Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aile yaşamınız konusunda sinirli tavırlar sergilemeniz, sevgilinizle ilişkinizde gerginlik yaratabilir. Ailenize çok düşkünsünüz ve bu düşkünlüğünüz sevgilinizle ilişkinizi etkiliyor.

İşlerinizde üstün bir çalışma temposu yakalamanız mümkün. Risk alma konusunda hevesiniz yüksel olabilir. Kendinize güveninizin oldukça yüksek olacağı bugün,konusunda önemli adımlar atabilirsiniz.

Parasal açıdan zor bir döneme giriyorsunuz. Maddi olarak arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Önceki aylarda yapmış olduğunuz hesapsız harcamaların sebebiyle şimdi zor günler geçiriyorsunuz.

Sağlık konusunda gerekli önlemleri almalısınız. Güzellik ve bakım için uygun bir zamanda bulunuyorsunuz. Kendinize dikkat etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde rahat hissedebileceğiniz ve kişisel konulara ağırlık vermek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kendinize zaman ayırmak, hobilerinizle uğraşmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla zaman geçirmek isteyeceksiniz. Ailenizden birisinin sağlığıyla ilgili alacağınız bir haber sizi üzecek.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Çarşamba günümüz Ay-Balık burcu geçiş etkinliğiyle başlıyor. Bu enerji  sevgi, şefkat ve ılımlılık anlamına geliyor.  Kurallar ve kısıtlamalardan uzaklaşma ihtiyacımız oldukça yoğun. Aşk hayatımızda romantik paylaşımlar, güzel ve huzur verici sözlerle günü geçirmek istiyoruz. Saat 01:28 Ay-Merkür görünüm etkisinde, aşk hayatınızla ilgili konularda lütfen gerçekçi olunuz. Size maddi ve manevi anlamda söylenen sözlerin aslı astarı var mı diye bir bakınız. Fedakarlık ölçünüzü iyi ayarlayınız. Teminatı olan işlere önem veriniz. Para hesabınızı biliniz. Saat 07:49 Ay-Pluto görünüm etkisiyle,  partnerinizin size karşı hem dürüst hem de ılımlı davranmasını istersiniz. Saat 19:55-14 Mayıs saat 08:14 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek.  Sizi birebir ilgilendiren konularda gerçekçi düşünmekte yarar görüyorum.  Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa,  bunları çözüme kavuşturmak için  mücadele etmek yerine tam tersine sevgilinize doğru çekilebilirsiniz. Şikayet ettiğiniz noktalar gözünüzde önemsiz hale gelir. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,  

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşıt burcunuzda ilerleyen Güneş'ten güçlü etkiler alıyorsunuz. Maddi konularda yetersiz kaldığınız ortamlardan uzaklaşmak ve kendinize yeni bir çalışma alanı bulmak en büyük arzunuz. Sınırlarınızı genişletmek için başlattığınız olumlu çabalarınızın karşılığını sosyal ilişkilerinizdeki başarınıza borçlusunuz.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta içerisinde, pazarlık gücünüzü kullanabilir ve bazı anlaşmalar esnasında karlı adımlar atabilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz. Ancak, 15 Mayıs civarında maddi konularda dikkatli olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Özellikle dün gece civarı daha belirgin olmakla birlikte, cesaret kırıcı olaylar veya düşmanca tavırları olan kişilerle karşılaşabiliriz( geçtiğimiz Salı veya Çarşamba günleri bu etkiyi hissedenler dikkate almasınlar). Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir. Motivasyonu düşüren, tahrikkar özellikleri olan kişilerden ve riskli hareketlerden kaçınılması gereken bir haftalık süreçteyiz (İkizler, Yay, Balık, Başak burçlarının ilk günlerinde doğanlar veya yükselenleri bu burçların ilk derecelerinde olanlar daha fazla etkileniyor bir hafta boyunca) . Ancak, günün genelinde Ay'ın olumlu açıları mevcut ve sabah saatlerinde eğlenceli aktivitelere, sevdiğimiz kişilerle yapacağımız eğlenceli konuşmalara açığız. Akşamüstü saatlerinde manevi çalışmalara ağırlık verebilir, spritüel konulara eğilebilir ya da ihtiyacımız varsa ortaya çıkan şifa enerjisinden faydalanabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Mayıs 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde göz önünde olmak sizi iyi hissettirecektir. Gelecek yönünde atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilir ve onlar için harcama yapabilirsiniz.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞİNİZE daha fazla önem vermeniz gereken dönemdesiniz. Farklı konularda çıkış noktası arıyorsunuz ama bildiğiniz işi yapmanız daha hayırlı.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi, yeteneklerinizi ve duygularınızı bulunduğunuz her ortamda en iyi şekilde sergileyip, aktarabileceğiniz bugün, yaşamınızın her alanında pozitif bir enerji ile hareket ederken, aşk hayatınızda önemli tekliflerle karşılaşabilir, devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik etkileşimlerin özlemiyle, özel hayatınızda hayalci davranabilirsiniz. Kendinizi eğlenceli olaylara kolay kaptırabilirsiniz. Başkalarının hikâyelerini dinlerken, kendi yaşadıklarınızı sorgulayacaksınız.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta içerisinde, pazarlık gücünüzü kullanabilir ve bazı anlaşmalar esnasında karlı adımlar atabilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz. Ancak, 15 Mayıs civarında maddi konularda dikkatli olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Özellikle dün gece civarı daha belirgin olmakla birlikte, cesaret kırıcı olaylar veya düşmanca tavırları olan kişilerle karşılaşabiliriz( geçtiğimiz Salı veya Çarşamba günleri bu etkiyi hissedenler dikkate almasınlar). Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir. Motivasyonu düşüren, tahrikkar özellikleri olan kişilerden ve riskli hareketlerden kaçınılması gereken bir haftalık süreçteyiz (İkizler, Yay, Balık, Başak burçlarının ilk günlerinde doğanlar veya yükselenleri bu burçların ilk derecelerinde olanlar daha fazla etkileniyor bir hafta boyunca) . Ancak, günün genelinde Ay’ın olumlu açıları mevcut ve sabah saatlerinde eğlenceli aktivitelere, sevdiğimiz kişilerle yapacağımız eğlenceli konuşmalara açığız. Akşamüstü saatlerinde manevi çalışmalara ağırlık verebilir, spritüel konulara eğilebilir ya da ihtiyacımız varsa ortaya çıkan şifa enerjisinden faydalanabiliriz.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız.

13 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 05' 45" R
Ay
Terazi
01° 32' 27"
Merkür
Boğa
03° 42' 41"
Venüs
Boğa
23° 29' 36"
Mars
Koç
13° 43' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 18"
Satürn
Balık
17° 59' 22"
Uranüs
Boğa
23° 24' 15"
Neptün
Balık
29° 23' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 10"
Lilith
Başak
25° 21' 50"
True Node
Koç
14° 55' 60"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>