Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çarşamba gününe kadar enerji ve motivasyon konusunda hiçbir eksiğiniz yok. Sonrasında azıcık bir sonuç elde etmekten için bile deliler gibi çalışmak zorunda kalıyorsunuz. Kolay gelsin! 23 Mayıs - 30 Mayıs Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

23 Mayıs - 30 Mayıs

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, seyahat, eğitim ve yabancı insanlarla yapılacak olan işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Oldukça hareketli ve hızlı haftalardan bir tanesi sizi bekliyor. Pazartesi günü Merkür’ün geri hareketi Boğa burcuna geçecek. 4 Haziran’a kadar sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan iletişiminize ekstra dikkat edin. Bazı arkadaşlarınızla aranızda sıkıntı ve problemler yaşanırken inatçılık gibi etkiler ortaya çıkabilir. Eski insanlarla bir araya gelme, eski arkadaşlarla buluşma, eskiden planladığınız yarım kalan organizasyonların içerisinde kendinizi bulma gibi etkiler de söz konusu olacak. Tutulma noktaları da tetiklendiği için sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan bağlantılara bu dönem önem gösterin.

Çarşamba günü Mars Koç burcuna geçecek, kariyer ve meslek alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz, mücadelenizi ortaya koyacağınız bir dönem başlıyor. Ama işinizde gücünüzde hareketli bir süreç olmasına rağmen sakarlıklardan, patavatsızlıktan ya da kendi bildiğinizi okumaktan uzak durun. Özellikle patronlarınızla olan görüşmelerinizde ya da toplum önünde konuşmanız, girişimleriniz varsa bu konularda aceleci davranmayın.

Cumartesi günü Venüs Boğa burcuna geçecek, arkadaşlarınız ve çevrenizle olan bağlantılarınızı kuvvetlendirmeye başlayacaksınız. Önünüzdeki 3 hafta boyunca yeni insanlarla tanışmak yeni ortamlara girmek ya da eski arkadaşlarınızla bir araya gelmek, onlarla aranızdaki problemleri ele almak, bu hafta başında arkadaşlarınızla yaşadığınız bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek, af dilemek ya da karşı tarafla yeniden ortak bir noktada buluşmak anlamında gayet şanslı bir dönem. Önünüzdeki 3 hafta boyunca işten elde edilen gelirlerinizi artırmanın yollarını bulabilirsiniz.

Cuma günü özel hayatınızda sevdiğiniz insanla çekişmelere girmemeye özen gösterin. Kıskançlıktan, baskıdan ve manipülasyondan uzak durun. Pazartesi günü geri planda yürüttüğünüz her tür işinizde hayatın size gülümsediğini çok net bir şekilde göreceksiniz. Önemli şans ve fırsatlar hafta sonu devreye girerken önümüzdeki haftaya güzel etkilerle başlayacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
23 Mayıs - 30 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 32' 16" R
Ay
Akrep
19° 57' 01" R
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
24° 48' 15"
Mars
Balık
25° 50' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 20"
Satürn
Balık
16° 07' 09"
Uranüs
Boğa
22° 03' 44"
Neptün
Balık
28° 45' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 20"
Lilith
Başak
22° 46' 48"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>