Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2023

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 4 Kasım'da Satürn'ün Balık burcundaki geri hareketinin bitişi aile içinde yaşadığınız sorunları da bitirebilir. Maddi ve manevi olarak yorulduğunuz, kayıplar yaşadığınız sürecin ardından şimdi elinizde neler kaldığını fark etmeli ve önünüze bakmalısınız. Ailenizin sorun ve ihtiyaçları, gayrimenkul ve miras işlemlerinde çıkmaza sürüklenen konular netlik kazanabilir, satış ve anlaşma işleriniz hız kazanabilir. Layıkıyla hareket ettiğinizde her şeyin lehinize olduğunu göreceksiniz. Bu da takınmanız gereken tavır konusunda yol gösterici olacaktır. Evinizle ilgili işler, düzenleme ve tadilatlar, taşınma istekleri, evlilik gibi konulara kafa yormanız gerekebilir. Nasıl bir yaşam düzeni ve ortamı hayal ediyorsanız bunu destekleyecek seçimler yapmalısınız. Bu seçimler kariyerinizle de ilgili olabilir, yeni sorumluluklar doğabilir. Artık bunlardan kaçmamanız, bazı konuları ciddiye almanız gerekebilir. Bunu yapabildiğinizde kendi öncelikleriniz için de sebep ve zaman oluşturmanız kolaylaşacaktır. Tıpkı, ailenizin öncelikleri için sebep ve zaman oluşturduğunuz gibi bunu bireysel olarak da yapabilirsiniz. Birbirine zıt durumlar gibi görünse de, burada öğrenmeniz ve uygulamanız gereken asıl konunun bu zıtlık ve farklılıkların sınırlarını belirginleştirmek olduğunu unutmayın.

8 Kasım'da Venüs'ün Terazi burcuna geçişi sizi özlediğiniz sosyal ve enerjik hayata ulaştırabilir. İş yoğunluğu, çevresel ya da ailesel etkiler, stres gibi konulardan uzaklaşmak, kendinize ait alanlarda bulunmak, hayatla aranızdaki bağı güçlendirmek için bu dönemi kullanabilirsiniz. Her şeyin gelip geçici olduğunu, sadece yaşama dahil edebildiklerinizin kalacağını düşünerek hareket edebilirsiniz. Bu da canınızı sıkan, kafanıza takılan, kimseye fark ettirmeden içinizde taşıdığınız sorunlarınızı aşmanıza yardımcı olacaktır. Ekip çalışması ya da farklı insanlarla bir arada yürüteceğiniz işler, sosyal etkinlikler gündeminize gelebilir. Bu konuda daha önce deneyimliyseniz bu deneyimi paylaşarak parlayabilirsiniz. Bildiğinizi, hissettiğinizi saklamayın. Kapılar sizin için açılırken ne istediğinizin farkında olmanız, gördükleriniz karşısında karar vermenizi kolaylaştırabilir. Tutunduğunuz, savunduğunuz düşüncelerin ya da konuların değişmesi konusu başta rahatsız edici gibi görünse de her şeyin size ve iyiliğinize hizmet ettiğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Maddi açıdan da önemli fırsatlar elde edebilir, ödemeler alabilir, bunları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Çağı ve insanların ihtiyaçlarını takip ederek ilerlemek, size daha kalıcı fikirler verebilir.

10 Kasım'da Merkür'ün burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla beraber mikrofonu elinize alıyorsunuz. Hayatınıza dair düşünceleriniz netleştiği gibi bunları nasıl geliştireceğinizi de tasarlayabilirsiniz. Bu da, kararları kendinize göre almanızı sağlayacaktır. Bencil olmak, bu şekilde tanımlanmak istemediğiniz için geri planda kaldığınız durumları sonlandırmalısınız. Niyetinizi, işinizi ortaya koymanın ve buna göre ilerlemenin bencillik değil hayatın bir gerekliliği olduğunu fark edebilirsiniz. Bu farkındalığı, başkalarına verdiğiniz desteklere bakarak da geliştirebilirsiniz. Şaşırtıcı, dağarcığınızı genişletecek konular gündeminize gelebilir. Bu konuların muhatabı olan insanlara karşı tutumunuz önemli olacaktır. Kendi doğrularınızı dikte etmemeye, görüş bildirirken fanatikleşmemeye ve size sunulan önerilerin, düşüncelerin, tekliflerin karşısında getirilerini kaçırmamaya dikkat etmelisiniz. Kelime, giyim tarzı, yaşam biçimi gibi konularda seçimlerinizi doğru yapmanız ışığınızın daha iyi yansımasını sağlayabilir.

13 Kasım'da Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte geri plana attığınız her şeyin ayağına gidebilirsiniz. Bu attığınız adımlar sizi kurtuluşunuza götürecektir. Farkında olmadığınız, baskıladığınız, kabul etmekte direndiğiniz konularda yaşadığınız zorlukları düşünün. Gücünüzü, zamanınızı, mantığınızı bunlara harcamak yerine kendiniz için daha iyi planlar oluşturmaya harcamalısınız. Hayatta her şey yaşanabilir ve sizi etkisi altında bırakabilir. Siz bu etkilere nasıl tepki verdiğinizi bulacak ve burada bir kırılma noktası yaşayacaksınız. Kontrolü bırakmanın, aşırı düşünmekle vedalaşmanın hayat kalitenizi yükselttiğini görebilirsiniz. Bu konuda uzman kişilerle ya da yakınlarınızla görüşebilir, farklı alanlardaki insanlardan öneriler dinleyebilirsiniz. Uyku ve beslenme düzeninizde, kendi bildiğiniz gibi ilerlemenin size bir getirisinin olmadığını göreceksiniz. Alışkanlıklarınızın değişimi için bu yeniay sürecini kullanmalısınız. Bir şeylere başlamak konuda yüksek bir istek ve gereklilik hissedebilirsiniz. Hislerinizin peşinden koşun.

