Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz boyunca bir türlü kavrayamadığınız yanlışlarınızla şimdi, şu sıralar yüzleşebilirsiniz. Ne kadar özel bir duygu olsa da, aşkın hayatın tümü olmadığı konusunda kendinizi ikna edebilmeniz gerekiyor.

Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor. İş sırasında tanınmaz biri haline gelebiliyorsunuz. Bunun kanıksanmış bir özeliğiniz olduğu şeklindeki yanılgınız, bazı kırıcılıkların sürekliliğine neden oluyor.

Parayı, günlük yaşamın karşılığı tanımının daha ötesinde değerlendirmeniz gerekiyor. Kazancınız sizin elinizde. İşlere sarıldığınız ölçüde paralanıyorsunuz. Yalnız paranın sizdeki anlamı bazı revizyonlar istiyor.

Kimi ilişkilerinizde yerinde ve zamanında saptadığınız zaaflarınız, bu saptamayla ortadan kalkmıyor. Çünkü siz bunların birçoğunu, bir defalık küçük hatalar şeklinde ele alıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde, biraz dik başlı, çok genç biriyle sorun yaşayabilirsiniz. Sorunu yaşarken, bu ortamı kendinizin yarattığını anlayacaksınız. Geçmişle ilgili hala kopamadığınız bazı bağları, uzun zamandır zorluyor, koparmaya çalışıyorsunuz. Kendinizi bu kadar koy vermemeli, hayatta kaybedilenlerin ancak çok azının, olmazsa olmaz türden değerler olduğunu görmelisiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 1 Aralık saat 12:14-25 Aralık saat 08:26 tarihleri arasındaki Venüs-Yay burcunda seyrine başlıyor. Ancak Merkür de, 3 Aralık itibariyle Yay burcunda geriliyor. Parasal konular, girişimler, yatırım, ticaret ve hukukla alakalı ilişkilerin, sözleşme, kira kontratları, veraset davaları, para kazanmak amaçlı yapılan yolculukların, eşinizin veya sizin bir akrabanızla alakalı maddiyata dayalı bağınızın, taşınmaz mallarla ilgili her türlü meselenin dikkatli ele alınması ve daha önce verilmiş kararlarına gözden geçirilmesi şarttır. Saat 13:05 Mars-Uranüs karşıtlığı,hayatınız, sağlığınız, ilişkinizle alakalı meselelerde sorunlar yaşanma ihtimalini gösteriyor. İlişkide her iki taraf da restleşmelerde bulunabilir. Sağlığınızı ilgilendiren operasyon anlamına gelebilir. İhmal edilmiş bir sorun kendini hatırlatabilir. Etrafınızda bazı insanların problemleri direkt olmasa da gelip sizi bulabilir. Saat 18:08 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ilişkinin huzur ve güvence yönünden doyurucu olması çok önemli. Birbirine karşı aynı hislerle yaklaşan çiftler için bu görünüm olumludur. Tam tersi davranan kişiler için bir yol ayrımını işaret ediyor. Saat 18:37 Ay-Neptün görünümü, ortamı yumuşatan, ilişkide sevgi hissini çoğaltan bir etkidir. Ciddi niyetli veyahut arkadaşlık anlamındaki beraberlikler açısından hoş bir yansımadır. İnsan bir yandan aşka tutsaktır diğer yandan sağlam ve uzun vadeli olanı arzu eder. Güvende olmak, sevilmek arzusu duyar.

1 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eşinle yapacağın gezi yeni yerler, yeni insanlar, farklı kültürler ile tanışmana neden olabilir.

1 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir arkadaşınız ya da meslektaşınızla birlikte yepyeni bir oluşum içerisinde olabilirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz. Karşıt fikirlerle uğraşabileceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde daha fazla çalışmanız gerekebilir. Düzeltebileceğiniz konularda yeni şeyler üretebilirsiniz. Bazı işlerinizde eksikleri tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir.

1 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve para konularında olumlu gelişmelerle keyfinizin yerine gelebileceği bir dönem başlıyor. Kazançlarınızı ve gelirlerinizi artırabilir, kaynaklarınızı ve sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirebilirsiniz. Lüks harcamalara dikkat etmelisiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde her türlü ikili ilişkinizde sınırlarınızı, kurallarınızı ve tavrınızı her zamankinden daha net ve keskin olarak ortaya koyarak, hayatınızda kimin nerede durması gerektiğine daha rahat karar verebileceğiniz bir etkidesiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızdaki bazı sürtüşmeler çok fazla tepki vermenize neden olabilir. Enerjinizi daha yapıcı kullanmalısınız.

1 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler ve para gezegeni Venüs 25 Aralık'a kadar sizin kazanç alanınıza yerleşiyor. Yurt dışı projelerinizden umduğunuzdan daha önce bir kazanç elde etmeniz mümkün. Yabancılarla ortaklık kurup ciddi sözleşmelere imza atabilirsiniz. Yurt dışına yatırım yapmak sizin için cazip hale gelebilir.

1 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

1 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 16' 20" R
Ay
Terazi
16° 04' 03" R
Merkür
Boğa
05° 24' 17"
Venüs
Boğa
24° 59' 47"
Mars
Koç
14° 39' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 35"
Satürn
Balık
18° 04' 08"
Uranüs
Boğa
23° 28' 30"
Neptün
Balık
29° 25' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 48"
Lilith
Başak
25° 29' 58"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>