Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda olumlu gelişmelere açık olduğunuz bir gündesiniz. Sevgilinizle beraber güzel bir gün geçirebilir onunlayken kendinizi çok mutlu ve rahatlamış hissedebilirsiniz.

İş arkadaşlarınızla çok fazla samimiyet kurdunuz ve onlar bundan faydalanmak istiyor olabilir. Özel hayatınızı özelliklearkadaşlarınıza fazla açmamalısınız.

Elinize geçmesi muhtemel olan bir para yüzünden harcamalarınıza ağırlık verdiniz. Bu kadar esnek olmamalısınız. Sadece bugünü değil aynı zamanda yarını düşünmelisiniz.

Ailenizle ilgili konularda oldukça dikkatli olmalısınız ve ihmalkar tutumlardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok güvenle ve sıcak duygularla baktığınız biri, bugünlerde zihninizi fazlaca meşgul ediyor. Sebep olduğu bazı sorunlar var. Ona karşı bir davranış değişikliği gösterebilirsiniz. Kısa bir süre içinde, sizinle birlikte iki kişiyi daha endişelendirecek bir haber alacaksınız. Bu haberle birlikte, içinde olduğunuz üçlü ilişkiniz, çevrenizde bazı merakların nedeni olabilir.

11 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:07 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, gayet olumlu ve düzgün bir çevrede, sıkı çalışarak, sistemli ve planlı hareket ederek kendinizi göstermeniz anlamında kuvvet sunuyor. Evet çok zorlanıyorsunuz. Birçok engelle savaşıyorsunuz. Ancak bunların tümü, ilerisi adına doğru kararlar verebilmek, yön belirlemek anlamında faydalıdır. Saat 04:35 Merkür-Chiron kavuşumu hayatın asıl anlamının, kendi içimizdeki güzellikleri keşfetmek olduğunu fark edeceğiz. Mutluluğu dışarıda aramak yerine kendi içimizde oluşturmanın keyfine varabileceğiz. Sıkıntılarımızı, acılarımızı şifalandırmak için kendi iç rehberliğimizle temasa geçeceğiz. Aslında doğamızda var olan ancak yaşanan zorluklar, tatsız tecrübeler nedeniyle bağlantımızı kopardığımız iç dünyamızla yeniden temasa geçmeyi öğreneceğiz. Aşkın şifalandırıcı bir güç olduğunu ve zorlamamak gerektiğini anlayacağız. Bazen biz, kendi kendimize duvarlar öreriz. Bir başkasının, bir ilişkinin bizi hayattan uzaklaştırdığını sanırız. Oysaki buna izin verenin biz olduğunu görmek istemeyiz. İşte şimdi bu kavuşum sayesinde yeniden uyanacak ve aşkın bizzat kendisine sahip çıkacağız. Saat 05:46 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, iç dünyanıza çekilerek ilişkiler-hayat-yaşananlar-geçmiş ve gelecek hakkında düşünebilirsiniz. Gelişiminizde size destek olanlar veyahut sizi bir hayli üzen kişileri şimdi yeni bir bakış açısıyla ele alabilirsiniz. Kimler geldi kimler geçti ve şimdi durduğum nokta nedir diye iç gözlemde bulunabilirsiniz. Bunların tümü aslında olumludur. İnsan gelişen varlık ve yaşadıklarımız tesadüf değildir. Bize kattığı nedir bunlara bakmak lazım. Saat 23:08 Ay-Neptün karşıtlığında rahatlamak gerekir. Çünkü gün içinde, çalış çabala şu işi bitir, buraya koş diyen kurallar yormuştur bedenimizi. Kiminle konuşsak aynı sorunlardan, endişelerden bahsetmişlerdir. Akşam saatlerinde, bir ses aşk sana yakın der. Ne dersiniz, biraz rahatlamak için o sese kulak verelim mi? İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

11 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgiyi, şefkati hissetmek istediğin bugün de, eğer yalnızsan ruhunu doyuracak etkinlikler yapacaksın.

11 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta bazı taleplere karşı dengeli tavrınızı korumaktan vazgeçmeyebilirsiniz. Yöneticileriniz ile ilgili radikal kararlar verip yüzleşmeyin.

11 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tamamlanması gereken işler ve gelecekle ilgili yeni planlar var. Arkadaşlarla ilgili bazı huzursuzluklar yaşanabilir.

11 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinize kapanık bir ruh haline girebilirsiniz. Evde olmak size iyi gelecek olsa da çalışmak zorunda olan Akrepler erteledikleri işleri masaya yatırabilirler bugün.

11 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

11 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınızın ve etkili konuşmanın size çok şey kazandırdığını görecek ve mutlu olacaksınız. Sosyal ortamlarınız hareketlenirken insanlara karşı daha net yaklaşımlar geliştirmeye çalışın. Düşüncelerinizi açıkça söyleyebilirsiniz.

11 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarınız ve toplumsal amaçlı organizasyonlara yöneleceğiniz bir cumartesi gününde ilerliyorsunuz. Dostluk ilişkilerinizde deneyimlediğiniz alışveriş dengelerinin niteliğini sorgulayabilirsiniz. Size fayda sağlayabilecek ve iyi hissettirebilecek kişilere yönelmek için bazı kararlar alabilirsiniz. Mesleki kazanımlarınızı arttırabilme hesabı yapabilirsiniz. Ay'ın Başak burcu geçişinde detaylı ve titiz bir hesap yapmak, adilane bir tutumla arkadaşça ve toplumsal paylaşımları düzenlemek için uygun enerjilere sahip olabilirsiniz.

11 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz, evinizi paylaştığınız diğer kişiler veya bazı işleri birlikte yaptığınız insanlarla çeşitli anlaşmazlıklar yaşayabilir, karamsarlığa kapılabilirsiniz. Yaşadığınız olayları olduğundan daha büyük görmeyin ve herşeyi gerçekçi biçimde değerlendirin.

11 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 53" R
Ay
Başak
15° 13' 24"
Merkür
Boğa
01° 52' 11"
Venüs
Boğa
21° 47' 37"
Mars
Koç
12° 40' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 44"
Satürn
Balık
17° 53' 50"
Uranüs
Boğa
23° 19' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 33' 60"
Lilith
Başak
25° 12' 39"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>