeki birtakım oluşumlara hayatınızda daha fazla yer vermelisiniz.

Perşembe günü Güneş Kova burcuna geçiyor, önünüzdeki bir ay boyunca ilişkilerden ziyade ilişkiden aldığınız sonuçlarla uğraşacaksınız. Ortak para kazançlarınız, ödemeler, harcamalar, alacak verecek dengesi konuları hayatınızda yer ederken biraz kendi halinizde olmak, ketum davranmak, hayatı anlamlandırmak ve daha spiritüel konularla uğraşmak için harekete geçebilirsiniz. Merkür de bu alanlarınıza geriliyor. Eğer para ilgili bir işiniz varsa, eşinizden, patronunuzdan para ile ilgili konularda gereken desteği sağlayamıyorsanız ya da halletmeniz gereken bir konu varsa işte bütün bu mevzuları hafta sonu istediğiniz noktaya taşıyabilirsiniz. Güzel çözümler karşınıza gelecek ve bu çözümlerle parasal konularla da istediğiniz şekilde hareket edebileceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Ocak - 24 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 54' 19" R
Ay
Başak
10° 35' 23"
Merkür
Koç
17° 29' 16"
Venüs
Koç
17° 40' 49"
Mars
Balık
21° 22' 26"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 37"
Satürn
Balık
15° 33' 50"
Uranüs
Boğa
21° 44' 29"
Neptün
Balık
28° 33' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 14"
Lilith
Başak
22° 08' 21"
True Node
Koç
15° 36' 45"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>