Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2023

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 1 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte çevrenizdeki insanlara karşı tutumlarınız, kurduğunuz ilişkileriniz veplanlarınızın gidişatı konusunda önemli çıkarımlar yapabilirsiniz. İstediğiniz gibi gitmeyen, gitse de sizi tatmin etmeyen durumlarla karşılaştığınızda vereceğiniz tepkiler önemli olacaktır. Farklı bir deneyim elde etmek için öncelikli olarak farklı bir tutum sergilemeniz ve çaba göstermeniz gerektiğini unutmamalısınız. Bir şeylerin kendiliğinden olmasını ya da size hizmet etmesini beklemek yerine bu konuda sizin önayak olmanız gerekebilir. Ancak bunu da hangi düşünce yapısıyla yaptığınıza dikkat etmelisiniz. Olaylara karşı çıkmak yerine anlamayı, doğru değerlendirmeyi seçtiğinizde olayların ve ilişkilerin sizde bıraktığı etkileri daha net görebilirsiniz. Bu da tamam ya da devam diyeceğiniz konuları belirgin hale getirebilir. Sosyal çevrenizden alacağınız duyumlar, şahit olacağınız gelişmeler bazı arkadaşlarınızla iletişiminizi değiştirebilir. Parasal yatırım gerektiren ya da kazanç elde edebileceğiniz bir iş, proje, çalışma ya da fikir gündeminize geldiğinde buna yoğunlaşmak sizi gerilimlerden uzaklaştıracaktır. Siz büyük ve iyi olanı isterken küçük ve iyi olmayanla aranıza mesafe koymalısınız.

2 Ağustos’ta gerçekleşecek Merkür ve Satürn'ün karşı karşıya duruşu dedikodu, aldanma ve yanılgılar karşısında sizi öfkelendirebilir. Tahammül etmek istemediğinizi düşünebilirsiniz. Konuşmalarınızın ne yöne gideceğini, günün sonunda sadece size fayda ve zarar getireceğini hesap ederek ilerlediğinizde hafifleyeceksiniz. İş temponuz, kendinize ayırdığınız zaman ve çevrenizle olan işbirlikleriniz konusunda farklı bir denge kurmak isteyebilirsiniz. Psikolojik ve fiziksel sağlık sorunları yaşamamak adına bu süreci sakin ve mantıklı bir düzlemde geçirmenizde fayda var.

Güneş'in retrolayan Venüs ile birlikte 13 Ağustos’ta Aslan burcunda bir araya gelmesi bazı konuların sadece şansla ve yetenekle ilgili olmadığını size gösterebilir. Bugüne kadar neyin emeğini verdiyseniz onun karşılığını her manada görebilirsiniz. Eski ilişkilerinizin pürüzlü yanlarını göreceğiniz, bununla ilgili bazı haberler alacağınız bir dönem olabilir. Kendinizi buna kaptırmak yerine şimdi çözüm bulmayı ve sorunlu noktayı tamamen ortadan kaldırmayı denemelisiniz. Ekonomik açıdan bazı beklentilerinizin gerçekleşmemesi, dilediğiniz gibi olmaması gibi durumlar söz konusu olabilir. Yatırım fikirlerinizi geliştirmek, eksiklerinizi görmek adına bu dönemi fırsata çevirebilirsiniz. Parasal kayıplar yaşamamak için harcamalarınızı daha dengeli yapmanız gerekebilir. Eski ilişkilerin gündeme gelmesi, bazı çevrelerle yeniden bir araya gelmek gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi parlatan ve söndüren herkesi, her şeyi iyi göreceğiniz bir süreç olabilir; olaylara bu açıdan bakmaya çalışın.

16 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber sadece konuşmanın değil, yapmanın ve bunu devamlı hale getirmenin formülleri üzerinde çalışabilirsiniz. Kendinize daha çok güveneceğiniz ve bunun altını iyi işlerle doldurabileceğiniz bir dönemdesiniz. Hem motivasyonunuzu yükseltecek etkinliklerde yer almak hem de bu gibi konuların öncüsü olmak adına fırsatlarınız olabilir. Yeteneklerinizi, üzerinde çalıştığınız ve artık karara bağladığınız her şeyi sunmak için hazırsınız. Bu hazırlığın arka planıyla değil sahnesiyle ilgileneceksiniz. Birçok açıdan yeni adımlar atmaya hazır olduğunuz için hayatınıza da birçok yenilik katabilirsiniz. Duygusal ilişkilerin başlaması, mevcut ilişkilerin bir adım ileri taşınması, çocuklarla ilgili konuların gündemde yer bulması gibi durumlar hayatınızda söz konusu olabilir. Sözün ve kararın ağırlığının sizde olmasını istemek karşı tarafın sizi yanlış anlamasına sebebiyet verebilir. Dozunu iyi ayarladığınız her şeyin sizi mutlu edeceğini unutmayın. Tatil planları, yatırımlar ve bunun getirisi olan yeni projeler üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Yakaladığınız iyi ve güçlü hislerin hayatınızda uzun süre yer alması bu dönem yapacaklarınızla mümkün olacaktır.

