Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz istekli davranmanız gerekiyor. Seçicilik huyunuzu çok abartmamalısınız. Son zamanlardaki durgunluğunuzu harekete geçirecek enteresan gelişmeler yaşayabilirsiniz.

. Bu akşam yapacağınız görüşme, güvenli başlangıçların ilk adımı olabilir. Aranılan gerekli insanların, söz verilen yer ve zamanlarda bulunamaması sizi çileden çıkartabiliyor. Buna alışkınlığınız, daha az tepkimeci olmanızı sağlayabilmeli.

Şartların elverişsizliği, yanlış yorumlar yapmanızı kolaylaştırabilir. Sıkışık durumlarınızda sizi rahatlatan dayanışmalar, bugünlerde bazı hayal kırıklıkları yaratacak.

Bir yakınınızın sizin yararınıza gördüğü bazı şeyleri yadsımanız, anlamsız bir inattan kaynaklanıyor gibi. Çocukça, hoş bir gerginliği olan ama biraz da zedeleyici bir oyun bu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi güçlü hissetmeye başladığınız bir dönemdesiniz. Sizi rahatsız eden sorunları çözümlemeye başlayacaksınız. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler bugünden itibaren daha sıcak olacak. Olumlu ve anlayışlı bir tutum içine girmeniz hem ilişkinizi hem de işlerinizi olumlu etkileyecek.

12 Aralık 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 09:42 Ay-Venüs görünümü, ilişkimizle alakalı bir sorun varsa bunu bir an önce aydınlığa kavuşturmak isteriz. Canımızı sıkabilecek her şeyden uzak durmaya çalışırız. Maddi ve manevi anlamda özgür olmaktan yanayız. Saat 17:43 Ay-Kuzey düğüm görünümü etkisi,hayatında ve ilişkimizde geleceğe dönük düşünmemizi sağlıyor. Her şeyin düzeleceğine inancımızı yükselten bu görünüm, başarılı olma arzumuzu perçinliyor. Saat 18:09 Ay-Pluto görünümü, ilgilendiğimiz alan ve konularda başarılı olmak adına özenle ve dikkatle çalışmanın önemini vurguluyor. Ne olursa olsun, kendinize inanmaktan, güvenmekten vazgeçmeyin. Kimsenin sizi hafife almasına izin vermeyin. Stres yaratıcı insan ve durumlardan uzaklaşın. Saat 23:38 Ay-Güneş görünümü, maddi güç kadar, ilişkimizdeki huzur da o kadar önemsenir. Sağlıklı ve dengeli bir yaşamın ne kadar kıymetli bir hediye olduğunun farkındayız. Gün boyunca her konuda güzellikler yanınızda olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Aralık 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorgulamaktan vazgeçtiğin zaman, rahatladığını, iyi hissettiğini göreceksin. Sevgilinle sorunların olabilir.

12 Aralık 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarıyı istiyorsan odaklanmayı öğrenmelisin. İşte olduğun zaman çalış, eğlendiğin zaman eğlen, işle eğlenceyi birbirine karıştırma. Her şeyin hakkını ver.

12 Aralık 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşanan olayları başkalarıyla da paylaşmak isteyebilirsiniz. Ticari konulardaki gelişmeleri göz ardı etmeyin. İşlerinizi kontrolden geçirmeye çalışın. Bazı konular zihninizi bulandırabilir. İşlerinizde vereceğiniz mücadeleyi başarmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda yabancılardan alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

12 Aralık 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi akışta rahat hissedebileceğiniz bir gün olabilir ve ilişkilerin ruhsal boyutu sizin için önem kazanabilir. Ancak dalgınlık ve unutkanlığa dikkat etmeniz gereken bir gün olduğunu göz ardı etmemelisiniz.

12 Aralık 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

12 Aralık 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dinlenmek isterkenyoğunluklarınız buna izin vermeyebilir. Kendinize haksızlık etmeyin. İletişim halinde olduğunuz insanlarla bugün anlaşmazlıklarınız oluşabilir.

12 Aralık 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcuna geçmesi gizli ilişkilerinize ışık yakar. Arka planda duran bir kadınla olan diyaloğunuzu geliştirebilirsiniz. Spiritüel konulara ilgi duyan grupların toplantılarına ya da çalışmalarına dahil olmak size iyi gelir. Bir dinleme merkezinde sevdiklerinizle hafta sonu geçirmek de parlak bir fikir.

12 Aralık 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

12 Aralık 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 56' 50" R
Ay
İkizler
01° 34' 49" R
Merkür
Koç
22° 46' 16"
Venüs
Boğa
11° 49' 44"
Mars
Koç
06° 29' 10"
Jüpiter
Boğa
26° 01' 08"
Satürn
Balık
17° 18' 25"
Uranüs
Boğa
22° 51' 14"
Neptün
Balık
29° 09' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 38"
Lilith
Başak
24° 18' 46"
True Node
Koç
15° 17' 11"
Son Güncelleme : 09/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>