Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bağlılığın bağımlılık haline dönüşmesi hiç işinize gelmiyor. Özgür bakışınız, epeydir karşılığını arar gibi. Ama aşk yaşamınızın yakın geleceğinde parıltılar var.

Kendinizi yeterince değerlendiremiyorsunuz. Vasıflarınızın bir kısmına gözleriniz kapalı. Sizinle alakalı düşüncelerin çok azından haberdarsınız. Geleceğinizin aydınlığı gözleri kamaştırıyor.

Yakın bir zamanda para haberiniz var. Kısa bir sevincin arkasında uzun düşünceler, endişeler gelebilir. Para idaresinde oldukça mahir oluşunuz, sizi birçok kaygıdan uzak tutabiliyor

Hayallerinizin arasına birçok imkansızı sokuyorsunuz. Ve hayallerinizin yaşamınızda itici, destekleyici bir etkisi var. Uzanabileceğiniz dalları düşlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken bazı detaylarla karşılaşabilir, bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyebilirsiniz. Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık. Herkesin hayata başka pencerelerden baktığını arada bir de olsa, unutabiliyorsunuz. Arkadaşlık konularındaki tutarlılığınız size sonsuz krediler sağlıyor.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:55 itibariyle etkili olacak Ay-Chiron görünümü, aşka ve paraya ne kadar ihtiyacınız olduğunu hatırlatıyor. Hassas düşünüyoruz. Bazen içimizden, -Benim en zayıf noktam bu iki konu diye söyleniyoruz. Saat 02:22 Ay-Uranüs görünümü, yeni arayışların işaretçisi. Kendi yolumuzu bulmak istiyoruz. Hem parasal hem çalışma hayatımız hem de her alanda değişimin hayrımıza olmasını arzuluyoruz. Bazı kişilerle anlaşmakta zorlanıyoruz. Saat 05:18 - 15 Kasım saat 02:21 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Aileniz veya sevgilinizin, size anlayışlı bir şekilde yanaşması gerekir. Çünkü ani bir tepki gösterme veya tümüyle yalnız kalma ihtiyacınız yoğundur. Bu zaman dilimi içinde, şu meseleyi halledeyim demeye kalkışmayın. Kendinizle yakından ilgilenin. Bazen bir şeyleri toparlamak için güce ihtiyacımız olur. O zaman bu kısa boşlukta siz de güçlenmek için kendinize gülümsemeyi unutmayın. Cumartesi gününüz mutlu, keyifli ve arzu ettiğiniz gibi geçsin. Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,  

14 Kasım 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın konumu, mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı gösteriyor. Ele aldığınız konulara yeni bir bakış açısı getirecek ve üstlerinizi şaşırtacaksınız. Kişisel başarılarınızın alkış getirmesi olumlu sonuçları da beraberinde getiriyor.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nelere sahip olduğunuzu, ne istediğinizi, kim olduğunuzu, özelliklerinizi ve yeteneklerinizi sorgulayabilirsiniz. Gezegenler gücünüzü veya sahip olduklarınızı görmeniz ve ilerleyebilmeniz için sizi destekliyor bugünlerde.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapmayı planlıyorsanız, harcamalarınızda oldukça cesur davranabilirsiniz. Başkalarından destek bulmakta zorlanmayacaksınız.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şey üst üste gelebilir bugün. Bir çok konuda kendi kendinize yettiniz. Çabanız sayesinde birçok şey başardınız. Bu olumsuzluklardan yılmayın.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Kasım 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konulara kafa patlatabilir, yapacaklarınızla ilgili olarak kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Sevdikleriniz ihtiyacınız olduğunda size yol gösterebilirler. Gün içinde yapacağınız harcamalarınızı abartmamaya çalışmalısınız. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başlangıçlar yapmak istemeyebilirsiniz ancak bugün dilediğiniz konular üzerinde yatırım yapabilir, çılgınca da olsa hayalinizde canlandırdığınız konular için harcamaya yeltenebilirsiniz. Biraz para harcarken dikkat edin,  abartılı harcamalar yapabilirsiniz.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

14 Kasım 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 51" R
Ay
Terazi
09° 46' 28"
Merkür
Boğa
04° 39' 58"
Venüs
Boğa
24° 20' 51"
Mars
Koç
14° 15' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 07"
Satürn
Balık
18° 02' 05"
Uranüs
Boğa
23° 26' 40"
Neptün
Balık
29° 24' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 14"
Lilith
Başak
25° 26' 27"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>