Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Pazartesi gününden itibaren finansal durumunuzdan gözünüzü ayırmayın! Merkür işlerinizin ilerlemesini baltalıyor ya da sözleşmeleri geciktiriyor. Sabırlı olmasını bilin ve imza atma konusunda fazla aceleci davranmayın. 27 Eylül - 4 Ekim Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Eylül - 4 Ekim

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, haftanıza isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz ama Salı günü öğleden sonra ay sizin burcunuzda ilerleyecek ve sizi hareketlendirecek.

Merkür gerilemesi sizin ev, aile, yuva alanlarınızda oluşuyor. Bu da şu anlama geliyor 19 Ekim’e kadar aile büyüklerinizle olan iletişiminizde ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Ağzınızdan çıkanı iyice tartmanız gerekebilir. Ya da ailevi konularda evinizle ilgili konularda çeşitli kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Evinizdeki denge ve uyumsuzluğun bir süreliğine de olsa kaybolduğunu fark edebilirsiniz. Emlak, alım-satım, kiralama gibi işleriniz varsa, yer değiştirmeyi düşünüyorsanız bu dönem yapmamanızı tavsiye ederim. Çünkü çeşitli sıkıntı ve sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek olacak. Yapmak durumunda kalırsanız da şartları birkaç kez kontrol ederek gözden geçirerek ilerlemeye özen gösterin. Baba tarafı aile büyüklerinizle olan iletişim bu dönem önemli olacak. Evinizde bu aralar kavga, hareket olabilir.

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber yapılacak güzel planlar da devrede olabilir. Çarşamba günü bu anlamda destekli olacaksınız. Perşembe günü aile hayatınız için yapacağınız harcamalar, aile hayatınız için yapmanız gerekenleri sorumluluklarınızı kolay bir şekilde üstleneceksiniz. Ailenizden bir insandan parasal bir yardım göreceğiniz gibi aynı zamanda siz de ailenizdeki birine yardım edebilirsiniz.

Cuma günü eşinizle olan bağlantılarınıza, eşinizin ailesiyle olan iletişime dikkat edin. Çünkü dilinizin kemiği olmayacak. Karşı tarafı çok çabuk kırabilir. İçinizde tutuklarınızı karşı tarafa yansıtabilirsiniz. Bu da tamiri olmayan, dönülmeyen yollara girmenize neden olabilir bu etkiye dikkat edin.

Hafta sonu gayet keyifli etkileşimler devrede. Para harcamasını seveceksiniz ve size keyif veren konu ve olaylara para harcayacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
27 Eylül - 4 Ekim

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 47' 48" R
Ay
Aslan
02° 31' 40"
Merkür
Koç
19° 21' 16"
Venüs
Koç
13° 45' 23"
Mars
Balık
18° 54' 30"
Jüpiter
Boğa
20° 44' 11"
Satürn
Balık
15° 14' 42"
Uranüs
Boğa
21° 34' 06"
Neptün
Balık
28° 27' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
19° 51' 03"
Lilith
Başak
21° 47' 11"
True Node
Koç
15° 33' 43"
Son Güncelleme : 16/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>