18 Kasım'da Güneş ve Mars'ın Akrep burcundaki kavuşumu, size neyi takip etmeniz gerektiğini gösterecektir. Hayatınızdaki insanların, gerçekten hayatınızda olup olmadığını düşünmek isteyebilirsiniz. Öğrenmeye, araştırmaya, bir konuyu derinleştirmeye ihtiyaç duyabilir ve buna hazırlık yapabilirsiniz. Önünüze çıkacak, dikkatinizi çekecek yanlış arkadaşlıklar, toksikleştiren ilişkilerden sıyrılmak için gereken cesarete sahipsiniz. Bunun farkına varmanız, alacağınız bazı kritik haberlerle ya da sonradan ortaya çıkan konularla söz konusu olabilir. Öfkenize yenilmeyin, sabrınıza ve sağduyunuza kulak verin. Buradan çıkacaksınız, çıktığınız yerde gördükleriniz sizin ödülünüz olacaktır.

22 Kasım'da Güneş'in burcunuza geçişi ile beraber sizin çağınız başlıyor. Hayatınızda ne var ne yoksa daha iyi göreceğiniz, olanı geliştirip olmayana emek vereceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Fiziksel ve mental açıdan kendinize çeki düzen vermek isteyebilir, işinizi, fikirlerinizi, duygularınızı daha fazla ön plana çıkarabilirsiniz. Olduğunuz yerden bir şeyleri beklemeseniz de, uygulamak için beklettiğiniz şeyler olabilir. Bu süreç içerisinde çevrenizin ve gökyüzünün desteğini alarak hamle yapabilirsiniz. Kendinizle, hayatınızla ilgili bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bunların bazılarından rahatsız olabilir, bazılarını görmezden gelebilirsiniz. Durulmak ve tembellik yapmak arasındaki çizgide kaybolmamalısınız. Her şeyi bu kadar iyi görmek, size bir dahaki sefere ne görmek istediğinize dair fikir verebilir. Ders çıkarın. Tecrübelerinizi iyi ve kötü diye ayırmadığınızda, her şeyin size bir katkı sağlamak için geldiği düşüncesini rutine dönüştürdüğünüzde aşamayacağınız hiçbir yol yoktur. Bu yüzden sil baştan değil, bu tecrübelerden başlıyorsunuz.

24 Kasım'da Mars'ın da sizin burcunuza geçecek olması hayatınıza her manada hareketlilik getiriyor. Bu da fark edilmenizi kolaylaştıracaktır. Fiziksel yenilikler yapabilir, tarzınızı değiştirebilir, olmak istediğiniz kişiye dönüşmek için buradan bir başlangıç yapabilirsiniz. Her ne yaparsanız, hangi platforma girerseniz, hangi işle ilgilenirseniz, hangi ilişkiye daha çok çekilirseniz bilin ki her biri hayatınızın bir dönüm noktasıdır. Heyecanlı hissedebilirsiniz, bunu doğru zamanda doğru şekilde kullandığınızda kendinizi ifade ederken olumsuz kelime ve davranışları etkisiz hale getirebilirsiniz.

27 Kasım'da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber çevrenize, işinize, hayatınıza dahil etmeniz gereken insanlar konusunda düşünmeniz gerekebilir. Ne yapacağınızı bilemediğiniz, nasıl yorumlayacağınızı çözemediğiniz bazı davranışlar karşısında artık savunmasız değilsiniz. İdrak ettiğiniz, farkına vardığınız her şey ilişkilerinizi baştan sona yenileyebilir. Size karşı iyi niyetli olmayan, psikolojik ya da ekonomik sıkıntılar yaratan, söylemleriyle manipüle eden kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Agresif bir tutum sergilemenize sebep olan hiçbir durumu ve insanı kendinize karşı savunmamalısınız. Burada çevrenizi değiştirmenin yolunun, kendi seçimlerinizden ve yaklaşımlarınızdan geçtiğini bilmelisiniz. İlişkilerle ilgili bitiş ve başlangıç kararlarınızı buna göre alabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda muhataplarınız, ortaklarınız değişebilir. İlgilendiğiniz alanlardaki çalışmalarınızı neticelendirebilir, ekonomik getirilerin önünü açabilirsiniz. Yorucu, stresli ve hareketli geçen bir dönemin kazançlarını görmek sizi daha iyisi için motive edecektir. Dolunayın bir diğer etkisi olarak, bu motivasyonu kiminle ve nerede kullanmanız gerektiğini de öğreneceksiniz. Bir rekabet oluşturacaksanız, kendinizin dünkü ve bugünkü hali arasında oluşturun.

Motivasyon Sözü: “Dışında olanların bir etkisi var. Yine de, içinde olanların son bir sözü var.”

Kasım 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 54' 21" R
Ay
Koç
00° 42' 24"
Merkür
Koç
19° 22' 43"
Venüs
Boğa
06° 41' 21"
Mars
Koç
03° 16' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 16"
Satürn
Balık
16° 58' 15"
Uranüs
Boğa
22° 36' 44"
Neptün
Balık
29° 02' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 59"
Lilith
Başak
23° 50' 60"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>