Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2024

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile beraber eski ve yeni arasındaki farkları düşünebilirsiniz. Uyum sağlamanız gereken değişikliklerin zeminini hazırlayabilir, bu yönde öneri ve danışmanlıklar alabilirsiniz. Bu önerilerle kendi sınırlarınızın dışına çıkmakla ilgili tereddütlerinizi de aşmanız mümkün olacaktır. Kariyer ve sosyal yaşam konusunda önemli kararlar almanız gerekebilir. Fikrine ihtiyaç duyulan, rol model seçilen, organizasyon kurması istenen biri olabilirsiniz. Bırakmak istediğiniz etkinin size istediğiniz sonuçları vermesi için bu süreci iyi değerlendirmeli, kendinizi geliştirmeye devam etmelisiniz. İşinizi dijitale taşımak, farklı alanlarda da çalışmalar yapmak, geleneksel yöntemlerin ve konuların dışına çıkmak adına da iyi bir süreç olabilir. Sabırlı ve makul hareket ettiğinizde alacağınız karşılıklar sizi memnun edecektir. Otorite figürleriyle yapacağınız konuşmalara bilhassa dikkat etmeniz, anlaşılabilir olmanız önemlidir. Önyargılı olmamak, fevri çıkışlarda bulunmamak riskleri fark etmenizi, krizi fırsata dönüştürmenizi kolaylaştıracaktır.

10 Şubat'ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile beraber hedeflere ulaşmaktan ziyade kendinize belirlediğiniz hedefler üzerine düşünebilir ve onların üzerinde çalışabilirsiniz. Bunu çizginizden sapmak olarak düşünmemelisiniz. Çünkü çizginizi tamamıyla değiştirmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi ve yetilerinizi sergileyeceğiniz yeni bir alana, tarza ve konuya erişebilirsiniz. Bu yönde çalıştığınız işleriniz varsa bunların görünür olması, etki bırakması için de önemli bir süreç olabilir. İki seçenek arasında kaldığınız durumları değerlendirirken yöntemlerinizi ve önceliklerinizi değiştirebilirsiniz. Sadece maddi olarak değil kişisel olarak da sizi geliştirecek noktalar üzerinde durmalısınız. Teknolojik cihazlar, bunları kullanacağınız konular, e ticaret, toplumsal alanlardaki işler ilginizi çekebilir. Beklediğiniz yer değişikliği, atama ve sorumlulukları artık beklemeyi bırakıp bunların zeminini bizzat kendiniz oluşturabilirsiniz. Bundan başka yolunuzun kalmadığını görmek sizi üzmemeli ya da öfkelendirmemelidir. İsteyenin neler yapabileceğini kendinize ve çevrenize gösterebileceğiniz günlerdesiniz.

13 Şubat'ta Mars'ın Kova burcuna geçişi ile beraber sorumluluk almak ve bunları en iyi şekilde tamamlamak noktasında daha motive hissedebilirsiniz. Zorlanmak bu durumun doğasında vardır. Ve siz bu süreçte bu doğaya göre hareket etmenin püf noktalarını öğreneceksiniz. Büyüme ve etki bırakma potansiyeline sahip olduğunuzu unutmayın. Bunları kullanmanız gereken bir süreçtesiniz. Sektör değişikliği ya dageliştirme destekleri gündeminizde olabilir. Etkilendiğiniz kişilerden bu yönde ipuçları alabilir, öğrendiklerinizi uygulayacak yeni fikirler üretebilirsiniz. Güçlü bir uyanış hissedebilirsiniz. Daha yapıcı dersler çıkarmak ve olaylara, insanlara takılmadan devam edebilmek noktasında kendinizi geliştiriyorsunuz. Bu da kariyerinizdeki ilerleyişin önünü açabilir. Cesur, çalışkan, bilgili bir duruş sergilemenin maddi ve manevi getirileri sizi bulabilir. Dikkat çekebilirsiniz. Hareketli ve yoğun bir tempoda olmak, fiziksel ve duygusal sağlamlık gerektirir. Bu yüzden seyahat zamanları ve seyahat araçları, dikkatinizi odaklayabilme gibi konularda daha dikkatli ve tedbirli ilerlemenizde fayda var.

16 Şubat'ta yönetici gezegeniniz Venüs'ün de Kova burcuna geçişi attığınız adımları güzelleştirebilir. Yeni işbirlikleri, aile destekleri, çalışma alanında tanışacağınız kişilerden alacağınız etkileşimler gündeme gelebilir. Bir insanın, bir fikrin hayatınızı nereye taşıyacağını bilemezsiniz. Ama yaşayabilirsiniz. Bunun için de mesafeli duruşunuzu değiştirmelisiniz. Kendi işinizi kurmak, bağımsız olmak, kendinize ait bir düzene ya da fikre hizmet etmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Çalışma koşullarınızın zorlayıcı yanları, istediğiniz işi bulamama ya da kazancınızın beklentinizin altına düşmesi gibi konular sizi buna itebilir. Elinizi taşın altına koyarken bu taşın ne olduğuna daha dikkatli bakabilirsiniz. Her zaman yaptığınız hataların, daha önce izlediğiniz yolların dışına çıkıyorsunuz. Yenilenmek isterken uçuk kaçık fikirlere de kapılabilir ya da size bu yönde fikir veren kişilerden etkilenebilirsiniz. Gereksiz bir riske ya da harcamaya düşmemek için hangi psikolojide karar aldığınıza dikkat etmelisiniz. İş ya da sosyal çevrenizden bazı sürpriz haberler ya da teklifler alabilirsiniz. Duygusal ilişkilere açıksınız.

