Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2023

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Neptün'ün Balık burcundaki geri hareketiyle beraber bir şey istemek kadar bunun getirilerinin ne olduğunu da önemseyebilirsiniz. Bugüne kadar yaşadıklarınızda bu ayrımı yapamamış olabilirsiniz. Ama artık bunun bir kayıp olduğunu düşünmeyi bırakıyorsunuz. Duygusal konular, ilişkiye adım atmak ya da var olan bir ilişkiyi sürdürmek konusunda yaşadığınız gel gitleri, nedenleriyle birlikte ele almalısınız. İçten içe oldurmaya çalıştığınız ya da beklentiye girdiğiniz konuları serbest bırakmalısınız. Kendinize zaman tanıyın ve ertelediğiniz hobilerinize, tatillerinize, çalışmalarınıza odaklanın.

Güneş ve Merkür'ün Yengeç burcundaki kavuşumu, size yarım kalan yerden devam etmeniz için olanak tanıyabilir. Hissettiklerinize kulak vermelisiniz. Çünkü yara aldığınızı ya da eksik kaldığınızı düşündüren her şeyin panzehirini burada bulabilirsiniz. Kişisel gelişiminizi ya da işinizi destekleyecek programlarla ilgilenebilir, eski uğraşlarınıza ya da alışkanlıklarınıza dönebilir, dış ticaret ya da çevre ile ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz.

Oğlak burcunda 3 Temmuz'da gerçekleşecek dolunay konuştuklarınız ve kararlarınızda belirleyici olabilir. Bir başlangıç yapabilmek için öncelikle bunu destekleyen kadar engelleyen durumları daha iyi fark edebilirsiniz. Daha özgüvenli ve sıkı bir hazırlık süreci başlatabilirsiniz. Hatalı davranışlar, yanlış ilişkiler ve bozulan mesafelerin getirdiği sorunları kesin olarak çözmek için arkadaş seçimi ve yakın çevreye yaklaşımlar konusunda da önemli bir değişime gidebilirsiniz. Duyduklarınızın sizi incitmemesi için söylemlerinizin de önemli olabileceğini unutmayın.

Yönetici gezegeniniz Mars, Başak burcuna geçiyor ve sosyal hayatınıza bir hareketlilik getiriyor. Yoğun bir tempo olsa da her zamanki gibi temkinli ve dikkatli olmanız gerekecektir. Çok fazla insanla muhatap olmak, yeni çevrelerde sıkça bulunmak dikkatleri üzerinize toplayabilir. İlginin bile gereksiz olanı bu dönemde sizi rahatsız edebilir. Bu da kendinizi kapatmanıza ya da olumsuz tavırlar sergilemenize neden olabilir. Tartışmaların yerini iyi ve verimli dostluklara bırakmak için çaba gösterebilirsiniz. Her şeyi dönüştürebileceğinizi bilerek ilerlediğinizde bunun pozitif etkilerini daha fazla hissedebilirsiniz. Sizi besleyen, ileriye taşıyacak arkadaşlıklar kurabilir ve bu sayede hedefleriniz daha iyi yol alabilirsiniz. Sizin de benzer nitelikleri taşıyan bir arkadaş olmanız çevrenizin takdirini toplayacaktır. Sosyal ve profesyonel işbirlikleri, sosyal medya çalışmaları ve toplumsal konularda kendinizi gösterebilirsiniz.

17 Temmuz'da Ay Düğümlerinin Koç-Terazi aksında ilerlemeye başlaması hayatınızı nasıl bir düzlemde yaşayacağınızı yeniden belirleyebilir. Konforunuza düşkün olsanız da bazen bunu yenilemek ve geliştirmek için uygun zamanı, uygun fırsatı bulmakta zorlanmış olabilirsiniz. Bu süreç içerisinde fırsatı da zamanı da bulmak, bunları değerlendirmek kolaylaşacaktır. Sağlığınıza önem vermek, beslenme düzeninizi ihtiyaçlarınız doğrultusunda belirlemek, yaşadığınız ve çalıştığınız yerlerde yenilik yapmakla zamanınız geçebilir. İş, sosyal çevre ya da evlilik nedeniyle kendinizi farklı bir rutinin içinde bulabilirsiniz. Bu konulara karşı daha ılımlı olabilirsiniz. Bu ılımlılığın altında, kendiniz için iyi olanı istemek ve bunun için çalışmak isteği yatabilir. Artık sahneye çıkmak, hakkınız olanı almak, bunu beklemek yerine hakkınızı ispat etmek isteyebilirsiniz. Önceliklerinizi değiştirebilirsiniz. İş imkanlarıyla karşılaştığınızda bu öncelikleri yeniden belirlemiş olmak seçim yapmanızı daha kolay ve etkili hale getirebilir. Güne başlamak ve devam ettirmek konusunda yeni deneyimler elde edebilirsiniz. Sosyal hayatınıza da etki edecek olan bu durum seçili insanlarla, doğru bir denge yakalamanıza yardımcı olabilir. Herkesin ziyafette olmasını isteyebilirsiniz ancak artık masaları ayırmanız gereken bazı gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Bunlara kayıtsız kalmamalı, kendinizce bir savunma geliştirmemelisiniz. Yengeç burcunda gerçekleşecek yeni ay ile birlikte burada yaşadığınız zorluklar yerini kendi beklentilerinize bırakabilir. İnandığınız her şeyi yaşantınıza dahil etmek adına bir mücadele verebilirsiniz. Bu duygusal ilişkilerle, eğitimlerle ya da hukuki konularla gerçekleşebilir. Duygusallığınızı kontrol altına almanın sizi daha güçlü kılacağını fark edebilirsiniz. Hiçbir şeyin aynı kalmaması için sizin de aynı kalmamanız gerektiğini unutmayın.

