Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Satürn ve Merkür bu hafta finansal konularda önünüze engeller çıkarıyor, dikkatinizi iki katına çıkarın. İş hayatınızda ise hayal gücünüz sayesinde bu engellerle baş edebilirsiniz. 9 Mayıs - 16 Mayıs Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Mayıs - 16 Mayıs

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, parasal konular, ödemeler, cebinize girecek olan para, yatırımlarınızla ilgili konular, inişler çıkışlar… Haftanız bu etkilerle başlıyor. Perşembe sabah saatlerine kadar iletişim yoğun olacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla plan yapmak hayatınızda önem kazanırken hafta sonu yuvanıza, evinize, ailenize daha fazla vaktinizi harcayabilirsiniz.

Salı günü Merkür İkizler burcunda geri hareketine hazırlanıyor. 23 Mayıs’a kadar geçmiş konu ve olaylar hayatınızda daha fazla yer edecek. Bundan 5-6 yıl öncesini bir düşünün, o dönem gündeme gelmiş, çözülmemiş, yarım kalmış konu ve olaylar yeniden gündeminize yerleşebilir. Siz istemeseniz bile konu ve olaylar durumu o noktaya çevirebilir. Siz yine aynı döngüde aynı şeylerle uğraşırken kendinizi bulabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerde önemli girişimlerde bulunmamaya özen gösterin. Ailenizle beraber yaşıyorsanız anne tarafınızın akrabaları, kardeşleri onlarla olan bağlantılarda yanlış anlaşılmaya da meyilli olabilirsiniz. Konu ne olursa olsun bu Merkür gerilemesinde karşınıza gelen durum ve olayları es geçmeniz mümkün olmayacak, çözmeniz gerekecek.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor, Ekim sonuna kadar kariyer ve meslek alanlarınızda size büyük şans ve fırsatlar sunacak. Girişimci, yenilikçi, cesur, lider, öncü taraflarınızı ön plana çıkaracaksınız. Şimdiye kadar cesaret edemediğiniz alanlarda hızlı girişimlerde bulunma isteğiyle dolu olacaksınız. Jüpiter patronlarınız ve üstlerinizle olan bağlantılarınızı kuvvetli tutacak. Aynı zamanda kariyerinizde, çalıştığınız ortamlardan fayda görmenizi sağlayacak. Toplum içindeki yerinizi iyi bir noktaya taşımanız için gereken doneleri size verecek. Ne kadar cesaretli ne kadar kendinizi düşünerek adım atarsanız o kadar da hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Cuma günü bir arkadaşınızla bir araya gelebilirsiniz. Bir arkadaşınızın meselesine, kariyeriyle ilgili bir konuya çok büyük faydanız dokunabilir ya da bir işinizin parasal sonucuyla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu maddi konularda beklediğiniz bir haber varsa bu haber gecikebilir ya da düşündüğünüz gibi olmayabilir. Para konularını kafanıza çok takmaya meyilli görünüyorsunuz ve tutulmanın etkisini de hayatınızda hissetmeye başlayacaksınız. Bu tutulma aslında sizi çok da olumsuz etkileyen bir tutulma olmayacak ama hafta sonu huzursuzluklarınız yüksek olursa tutulmanın etkisi altında olduğunuzu bilin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Mayıs - 16 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 01' 22"
Ay
Akrep
22° 39' 26"
Merkür
Koç
26° 23' 27"
Venüs
Balık
21° 26' 00"
Mars
Balık
04° 51' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 53"
Satürn
Balık
13° 17' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 19"
Neptün
Balık
27° 48' 12"
Plüton
Kova
01° 49' 25"
Chiron
Koç
18° 47' 07"
Lilith
Başak
19° 46' 51"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>