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçişi ile beraber hayatınızdaki düzeni ve bunun istikrarı konusuna daha fazla eğilebilirsiniz. Sizin için gerekli olanı ve olmayanı daha kolay ayırt edeceğiniz, işlerinizi yoluna koyacağınız bir dönemdesiniz. Evinizde veortamınızda bir temizliğe gidebilir, zamanı yönetmekle ilgili tereddütlerinizi aşabilir, kendinize daha kaliteli zaman ayıracağınız bir planlama yapabilirsiniz. Kendi işinizi kendiniz yapmak isterken hem fazladan efor harcayabilir hem de çevrenizle aranızdaki mesafeyi arttırabilirsiniz. Her şeyin rutinde gitmesini isterken yolunda giden rutinleri, ilişkileri de bozmamak için gayret göstermelisiniz. İş görüşmeleri, evle ilgili düzenlemeler, parasal işlemler, sağlık kontrolleri ve takviyelerle ilgilenmek adına iyi bir süreçtesiniz. Bunu değerlendirmek sonrasında rahat etmenizi sağlayacaktır. Zira 23 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcunda geri gidecek olması, başlattığınız her işin devamını daha kolay getirmenizi, durduğunuz zaman kayıp yaşamamanızı kolaylaştıracaktır. Retro sürecinde her zaman ilerlediğinizin dışına çıkmak, farklı bir rutin geliştirmek yerine mevcut durumunuzu iyileştirmek için çabalayabilirsiniz. Girişimlerinizin ve görüşmelerinizin geri dönüşlerini alabilir, fiziksel değişiklikleriniz ya da ihmal ettiğiniz tedavileriniz için kontroller yapabilirsiniz. Söylemleriniz hem sosyal ortamlarda hem deortamında dikkatleri üzerinize çekebilir. Hem yazılı işlerde hem de konuşmalarda düşüncelerinizi ifade ederken sadece konuya odaklanarak, detaylardan ve eleştirel bir üslup takınmaktan uzak durmalısınız. Kendinizi bile bile yormamadığınızda sonrasında daha rahat hareket edip ilerleyebilirsiniz.

27 Ağustos’ta Yönetici gezegeniniz Mars’ın Terazi burcuna geçişi ile beraber ikili ilişkiler gündeminizde önemli yer tutabilir. Kendinizi bir tercih yapmak zorunda hissedebilir ve yapamadığınızda huzursuz olabilirsiniz. Bunun yerine sabırlı olmalı, insanlara ve durumlara karşı anlayışlı olmayı tercih etmelisiniz. Başka zamanlarda bu sizin için zor bir konu olabilirdi ancak bu kez şanslısınız. Şansınızı korumak ve geliştirmek adına hayatınızdaki insanlardan, dahil olacağınız yeni ortamlardan ve işbirliklerinden destek alabilirsiniz. Sosyal ilişkiler ve ticari ortaklıklar noktasında hem başlangıç yapmak hem de mevcut durumu geliştirmek için iyi bir dönem olabilir. Hukuksal konuların gündeme gelmesi durumunda bekleyen davalarınız çözülebilir, problemli ilişkilerden nezaketle sıyrılabilir ve kendinize farklı bir alan oluşturabilirsiniz.

29 Ağustos’ta Boğa burcundaki Uranüs'ün geri hareketine başlaması sizi bazı sorgulamalara ve yüzleşmelere götürebilir. Özellikle parasal konularda kazanmak ve kaybetmek arasındaki dengeyi bulmalı, kendinizle ve çabalarınızla barışmalısınız. Hatalı ya da eksik olduğunuzu gördüğünüz alanlarda olaylara karşı tepki vermek yerine bunları nasıl iyileştirilebileceğinize odaklanmalısınız. Sabrınızın zorlandığını hissedebilirsiniz ancak gitmeniz gereken bir yoldaysanız bunu sürdürmek zorunda olduğunuzu da unutmamalısınız. Fikrine güvendiğiniz insanlarla hareket etmek, ekonomik güvenceler oluşturmak ve bir b planı yapmak gerekebilir. Bütçenizdeki olumlu ve olumsuz değişikliklere karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Sürpriz ödemelerin ve can sıkıcı krizlerin ortaya çıkmasıyla sakinliğinizi korumanız en büyük ve önemli adımınız olacaktır. Hayatınız sizin akışınıza bir yön veriyor, buna engel olmayın.

31 Ağustos'ta Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber önemli aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Dostu düşmanı ayırt etmek, gözünüzdeki perdeyi kaldırmak ve aldanmalarla yüzleşmek gibi gündemleriniz olabilir. Ancak burada sırtınızdaki bıçaklar kadar insanların o bıçağı saplayacağı yakınlıkta durduğunuz için sizin de sorumlu olduğunuzu bilmelisiniz. Yardımsever ve iyi niyetli hallerinizin farklı şekillerde kullanılması karşısında artık yeni bir tutum sergilemelisiniz. Emin olmadığınız hiçbir şeyin hayatınızda yer tutmasına izin vermemeniz gereken bir dönemdesiniz. Bu kırılmayı yaşamak sizin için kolay olmasa da bu konuda her zaman her şeyi kolaylaştırabilen hislerinize ve cesaretinize başvurmanız gerektiğini unutmayın.

Motivasyon Sözü: “Fırsat, zaten dans pistinde olanlarla dans eder.”

Ağustos 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>