Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Profesyonel yaşamınızda rekabetli bir hafta sizi bekliyor ama bunun üstesinden gelmek için çabalarınızı iki katına çıkarıyorsunuz. Başarılı olacağınız kesin. Bravo! 6 Haziran - 13 Haziran Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Haziran - 13 Haziran

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, yakın çevrenizle beraber yapılacak kısa vadeli planlara ve programlara odaklanacağız bir hafta başlıyor. Bilgi alışverişiniz çok hızlı akacak hafta başında. Çarşamba akşam saatlerine kadar girişimlerinize, bilgiye, öğrenmeye, gezmeye aynı zamanda yakın çevrenizde olup bitenlere odaklanacaksınız.

Salı günü Mars'ın Satürn'le olumsuz açısı kariyerinizde önemli bir parasal mevzu konusunda içsel gerginliklerinize ve strese neden olabilir. Para ile ilgili bir mevzuyu çözmek için gayret sarf edebilirsiniz. Çarşamba akşam saatleri itibariyle Cuma gece saatlerine kadar evinize, ailenize ve yuvanıza daha fazla vaktinizi ayıracağınız bir dönem olacak.

Çarşamba gününden sonra bir misafiri evinizde ağırlamak, arkadaşlarınızı evinize davet etmek ya da aile arasında çözülmesi gereken bir konuyu ele almak anlamında şanslısınız. Hafta sonu eğlenceli konu ve olaylar hayatınızda yer ederken, Cumartesi günü arkadaşlarınız ve özel hayatınız arasındaki kuracağınız denge sizi çok mutlu edebilir. Sevdiğiniz insanın desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Gireceğiniz ortamlarda da konuşmalarınızla, ifadelerinizle insanları etkilemesini ve sevdiğiniz insanın kalbini kazanmasını da gayet net başaracaksınız. Yine gireceğiniz ortamlarda eğer hayatınızda bir insan yoksa yeni bir insanla da tanışma ihtimaliniz yüksek görünüyor.

Pazar günü Venüs Uranüs kavuşumu sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda olacak. Kalbiniz boşsa hızlı, ani, beklenmedik ya da sizin tarzınızın dışında bir ilişkiye atlama olasılığınız var. Hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanla beraber arkadaşlarınızın yaptığı bir programa dahil olabilirsiniz ama bu program farklı, değişik ve sıra dışı bir program olabilir, hayatınıza heyecan getirebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Haziran - 13 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 30" R
Ay
Akrep
26° 37' 30"
Merkür
Koç
15° 59' 03"
Venüs
Koç
25° 27' 48"
Mars
Balık
26° 15' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 46"
Satürn
Balık
16° 10' 08"
Uranüs
Boğa
22° 05' 32"
Neptün
Balık
28° 46' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 11"
Lilith
Başak
22° 50' 21"
True Node
Koç
15° 34' 15"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>