Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2012, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize verdiğiniz sonsuz destek ve iyimserliğiniz ilişkinizi daha da muhteşemleştiriyor. Yine iyimser bir gününüzdesiniz. İlişkinizde yaşadığınız doyum, yaşamanızın her alanına yansıyor.

Uzun süredir bu kadar çok çalışmamıştınız tam anlamıyla pestiliniz çıktı. Birde buna bazı arkadaşlarınızın disiplinsizliğinin eklenmesi canınızı sıkıyor. Bugün de mesai yapma ihtimaliniz var. Girmeseniz bile aklınız işinizde kalabilir.

Kazancınız artmasıyla ilgili umudunuz kısa vadede gerçekleşebilir bu da sizi rahatlatıyor ve mutlu ediyor. Buna hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz. Yine de fazla rahatlamak size fazla yarar sağlamayacak gibi gözüküyor.

Bu aralar yaşadığınız sağlık sorunlarını siz pek kafanıza takmasanız da sizi sevenler bu konuda endişeli gibi. Bugün yapacakları uyarıları önemsemeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanızda yarar var. Kalbinizdeki sıcaklığı, bazı konuları abartarak ve bazı yetersiz kişilerin etkisinde kalarak soğutuyorsunuz. Sebepsiz yere günden güne uzaklaştığınız birinin size karşı büyük bir bağlılığı var.

12 Kasım 2012, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler yeni haftaya, saat 07:14-13:11 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında merhaba diyoruz. Genel bir keyifsizlik hali, kararsızlık, gündelik işlerinizi yaparken isteksizlik duyabilirsiniz. Olayları ve insanları kendi içinizde çözümlemekten yanasınızdır. Fakat çok güvenmediğiniz kimselerle irtibatta bulunmak istemezsiniz. Yalnız kalmak isteğiniz yoğundur. Okul veya işe gittiğinizde kimsenin sizi rahatsız etmesini istemezsiniz. Konsantrasyon gücünüz düşük olabilir, derslerinizi anlamakta veya size söylenen bir işi çabucak yapmakta zorlanabilirsiniz. Müzik dinlemek veya eksiklerinizi tamamlamak faydalı olabilir. İlişkinizi ilgilendiren konularda hassas davranabilirsiniz. Duygularınızı yazıya dökmek hoşunuza gidebilir. Yine bu saatlerde her ne olursa olsun yeni bir girişimde bulunmaktan, gizli saklı işler yapmaktan uzak durmanız gerekebilir. Eksiklerinizi saptamak, etrafınızı düzenlemek, ajandanızı kontrol etmek için gayet uygundur.

12 Kasım 2012, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonundan bu yana oldukça hırpalandınız. İlişkiler ve uzlaşı gerektiren konularda yaşanan belirsizlikler halen devam ediyor. En azından olayları akışına bırakabilir, günün ilerleyen saatlerine hazırlanabilirsiniz. Ay burcunuza geçtiğinde daha bilinçli davranacaksınız. İçinde bulunduğunuz şartları yönetmek, aynı zamanda sorumluluk almak adına adımlarınız hızlanacak.

12 Kasım 2012, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaynak... Başladığınız yeni girişimler olumlu yönde ilerliyor. Gün boyu rahat ve huzurlu olacaksınız. Böylece sevdiklerinizle de bir şeyleri paylaşıp mutlu olacaksınız.

12 Kasım 2012, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

12 Kasım 2012, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 55" R
Ay
Koç
10° 41' 16"
Merkür
Koç
19° 51' 46"
Venüs
Boğa
07° 31' 39"
Mars
Koç
03° 48' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 51"
Satürn
Balık
17° 01' 37"
Uranüs
Boğa
22° 39' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 14"
Lilith
Başak
23° 55' 31"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>