Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki değişimlere kolay ayak uyduramıyorsunuz ve bu konuda sevgilinizle zaman zaman sorunlar yaşıyorsunuz. İlişkinizi bir düzene sokmalısınız.

İş hayatınızda her şey yolunda gibi görünse de önümüzdeki günlerdearkadaşlarınızla bazı sorunlarınız belirebilir. Bugün bir randevunuzun iptal olması üzerine başka işlerle ilgilenmek zorunda kalacaksınız.

Bugün parasal konularda başarılı adımlar atacaksınız. Yenigörüşmeleri yapacak ve bunlardan önemli sonuçlar elde edeceksiniz.

Aşırı sıcaklar size dokunabilir. Gerekmediği sürece dışarıda dolaşmamaya ve kapalı mekanlarda bulunmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde biraz canınız sıkılabilir, yaşadığınız bir olaya fazlaca kafanız bozulabilir. Bu konuyu bu kadar kafanıza takmamalısınız. Akşam saatlerinde her şey daha güzel olacak, güzel bir akşam yemeği yiyecek, ailenizle hoşça vakit geçireceksiniz. Yalın bir hayat size yetiyor. Kendinizle barışık olacaksınız.

12 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 03:28 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, sizi rahatsız eden meseleleri çözme arzunuzdur. Bu ilişki,hayatı veya parasal konularda olabilir. Haksızlığa susmak, yanlışa göz yummak istemezsiniz. Sizi üzen durumları içinize atmayın. Çözüm bulmak için bilinçli yaklaşım faydalıdır. Belki de sandığınız gibi değildir. Anlamakta yarar var. Saat 07:59 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, problemlerinize akılcı bir şekilde bakabilmenizi sağlar. Kuşku ve kuruntu duyduğunuz konularda gerçekçi düşünebilirsiniz. Hiç kimsenin kaprisleriyle uğraşmak istemediğiniz için verdiğiniz kararları sorgulamazsınız. Sosyal aktivitelerinizde toplumsal hizmet konuları baş yeri alabilir. Saat 11:05 Ay-Uranüs görünümü yenilikleri sevmenin ve değişime açık olmanın işaretçisidir. Ancak güvenilir olup olmadığına mutlaka bakarız. Saat 11:52 Ay-Satürn görünümü, ailenizin üstünüzdeki etkisini işaret ediyor. Bir büyüğünüzün sorumluluğu sizi zorlayabilir. Bugün onunla ilgilenmeniz gerekebilir. Evinizle ilgili tamirat bakım işleriniz olabilir. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir pazar günü için sakin bir öğleden sonrasını programlamış olabilirsin ancak arkadaş partisine davet edilmen hemen üzerine bir şeyler giyip yola çıkmana neden olabilir. Ancak karşılaşacağın trafik keyfinin haylice kaçmasına neden olabilir. Sosyal çevrendeki insanların desteği bugünlerde sana bir hayli iyi gelecek. Onlara yönelik beklentilerini biraz daha makul bir seviyeye indirebilirsen ilişkilerinden daha fazla keyif alabilirsin. İlişkisi olan yahut evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Akşam saatlerinde, kardeşinle yapacağın telefon görüşmesi ile espriler havada uçuşurken oldukça eğleneceksin.

12 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü daha fazla gelecekle ilgili konularda düşünmek ve stratejik planlar geçirerek yaşamak isteyeceksiniz. Kendinizi bugün biraz daha dinlendirmeli yarının temposuna hazırlanmalısınız. Güzel bir teklif sizinle olabilir.

12 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarla bir arada olmak ya da becerilerinizi kullanabileceğiniz bir işe odaklanmak faydalı olabilirsiniz. Aynı zamanda sezgilerinizi de iyi kullanabilirsiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendiren güzel işlerde bulunmaktan haz duyuyorsunuz. Özel işlerinizi aksatmamalısınız. Sağlığınızla yakından ilgilenin. Artan iştah şişmanlık sorunu yaratabilir.

12 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

12 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha çok sosyal ortamlar ve arkadaş çevreniz devrede olacak. Ailenize ayırdığınız vakit, bu iki gün boyunca, daha fazla dış ortamlarda, sevdiğiniz insanlarla geçirecek zamanları işaret ediyor.

12 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, bugün arkadaşlarınıza vakit ayırmanız gerektiğine işaret ediyor.Onlara yardım etmek, fikir vermek, ortak çalışmalarda beraber ilerlemek öne çıkabilir. Dernek ve örgütlerin toplantıları ya da organizasyonlarında aktif görev alabilirsiniz. Gündelik çalışma düzeniniz ya da kullandığınız ofis aniden değişebilir. Aynı anda iki farklı ofisi kullanabilirsiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

12 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 31' 14" R
Ay
Koç
25° 11' 12" R
Merkür
Koç
20° 36' 48"
Venüs
Boğa
08° 44' 31"
Mars
Koç
04° 33' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 45"
Satürn
Balık
17° 06' 27"
Uranüs
Boğa
22° 42' 31"
Neptün
Balık
29° 05' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 29"
Lilith
Başak
24° 02' 05"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>