Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için istekli bir havanız var. Akşam objektif yaklaşımlarla, belki her şeyin bitmemiş olduğunu fark edebilirsiniz.

İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. Saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor.

Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz. Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor.

Aşırı yorgunluğunuz sinirlerinizi de yıpratıyor. Son zamanlardaki mide şikayetlerinizin arkasında bu gerginlik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde sıkıntıyla peşinizde dolanan biri var. Sizin adınızın da içinde olduğu hoş olmayan bir söylentinin gerçeklik derecesini öğrenmek isteyecek, bunun için uygun bir anınızı bekliyor. İnsanlara biraz tepeden yargılayıcı bakıyorsunuz. Başarısızlık diye bir şeyi kabul etmiyor, bu özelliğinizi abarttığınız bazı durumlarda tepkiler alabiliyorsunuz.

14 Mart 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler  cumartesi günümüz, saat 08:40 itibariyle Oğlak burcunda seyredecek Ay etkisi altında başlıyor. Bu enerji ciddiyetin, büyüklerle temasın,  kurallara  uyma mecburiyetinin işaretçisidir. İnsan ister istemez, buna uygun şekilde kendisini ayarlar. Ancak günü biraz  keyifli kılmak istiyorsak daha ılımlı ve sevimli davranmamız yerinde olur. Bu geçiş, çevremizle olan ilişkimiz ciddi tarzda olacaktır.  Düşüncelerimizi, ancak bizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak isteyeceğiz. Kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. İç huzurumuz ve duygusal anlamdaki rahatlığımız, günün gelişmelere göre değişecektir. Çelişkili davranmayacağız. Fakat dış etkenler üzerimizde baskı kurarsa veya bir takım insanlar arzu etmediğimiz şekilde davranırsa keyfimiz kaçabilir. Saat 23:34 Ay-Neptün olumlu görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda güzel gelişmelerin işaretidir. Mistik konular ilginizi çekebilir, duygularınızı yazıya dökebilirsiniz ayrıca tasarım çalışmalarında bulunabilirsiniz. Tüm Burçlar İçin

14 Mart 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Bugün, duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi , karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Olaylara sezgisel bir güçle yaklaşmanız, sizi farklı kılabilir. Kıskançlık duygularınızı dengelemelisiniz.

14 Mart 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha önce çözüldüğünü, hallolduğunu veya rafa kalktığını düşündüğünüz konular tekrar yüzünü gösterebilir. Sabırlı olmalı ve bu defa, konu tamamen çözülecek şekilde ele almalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay'ın olumlu açıları, gerçekçi, iletişimi, hareketli aktiviteleri, yapılacak veya tamamlanacak işleri, sosyal etkileşimi ön planda bir günde olduğumuzu gösteriyor. Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Koşullarınızın hızla değiştiği bir dönemden geçmektesiniz. Bu yeni dönemde tam olarak istediğiniz gibi hareket edememek söz konusu olabilir. Sanki bir hazırlık ve bekleme dönemindesiniz. Bazı elde olmayan nedenler özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili olarak meşgul edici de olabilir. Neyse ki Merkür burcunuzda ilerlerken sezgilerinizden yararlanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu dönemde eğitim, hareket ve iletişim hayatınıza daha fazla girebilir. Bu arada sosyal konular, arkadaşlarla ciddi çalışmalar da mümkün.

14 Mart 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sorunlar var. Kendinizi terk edilmiş hissediyorsunuz. Güçlü görünmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ancak paylaşmaya ihtiyacınız var. Dostlarınızdan hislerinizi saklamayın.

14 Mart 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kurumlar, resmi daireler, sizden yaşça büyük kişiler, aile büyükleriniz ve patronlarınızla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında arkadaş çevrenizle görüşmeler yapabilir, çalışmalarınıza hız kazandırabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz.

14 Mart 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İdeallerinizin etkisinde kalacağınız, bu yüzden de günlük işlerle değil, uzun vadeye yayılan planlarla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Herşeye çok daha geniş bir perspektiften bakmanız ve net bir görüş yakalamanız olasıdır.

14 Mart 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 41' 14" R
Ay
Başak
01° 58' 02"
Merkür
Boğa
00° 26' 18"
Venüs
Boğa
20° 25' 06"
Mars
Koç
11° 49' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 54"
Satürn
Balık
17° 49' 15"
Uranüs
Boğa
23° 15' 33"
Neptün
Balık
29° 20' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 36"
Lilith
Başak
25° 05' 12"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>