Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Pazartesi Ay, Güneş ve Uranüs bir süredir size zaman kaybettiren bir işi tamamlamanızı sağlıyor. Sonrasında başka bir işe başlıyorsunuz. Kâr getiren girişimler için hızınızı iki katına çıkarın! 23 Ağustos - 30 Ağustos Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

23 Ağustos - 30 Ağustos

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen yengeçler, uzaklardan alacağınız haberler ve başka insanlara karşı sezgisel yaklaşımlarınızla haftaya güzel bir şekilde giriş yapıyorsunuz. Kendinizi bu hafta iyi hissedeceksiniz. Dolunaydan aldığınız etkileri bu hafta çok daha net göreceksiniz. Ortak müşterek parasal konularla ilgili tamamlanması gereken konuları masaya yatırdığınız ve bu konuların sonuçları ile yüzleşeceğiniz de bir dolunay oluşacak gökyüzünde. Elinize bir para geçebilir ya da ödemeyle ilgili bir konuyu istediğiniz şarta bağlayabilirsiniz.

Hemen hafta başında güneş Başak burcuna geçiyor. İletişimle ilgili işlerinizin hızlandığı bir dönem. Yakın çevrenizdeki insanlarla daha fazla haşır neşir olacaksınız. Akrabalarla, kardeşlerle bir arada olduğunuz zamanın değerini iyi bileceksiniz. Dijital bir platformda çalışıyorsanız, medya ile bağlantılı işiniz varsa eğitimle ilgili konular sizin için önemliyse bu dönem bu konularda kendinizi göstereceksiniz.

Ailevi konularda çok güzel destekleriniz var. Parasal olarak evinize yapacağınız harcamaları, ödemeleri bu hafta çok net bir şekilde toplayacaksınız ve aile büyüklerinizden destek almanız da söz konusu olabilir. Eğer evinizde tadilat, tamirat, dekorasyon, boya, badana gibi işleriniz varsa bu konularda istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Tanımadığınız insanların bu dönem sizin üzerinizde büyük etkisi olacak.

Çarşamba günü önemli yerlerde, görüşmelerde ya da anlaşmalarda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Dediğim gibi hiç beklemediğiniz, tanımadığınız insanlara çok çabuk kapılıp gitme olasılığı var, aldatmalar, aldatmalar devrede olabilir. O yüzden önemli işleriniz varsa birkaç gün beklemekte fayda var. Sevdiğiniz insan, hayatınızda kim varsa hayatınız üzerinde çok büyük etkisi olduğunu biliyorsunuz. Onun da uzaklardan alacağı önemli haberler olabilir ve bu haberlerin onu yukarıya taşıdığını görebilirsiniz. Aynı zamanda geleceğe yönelik bir adımınız varsa sevdiğiniz insanla bol bol düşüncelerinizi paylaşın. Onun fikirlerinden faydalanın. Tanımadığınız insanların fikirlerini hayatınıza alacağınıza tanıdığınız bildiğiniz, güvendiğiniz insanlarla yolunuzda ilerleyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
23 Ağustos - 30 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 26" R
Ay
Akrep
28° 58' 46"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 40"
Mars
Balık
26° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 22"
Satürn
Balık
16° 11' 10"
Uranüs
Boğa
22° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 49"
Lilith
Başak
22° 51' 36"
True Node
Koç
15° 33' 41"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>