19 Şubat'ta Güneş'in Balık burcundaki hareketine başlamasıyla bilgi ve donanım açısından eksiklerinizi kapatabileceğiniz, sosyalleşmekle ilgili sorunlarınıza çözüm bulacağınız bir döneme giriyorsunuz. Kendine zaman ayırmakla hayatın içinde olmanın farkına, gereklilik ve hayallere odaklanmanın ayrımına varabilirsiniz. Bu size zamanı daha verimli kullanmanız için fırsatlar tanıyacaktır. Deniz yolculukları, su sporları, bu konularla ilgili işler ve hedefler dikkatinizi çekebilir. Eksiklerinizi ve yetkinliklerinizi görerek ilerlemeniz daha güvenli bir şekilde ilerlemenize yardımcı olacaktır. Yaratıcılığınızı bu şekilde geliştirdiğinizde hayattan ne beklediğinizi, ne yapmanız ya da yapmamanız gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Böylece hedef belirlemek, bir sınır çizmek, iyi ilişkiler kurmak daha kolaylaşacaktır. Size farkındalık katan arkadaşlar edinebilir, birileri için siz de bu arkadaş olabilirsiniz. Birlikte hareket edeceğiniz, birlikte parlayabileceğiniz ve başkalarına da bunu gösterebileceğiniz insanlarla bir arada bulunmak sizin de standartlarınızı değiştirecektir.

23 Şubat'ta Merkür'ün Balık burcuna geçişi bazı konuların en anlam ifade ettiğini sorgulatabilir. Çevrenizden ya da isteklerinize soğumanıza değil, burada daha iyi hissetmeye yönelik bir sorgulama olacağını unutmayın. İlham bulacağınız, üretkenliğinizin artacağı bir dönem olabilir. İçerik hazırlamak,ve eğitim konularına ağırlık vermek, sosyal mecraları kullanmakla ilgili projeleriniz olabilir. Bunları uygulamaya geçmeden önce iyi bir hazırlık aşamasına girmelisiniz. Dikkatinizi dağıtan, sizi amacınızdan uzaklaştıran konulara ve insanlara karşı bir duruş sergilemenizde fayda var. İhtiyacınız olan sizi bulacaktır. Dolayısıyla kendinizi üzgün, depresif bir modun içine dahil etmeyin; eğer oradaysanız da bu cümle sizin çıkış kapınız olsun. Para alışverişleri, yardım faaliyetleri, iyi niyet göstergeleri, insanlara destek vermek gibi konularda duyarlılığınız hat saftada olabilir. Dalgınlık ve unutkanlık, beraberinde yanılacağınız durumlar getirebilir. Bu yüzden gözünüzü, kalbinizi açık tutmanız önemli olacaktır.

24 Şubat'ta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay ile duygularınızı anlamanız daha kolay olabilir. Daha objektif düşünebilir, kaçtığınız gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Bu da sizi olumsuz etkileyen durumları daha çabuk kavrayıp bunu ortadan kaldırmanıza yardımcı olacaktır. Hayatınıza neyin etki edeceğini seçmek isteyebilirsiniz. Deneyimlerinizin beklediğiniz etkiyi bırakmaması sizin için bir ders niteliği taşıyacaktır. İlişkilerdeki beklentileri konuşmak, gidişata karar vermek, bir zemine oturtmakla ilgili çekincelerinizi aşıyorsunuz. Yeni organizasyonlara dahil olmadan önce ihtiyaç analizi yapabilir, ekonomik açıdan hazırlanabilirsiniz. Sizin daha iyi hizmet edebilmeniz için, size hizmet eden konuların farkına varmalısınız. Bu Dolunay ile bunu yakalayabileceksiniz. Çocuk sağlığı ve eğitimi,ve yatırım planları gündeminizde yer bulabilir. Tedbirli olmanız gereken durumlardan kaçmayı bırakıyorsunuz.

29 Şubat’ta Güneş ve Satürn'ün Balık burcundaki kavuşumuyla arkadaşlarınızla ilgili bazı sorumluluklarınız gündeminize gelebilir. Bu sorumluluklar, birbirinize destek olmak şeklinde olacağı gibi kendinizi yanlış ilişkilerden kurtarmak şeklinde de doğabilir. Hak edene hak ettiği gibi davranma, kendini ezdirmeme ya da iyi niyetin sömürülmemesi gibi konular kafanızı fazlaca meşgul edebilir. Sizi asıl mutluluğıunuzdan ve hedeflerinizden uzaklaştırdığını görebilirsiniz. Bunu gördükten sonra çabanız yön değiştirebilir. Destek göremediğiniz yerde kendinizi hırpalamak ya da rica minnet bulunduğunuz ortamlarda kalmaya çalışmak kendi duygularınıza zarar verebilir. Özellikle para alışverişleri, ortakve sorumluluk gibi alanlardayükünüzün fazla olması, mağduriyet ya da aksama gibi yaşamanızla ilgili sorunlarla uğraşabilirsiniz. Zamanı ve imkanları daha verimli kullanmak, bir disiplin oluşturmak için bir çözüme gitmelisiniz. Açık ve net ifadeler, ne istediğini bilen tavırlar size iyi hissettirecektir. Bunları yapabildiğini gördüğünüz insanlarla yolunuza devam etmeniz, hayat kalitenizi arttıracaktır.

Motivasyon Sözü: “Hayatımızın uzunluğu hakkında pek bir şey yapamayız, ancak genişliği ve derinliği hakkında çok şey yapabiliriz.”

Şubat 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 31" R
Ay
Balık
14° 14' 08"
Merkür
Koç
18° 38' 15"
Venüs
Boğa
05° 17' 42"
Mars
Koç
02° 24' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 21"
Satürn
Balık
16° 52' 34"
Uranüs
Boğa
22° 32' 50"
Neptün
Balık
29° 00' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 14"
Lilith
Başak
23° 43' 28"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>