Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mars ve Satürn sizi biraz yoruyor ve moralinizi bozuyor. Karşılaştığınız engellerle mücadele etmeye çalışın. Siz de bundan daha iyisini yapabileceğinizi biliyorsunuz! 30 Mayıs - 6 Haziran Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

30 Mayıs - 6 Haziran

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler Pazartesi İkizler burcunda gerçekleşecek yeni ayı kadersel alanda yaşayacaksınız. Harekete geçmemeniz, uzun vadeli planlarınızı hemen devreye sokmamanız gereken bir yeni ay. Ama yurt dışı bağlantılı işleriniz, arkadaşlarınızla planladığınız bazı organizasyonlar varsa bunlarda gecikmeler, problemler yaşadıysanız şimdi biraz durmalı, Cuma günü Merkür’ün düzelmesini beklemelisiniz. Merkür düzeldikten sonra planlarınızı bir kez daha ele alabilir ve yapmak istediklerinizi hayata geçirmek adına çok daha şanslı olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızda iletişim sıkıntıları yaşandıysa 3 Haziran’dan sonraki dönem işte bu sıkıntıların rahata erdiğini göreceksiniz. Bu yeni ay daha önceden planlanan işleri tamamlamak anlamında önemli bir yeni ay olacak.

Pazartesi ve Salı günleri hayata adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma akşam saatlerine kadar kendi istek ve beklentileriniz ön planda olurken sağlığınıza gereken özeni gösterin. Gaz sorunları, şişkinlikler, safra kesesi problemleri ya da cilt sıkıntılarına açık olabilirsiniz. Alacağınız haberler çok ani tepkiler vermenize neden olabilir bu iki, üç gün ama yine de kendi istek ve beklentileriniz daha fazla ön planda olacak.

Hafta sonu ise kendi hayatınıza daha fazla para harcayacağınız ya da alışveriş yapmaktan mutluluk duyacağınız bir süreç olabilir. Pazar günü Satürn geri hareketine hazırlanıyor, Satürn’ün geri hareketi ortak para meselelerinde ödemeler, borçlar dengesinde bazı sorunları karşınıza getirebilir. Şimdiye kadar bu alanlarda sorumlu davrandıysanız şimdi yaz döneminde artan harcamalarınızla beraber bu sorumluluğu çok da gösteremeyebilirsiniz. O yüzden buna göre davranın, hatalarınızı görün ve Satürn yeniden düzeldiğinde Ekim sonu itibariyle yeniden hayatınızı düzenlemek anlamında şanslı olacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
30 Mayıs - 6 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 01' 27" R
Ay
Akrep
13° 25' 05" R
Merkür
Koç
16° 00' 29"
Venüs
Koç
24° 09' 13"
Mars
Balık
25° 26' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 01"
Satürn
Balık
16° 04' 11"
Uranüs
Boğa
22° 01' 57"
Neptün
Balık
28° 44' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 31"
Lilith
Başak
22° 43' 17"
True Node
Koç
15° 36' 57"
Son Güncelleme : 24/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>