Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili özel ilişkilerde karşınızdakini germe özelliğiniz, aşk beraberliklerinizde de gözlenebiliyor. Belli ölçülerde sergileyebileceğiniz tolerans, birçok şeyi yerli yerine oturtacak.

Mesleki bilginizi arttırma çabalarınız, iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayacak. Karizmatik biri olarak görülmeniz,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor size.

Ek işlerinize ayırdığınız zaman, işyerinizde her haliyle belli olup göze batıyor. Yeni, yeni para kaynakları arıyorsunuz. Bu açılım, bazı rahatsızlıkları kaçınılmaz hale getirebilir.

Çünkü uzun zamandır dikkatinizi tek bir konuya odaklamış durumdasınız. Bundan kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda gönlünüzü hoş edecek yeni tanışmalar içine girebilirsiniz. Bazı konulardaki statükoculuğunuz, bu tanışmalarla sizi terk edecek. Şu sıralar akraba türü yakınlıklarda kulağınıza gelecek duyumların etkisi altında kalmamanız gerekiyor. Bazı abartılar, kişiliğinizdeki duygusallığa yönelik. Kolay dolduruşa gelen imajınızı yıkmanız gerekiyor.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler cumartesi günümüz saat 02:17 Güneş-Jüpiter görünümüyle merhaba diyeceğiz. Bu enerji, geri planda ilişkilerimizi gözden geçirmemizde yardımcıdır. Bizim hedefimiz nedir, amacımız hangi alanda yürümek, hangi insanlarla gerçekten dostuz ve kimlerle aramızda görünmeyen mesafeler var. Önce bunları ele almak lazım. Çünkü sürekli idare etmek, göz yummak, hadi bugün düzelir, hadi yarın düzelir diyerek susmak da yanlış. İşte bu görünüm kendi kendini yormak yerine, senin sevgine layık, değerini bilen insanlara yönel diyerek bize yol gösteriyor. Kendini biliyorsan, yanlış olanı görürsün, kendini seviyorsan, seni sevmeyenden uzak durursun diyerek de uyarıcı oluyor. Mesleğine yönel, işini gücünü sahiplen, yükselmeyi hedefle, yeteneklerini hafife alma, çabalarsan istediğin yere gelebilirsin diyerek bize inanç aşılıyor. Saat 03:49-18:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sorumluluklarınızın, isteklerinizin önünde yer alması, hayatın güzel ve keyifli yanlarını hissetmeniz zor olabilir.  Yaşama bir kez geliniyor düşüncesi yüreğinizde hakimiyetini koruduğu halde, çevrenizdeki insanların sizi anlamamakta ısrar edebilirler.  Saat 12:10 Venüs-Uranüs karşıtlığı,  ruhsal yönden bazı sıkıntıların yaşanmasına neden olabilir  veya siz  kendimizi pek rahat hissetmeyebilirsiniz. Öncelikle içsel sıkıntıların en önemli nedeninin yaşadığınız ilişki veya ilişkilerdeki tutumunuz, sağlığınıza dikkat etmeyişiniz  olması ihtimali büyük. Seçimlerimiz kaderimiz gibidir. Eğer yanlış bir ilişki içindeysek doğal olarak bu durum işimizi, sağlığımızı, günlük yaşantımızı da doğal olarak etkiler. Yapmamız gereken kendimize dikkat etmek ve şu aralar radikal kararlar almaktan ziyade olanı biteni tarafsız bir gözle görmeye, anlamaya çalışmak. Değişen koşullar karşısında isyan etmek yerine, bu koşulların hazırlayıcısı olan noktaları ele alarak kendimizi ayarlamak, düzenlemek. Hayatınızdaki gereklilikleri,  gereksizlerden bilinçli bir şekilde ayıklamayı bilmek lazım. Düşündüğünüz değişimlerin temelinin güçlü olması için gerçekçi hareket etmekte fayda var.  Böylelikle hem ruhsal açıdan kendinizi rahatlatırsınız hem de boş yere üzülmemiş olursunuz. Saat 19:07 Mars-Kuzey düğüm görünümü, ilerisi adına hem maddi olarak durumumuzu gözden geçirmemiz hem de gelişimsel yönde hedef belirlememiz gerektiğini işaret ediyor. Öyle bir amacımız olsun ki, hem kazanalım hem kendimizle barışık olalım. ilişkilerimiz de aynı şekilde önemli. Bize bir şey vermeyen, öylesine yaşanan, zamanımızı alan kişileri değil, bizimle aynı hedefe yönelebilecek, birlik ve beraberlik içinde olacak insanı tercih edelim. Dost, dostun gelişmesini ister, Düşman ise güçsüzleşip zayıf düşmesini.... Gerçek dostlarla, doğru insanlarla karşılaşmamız, mutlu olmamız dileğimle,

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk hayatlarında yeni bir dönem başlıyor. Sorunlu bir ilişki varsa bitebilir. Bazı akrepler evlilik ve beraberlik kararı alacaklar. Karlı yatırım ve ortaklıklar onları bekliyor. Anlık öfkelerin akışı onlara zarar verebilir. Başlangıç ve bitişler onları bekliyor. Yaşam standartlarınızı yüksek tutmayı her zaman başaramıyorsunuz. Bugün, maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişileri bazı konulara kendinizi adadığınız ve ne olursa olsun üzerine gideceğiniz konusunda ikna edebilirsiniz. Ancak, önemli olan gerçek duygularınız. Gerçekten yapabilecek misiniz veya bunu istiyor musunuz? Tüm burçlar için gün geneli: Son dönemlerde yaptığınız planları veya verdiğiniz kararları bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Önemli bir detayı atlamış veya yanlış düzenlemiş olabilirsiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaos... Aşk hayatınızdaki ufak tefek hatalar gittikçe büyüyor. Partnerinizle ciddi ciddi konuşun, yoksa aranızda soğukluk olabilir.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 00' 20" R
Ay
Başak
18° 10' 31"
Merkür
Boğa
02° 11' 50"
Venüs
Boğa
22° 06' 04"
Mars
Koç
12° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 16"
Satürn
Balık
17° 54' 51"
Uranüs
Boğa
23° 20' 19"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 45"
Lilith
Başak
25° 14' 18"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>