Yönetici gezegeniniz Mars'ın Satürn ile oluşturduğu karşıtlık, düşünmeden hareket etmekle boşvermenin arasındaki çizgiyi size hatırlatabilir. Sorumluluk almaktan kaçmanın sizi rahatlatmayacağını bilmelisiniz. Bu sayede hem gönül meselelerinde hem de yatırımlarla ilgili konularda yaşadığınız karmaşayı da çözebileceksiniz. İkili ilişkilerde önemli kararlar almak için acele etmeyin, hissettiklerinizi iyi anladığınızda bunu zaten rahatlıkla yapabilirsiniz. Kendinize ve partnerinize zaman ve anlayış tanıyın.

Venüs'ün Aslan burcundaki geri hareketine başlaması,hayatınızla ilgili konulara daha çok kafa yormanızı isteyebilir. İnsanlara yaklaşımlarınız,yapma şekilleriniz, üzerinizdeki sorumluluklar konusunda alacağınız geri dönüşler sizin için birer ipucu olabilir. Maddi beklenti doğrultusunda hareket etmek istediğinizde sonucun sizi memnun etmeyeceği ihtimalini de düşünmelisiniz. Hakkınız olanı alamadığınızı düşünüyorsanız ilgiyi kendiniz çevirin ve önce kendi sorumluluklarınızın tamamlanıp tamamlanmadığına bakın. Bu dönemi ne kadar aklı selim ve olgunlukla geçirirseniz sizin için avantajı o kadar fazla olacaktır. Harcamalarınızı doğru yönetin. 23 Temmuz'da Güneş'in de Aslan burcuna geçişi statü ve gelir değişikliğinin önünü açabilir. Teklifleri değerlendirirken kontrollü olmayı ihmal etmemek koşuluyla çalışmalarınızı başlatabilirsiniz. Kendiniz için en iyisinin ne olduğunu anlamanız için her şeyin olumlu ve olumsuz yanlarını görmeyi bilmelisiniz. Bu sayede kendinize karşı ya da çevrenize karşı olan öfkenizi de yenebilirsiniz. Maddi odaklı vegözüyle düşünmek hayatınızda pek çok şeyden keyif almanızı engelleyebilir. Bu dönemde bu ayrımı daha iyi yapmak için imkanınız ve zamanınız olabilir. Her şeyin temelinde mutluluk olduğunda hayatınızın her alanında adına "başarı" dediğiniz duyguyu tadabilirsiniz.

Chiron'un Koç burcundaki geri hareketi günlük yaşantınızda bazı değişiklikler yaparken bunların nedenleri üzerine kafa yormanızı isteyebilir. Yeterli olmadığınızdan değil, bazen o durumun sizin için artık gerekliliği kalmadığından değişmesi gerektiğini unutmamalısınız. Sinir sisteminizi yıpratmamak adına stresinizi tetikleyen gıdalardan ve davranışlardan uzak durmanızda fayda var.

Merkür ve Venüs'ün Aslan burcundaki kavuşumuhayatınızla ilgili önemli imzaları beraberinde getirebilir. Zirveye çıkmak, alanınızın en iyisi olmak için çaba gösterebilirsiniz. Bu durum sizde fazla bir hırs, gözü kara davranışlar ya da güç zehirlenmeleri oluşturabilir. Eğer bunun farkına varırsanız ve ona göre davranırsanız hem kazancınızı hem de statünüzü koruyarak geliştirmeniz mümkün olacaktır. Üstlerinizle ve çalışma arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalarda kelimeleri dikkatli seçmeye, özellikle kadın figürlerle olan görüşmelerde daha özenli olmaya çalışmalısınız.

Merkür'ün Başak burcuna geçişi ile beraber sosyal çevrede adınızı yaptıklarınızla duyurabilirsiniz. Herkes konuşurken sizin çalışıyor olmanız bir fark yaratacaktır. Bu da işverenlerin, işbirliklerin dikkatini çekecektir. Sosyal ve dışa dönük olmak, seviyeyi doğru anlamak ve korumak, iletişim becerilerinizi sergilemek adına iyi bir dönemdesiniz. İmzalı işler, toprakla ilgili işler ve yatırımlar gündeminize gelebilir. Bu fırsatları değerlendirmeye almak, iyice anladıktan sonra kaçırmadan gerçekleştirmeye çalışmak size büyük avantaj sağlayabilir.

Motivasyon Sözü: “Hiç kimse senin hayaline senden daha iyi bakamaz.”

Temmuz 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 14' 08" R
Ay
Aslan
00° 59' 41" R
Merkür
Koç
27° 23' 03"
Venüs
Boğa
17° 17' 28"
Mars
Koç
09° 52' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 03' 55"
Satürn
Balık
17° 38' 28"
Uranüs
Boğa
23° 06' 41"
Neptün
Balık
29° 16' 34"
Plüton
Kova
02° 04' 37"
Chiron
Koç
21° 22' 44"
Lilith
Başak
24° 48' 18"
True Node
Koç
14° 55' 20"
Son Güncelleme : 13/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>