Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi fırtınalı bir aşk hızla kucaklıyor. Sizde rüzgardaki yaprak gibi kendinizi koy vermiş görünüyorsunuz. Onun anlayamadığınız, normal koşullarda saçmalık olarak değerlendireceğiniz bazı davranışları size çok çekici geliyor.

Azimlisiniz. Hayatı müsabaka gibi görüyorsunuz. Birsiyle sıkı bir rekabetiniz var. Ama o sizin değil, siz onun ayağı altında dolanıyorsunuz. Onundeneyimi, birikimi sizin çapınızı aşıyor. Hırs yapmayıp geri adım atacaksınız.

Kenara köşeye koyma alışkanlığınız sıkıntılarınızı bayağı azaltıyor. Bu durumda bile yeni niyetler peşindesiniz. Ek birkurup kazancınızı çoğaltmak istiyorsunuz. Buna nasıl para ayarlayacağınızı iyice düşünmeniz gerekir.

Çok sevdiğiniz biri ile sonradan çok pişman olup üzüleceğiniz bir kırgınlık yaşayacaksınız. Bu sizi haksız bulan bazı dostlarınızla da mesafeli olmanıza neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ailenizle ilgili konularda ve evinizde canınızı sıkacak bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Çevrenizde fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıkların olabilir. Mantığınızla duygularınız arasında bocalayabilirsiniz. Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilir ve konuları yavaş düşünebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yanlış anlamalar gereksiz gerginlikler olabilir. Girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:40  Merkür-Pluto mücadeleci görünüm etkisi altında Çarşamba gününe adım atacağız. Bu enerji,  ortak paylaşım konularında etliye sütlüye dokunmadan, sakince ilerlemenin işareti. Merkür Terazi burcunda  sizi anlaşmaya, uzlaşmaya çağırıyor. Huzursuzluktan uzak durmak için bu sese kulak vermek zorunda kalıyorsunuz.   İyi mi yapıyoruz? Bence akıllıca. Neden? Çünkü Pluto burcunuzla uyumlu görünüm yapıyor. Yani yöneticiniz sizden yana. Akıllıca hareket etmekte yarar var. Saat 02:33 itibariyle etkili olacak Ay-Koç burcu geçişinde, hırslıyız ve bazı meseleleri  çözmek istiyoruz. Bizi sınırlayan ancak katlanmak zorunda kaldığımız sıkıntılardan kurtulmak niyetindeyiz.Saat 13:50 Venüs-Neptün karşıtlığı yaşamdan ne beklediğiniz, hedefleriniz, arkadaşlıklarınız, kendinize duyduğunuz inanç, sosyal ilişkilerinizle ilgili konularda önemlidir. Bu karşıtlığın doğru anlamda değerlendirilmesi için öncelikle kendinizi bir gözden geçiriniz. Sizin hedefiniz nedir? Özgüveniniz ne durumda? Kimlerle bağlantılarınız var ve kimlerle arkadaşlık ediyorsunuz? Üye olduğunuz ve faaliyette bulunduğunuz dernekler, kulüpler var mı? sizi dış dünyada kimler tanıyor? İlişkilerinizde seçici misiniz? Venüs-Başak burcunda ilerlediği için bu konulara titiz bir şekilde eğilmenizi ve durumunuzu gözden geçirmenizi sağlıyor. Neptün iyi bir pozisyonda. Eğer siz aşk hayatınızla ilgili kriterlerinizi belirlemiş bir kişiyseniz hayal kırıklığı yaşamanıza neden olacak seçimler yapmazsınız. Hemen karar vermez, karşınıza çıkan kişiyi tanımayı tercih edersiniz. Eğer  şu sıralar zorlanıyorsanız acil karar vermeyin. Yukarıdaki konuları bir daha ele alınız olur mu?Saat 20:32 Ay-Pluto görünümü baskın tarzda hareket etmenize neden olur. Ancak koşullar gereği tabii ki dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz. Saat 21:37 Merkür-Jüpiter olumlu görünümü, gizli bazı meseleler üzerinde konuşulması anlamına geliyor. İletişimde bulunmaktan ziyade, sizinle kimler bağlantı kuruyor, kimler size dost olarak yaklaşıyor, kimler hesap kitap peşinde bunları anlamanız mümkündür. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun. Gerçek sevgiye her dem selam olsun. Kalben en güzel dileklerimle,

10 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ilişkilerinizde karşılıklı bir mücadele içinde olsanız bile, onun sizin üzerinizdeki gücü biliyor ve kendinizi ona teslim ediyorsunuz. İş konusunda rakiplerinizin olduğunu unutmamalı ve tavırlarınızı planlı bir şekilde sürdürmelisiniz. Bugün hırslı yönleriniz, size yeni bir yönlendirme getirecek ve son durumunuzdan siz de memnun kalacaksınız.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özellikle özel yaşamınız veya aşk hayatınız olmak üzere, hayatınızın bazı alanlarında sonlanma veya sonuçlanma enerjileri devrede. Gelişmelerden zarar görmek yerine fayda sağlamak için kırılgan konularda konuşmamak daha doğru olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, Balık burcunda meydana gelen dolunay bazılarımızı hassaslaştırabilir. Söylenen cümleler yaraları kanatabilir, yaralayıcı olabilir, geçmişte yaşananların hatırlanmasına neden olabilir veya diyalogları gerebilir. Önemli konuları konuşurken yanlış anlaşılmamaya özellikle dikkat etmekte fayda var. Zaten tünelin sonundaki ışık kendini göstermeye başlıyor. Günün ilerleyen saatlerinden itibaren, umutlu olmak için daha fazla sebebimiz olacaktır.

9 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hizmet ve üretkenlik konularında yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İş hayatınızda detaylar ve yeni planlar öne çıkıyor. Yeni bir üretim programı veya çalışma düzeni gündeme gelebilir. Öte yandan çalışma arkadaşlarınıza liderlik etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Çevrenizdekilere karşı sabırlı ve nazik olmaya özen gösterin.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

LÜZUMSUZ harcamalar pişmanlık yaşamanıza neden olabilir. Risk alıp karar vermeniz gereken konular karşınıza çıkabilir. Cesur olun.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

10 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 33' 42" R
Ay
Akrep
02° 15' 07" R
Merkür
Boğa
07° 19' 50"
Venüs
Boğa
26° 38' 40"
Mars
Koç
15° 40' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 51' 33"
Satürn
Balık
18° 09' 13"
Uranüs
Boğa
23° 33' 08"
Neptün
Balık
29° 27' 19"
Plüton
Kova
02° 01' 33"
Chiron
Koç
21° 45' 45"
Lilith
Başak
25° 38' 53"
True Node
Koç
14° 55' 02"
Son Güncelleme : 21/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>